HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

Erkeklerin girmesi yasaktır...

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti Leydii » Pts Eyl 27, 2010 7:02 am

:)) yok öle   e yiyin hadi  gai demek tesirim tebişirimmmmmmmmmmm..gerçeğini istiyoruzzzzzzzzz dimi  hacegan  deniz yakuzaaaa    he  deyin sizdeeeeeee emeğine  sağlıkkkkkkkk..  hemen deneyecem....her ne kadar 101 admminlerine yazılmış olsadaaaaaa


Leydii
 
İleti: 0
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti te5ir_ » Pts Eyl 27, 2010 9:16 am

aaaa  olurmu  hiç  öle leydim  herkez bi lokmacık  tıklayabilirrkarışık hareketli msn ifadeleri


te5ir_
 
İleti: 0
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti YaQuZa » Pts Eyl 27, 2010 9:20 am

Emeğine sağlık Hocammmm inş bir gün gelicez o zmaan gerçeğini bekleriz bunu saymam zaten karnım actı iyice acıktım:))


YaQuZa
 
İleti: 16
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 5
Aldığı teşekkür: 30

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti te5ir_ » Pts Eyl 27, 2010 9:24 am

karışık hareketli msn ifadeleri              hazır böreği  gördün  bölee gülesin  demi yakuzz  komutanın  görmesin valla:)


te5ir_
 
İleti: 0
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti YaQuZa » Pts Eyl 27, 2010 9:30 am

ne yaparsın Hocam, bir gun Focada Komandı kursunda100 gr. un verdiler elime ve adaya attılar, dediler bunula 3 gun idare edeceksin, dedim bu unu ne yapacam hepsi topsu 100 gr.  ege denizine hamur mayalıyayım serptim unu ege denizine, 3 gun gecti ama benim hamur bir türlü olmamıstı şimdide bu resme bakacam bir türlü o böreği yiyemicem:))

 


YaQuZa
 
İleti: 16
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 5
Aldığı teşekkür: 30

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti Denizz__ » Pts Eyl 27, 2010 5:06 pm

 Te5ir adminim elinize sağlık harika görünüyor. Umarım gerçeğini birgün yeriz.


Denizz__
 
İleti: 0
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti te5ir_ » Per Eyl 30, 2010 1:24 pm

  •     3 adet yufka
  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 su bardağı su (tavuk göğüslerini haşlamak için)
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 adet tavuk bulyon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pulbiber
  • Sıvıyağ

Yapılışı:

  • Tavuk göğüsleri 3 su bardağı su ile haşlanır.
  • Pişen göğüsler bir kaba alınarak minik parçalara bölünür ve tuz-karabiber-pulbiber ile tatlandırılır.
  • Tavuk göğüslerini haşladığınız su bir süzgeç yardımı ile süzülür ve içine 2 adet tavuk bulyon eklenerek soğumaya bırakılır.
  • Dikdörtgen fırın tepsisi sıvıyağ ile yağlanır ve yufkalardan 1 tanesi tepsiye düzgün bir şekilde yayılır. Yufkanın tepsinin dışına taşan kısımları tepsinin kenarları boyunca düzgün bir şekilde içe kıvrılarak yufkanın tepsinin şeklini alması sağlanır.
  • Dikdörtgen şeklinde tepsiye yayılan yufkanın üzerine fırça ile sıvıyağ sürülür ve ikinci yufka tepsiye yerleştirilir. İkinci yufkanın da tepsi dışına taşan kısımları birinci yufkada yapıldığı gibi tepsi kenarları boyunca düzgün bir şekilde içe kıvrılır.
  • İkinci yufkanın da üzerine fırça ile sıvıyağ sürülür ve üçüncü yufka serilerek aynı işlemler tekrarlanır.
  • Üçüncü yufka da yerleştirilip yağlandıktan sonra önceden ısıtılmış ~175 derece fırında üzeri ve altı iyice kızarana kadar pişirilir.
  • Yufkalarınız kızardıktan sonra fırından çıkarılır ve (yufkalar soğumadan) üzerine soğumaya bıraktığınız tavuk suyu eşit bir şekilde gezdirilerek ıslatılır.
  • Hazırlamış olduğunuz tavuk harcı yufkaların üzerine yayılır ve yufkalar tepsinin uzun kenarı boyunca sarılarak rulo haline getirilir.
  • Rulo haline getirdiğiniz böreğin ek yeri altta kalacak şekilde tepsiye yerleştirilir ve üzerine yumurta sarısı sürülerek tekrar fırına verilir.
  • Üzeri kızarana kadar fırında pişirilir ve sıcak servis edilir.

 

  • 3 adet yufka
  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 su bardağı su (tavuk göğüslerini haşlamak için)
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 adet tavuk bulyon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pulbiber
  • Sıvıyağ

Yapılışı:

  • Tavuk göğüsleri 3 su bardağı su ile haşlanır.
  • Pişen göğüsler bir kaba alınarak minik parçalara bölünür ve tuz-karabiber-pulbiber ile tatlandırılır.
  • Tavuk göğüslerini haşladığınız su bir süzgeç yardımı ile süzülür ve içine 2 adet tavuk bulyon eklenerek soğumaya bırakılır.
  • Dikdörtgen fırın tepsisi sıvıyağ ile yağlanır ve yufkalardan 1 tanesi tepsiye düzgün bir şekilde yayılır. Yufkanın tepsinin dışına taşan kısımları tepsinin kenarları boyunca düzgün bir şekilde içe kıvrılarak yufkanın tepsinin şeklini alması sağlanır.
  • Dikdörtgen şeklinde tepsiye yayılan yufkanın üzerine fırça ile sıvıyağ sürülür ve ikinci yufka tepsiye yerleştirilir. İkinci yufkanın da tepsi dışına taşan kısımları birinci yufkada yapıldığı gibi tepsi kenarları boyunca düzgün bir şekilde içe kıvrılır.
  • İkinci yufkanın da üzerine fırça ile sıvıyağ sürülür ve üçüncü yufka serilerek aynı işlemler tekrarlanır.
  • Üçüncü yufka da yerleştirilip yağlandıktan sonra önceden ısıtılmış ~175 derece fırında üzeri ve altı iyice kızarana kadar pişirilir.
  • Yufkalarınız kızardıktan sonra fırından çıkarılır ve (yufkalar soğumadan) üzerine soğumaya bıraktığınız tavuk suyu eşit bir şekilde gezdirilerek ıslatılır.
  • Hazırlamış olduğunuz tavuk harcı yufkaların üzerine yayılır ve yufkalar tepsinin uzun kenarı boyunca sarılarak rulo haline getirilir.
  • Rulo haline getirdiğiniz böreğin ek yeri altta kalacak şekilde tepsiye yerleştirilir ve üzerine yumurta sarısı sürülerek tekrar fırına verilir.
  • Üzeri kızarana kadar fırında pişirilir ve sıcak servis edilir.   EEE  HADİ   YİN GARİİİ

te5ir_
 
İleti: 0
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1

HACEGAN YAKUZ DENİZE KISACASI 101 ADMİNLERİNE

İleti SuKuT_ » Per Eyl 30, 2010 1:24 pm

selamünaleyküm

te5ir ablam bir parçacıkta bize ikram etsedin  yada adımızı zikretseydin yeterlidi

doğru demişin ablam biz 101 admini değiliz ya

amma ellerine sağlık paylaşımın için ablam

saygılarımla


SuKuT_
 
İleti: 0
Kayıt: Per Oca 12, 2012 1:23 am
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0


Bayanlara Özel

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron