Sistem saati: Cmt Kas 29, 2025 8:46 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

YENi YILINIZ KUTLU OLSUN...!!!

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2018 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin...!!! Neşe dolu bir yıl geçirin...!!!

SANALKAHVE  YÖNETİMİ

Read more : YENi YILINIZ KUTLU OLSUN...!!! | Gösterim : 2559 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

2018 ...

Hem belki sana 365 gün eşlik edemeyeceğim 2018.  ...

Read more : 2018 ... | Gösterim : 963 | Cevaplar : 0 | Forum : Dostlar Mekanı Loisi

Hayırlı cumalar

Ömrünüze ömür katılsın,gönlünüze meltem saçılsın. Bu mübarek gününde melekler dört bir yanınızı sarsın dertlerimize derman evlerimize bereket gönüllerimize huzur dolsun. HAYIRLI CUMALARIMIZ olsun.

Read more : Hayırlı cumalar | Gösterim : 1015 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Ey Müslüman Uyan Kulak Ver Dinle, Yanlış Yoldasın.

EY MÜSLÜMAN! UYAN KULAK VER, DİNLE…..

Allah şöyle dedi; Ey kullarım, gönderdiğim kitap size yetmedi mi?
Cevap verdi kulları, YA ATALARIMIZIN İNANCI NE OLACAK.
Yaradan seslendi. Benden başka veli edinmeyin yolunuzu bulamazsınız.
Cevap verdi kulları, BENİ DOĞRU YOLA İLETECEK VELİM VAR.

Allah dedi ki; Yemin olsun ki bu kitabı sizler için kolaylaştırdım.
Kulları cevap verdi; KOLAYDA NE KADAR KOLAY. KUR’AN I HERKES ANLAYAMAZ.
Allah kullarına; Ey kullarım, gönderdiğim ayetlerimin üzerinde düşünün, aklınızı kullanın.
Kulları cevap ...

Read more : Ey Müslüman Uyan Kulak Ver Dinle, Yanlış Yoldasın. | Gösterim : 573 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

YÜZBİR TAŞLARI

Dizelenmiş rengarenk sarı,mavi, kırmızı,siyah rengarenk yapılmış beyaz taşa 101 taşları mı bu stres boş zamanı değerlendiririz insanı hırsla gönderir şans oyunu derler zekayla çözemezler. Yüzbir taşları gibi dizildik rengarenk giyindik memleket memleket ayırdık yüzbir taşları gibiydik yenmeyi yenilmeyi öğrendik sarı,kırmızı,mavi gibiydik bembeyaz kefene koyduk yüzbir taşları misali taşlandık dirduk. Mezar taşı siyaz beyaz insanlar olmuş namı HÜSRAN viran olmuş dünya cihan yüzbir taşı gibi.. atanın ömrü cihan atmayanın gönlü figanım.

Read more : YÜZBİR TAŞLARI | Gösterim : 680 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Zamanı var

Uzak deilim dalıp gidişlerim var.kumbara değilim ama birikintilerim var bozuk para değilim harcanmiş zamanlarım var. Klapsiz değilim güvensizliğim var.dilsiz deilim suskunluklarım var.kamçı değilim ama vurgunlarım var.. susuyorum Ama her şeyin bir yeri zamanı var.

Read more : Zamanı var | Gösterim : 901 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

CENGIZ BEYIN DIKKATINE

Sevgi Çiçegi Lobısinde... bılgı yarısmasında  bazı kuFurlu sorular bulunmaktadır. (Kapanan Lobı Umut Sokagı zamanında  yazılan sorular) Bu konuyla ılgılenmesını  rica edıyorum. Arıyorum  ama  sıze ulaşamıyoruz..

Read more : CENGIZ BEYIN DIKKATINE | Gösterim : 769 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4