Sistem saati: Pts Oca 26, 2026 1:14 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bayramını Kutluyana Kötek,teröristlere Çiçek!..

Dün gü­ya eme­ğin bay­ra­mıy­dı! Bay­ram, iş­çi­ler için çok özel bir an­lam ta­şı­yan Tak­si­m’­de kut­la­na­cak­tı. Kit­le­ler mey­da­na ge­le­cek, geç­mi­şin kan­lı olay­la­rın­da ha­yat­la­rı­nı kay­be­den­ler için say­gı du­ruş­la­rı ya­pı­la­cak, son­ra da ha­lay­lar çe­ki­le­cek­ti. Ama ol­ma­dı. İn­şa­at ge­rek­çe gös­te­ri­le­rek kut­la­ma yap­tı­rıl­ma­dı! Tak­si­m’­e çı­kan tüm yol­lar po­lis­ler­ce tu­tul­du, de­yim ye­rin­dey­se o ta­ra­fa kuş uçur­tul­ma­dı! Ba­ri­kat­la­rı aş­mak is­te­yen­le­re bi­ber ga­zı ve taz­yik­li su sı­kıl­dı. Pro­tes­to­cu­lar­la po­lis­ler ara­sın­da kü­çük çap­lı mey­dan sa­vaş­la­rı ya­şan­dı. Re­kor dü­zey­de bi­ber ga­zı ...

Read more : Bayramını Kutluyana Kötek,teröristlere Çiçek!.. | Gösterim : 1238 | Cevaplar : 1 | Forum : Köşe yazıları Makaleler

gözlerinde müebbeti istiyorum

gözlerinde müebbeti istiyorum 

Gözlerinde müebbeti istiyorum

En ...
Read more : gözlerinde müebbeti istiyorum | Gösterim : 1173 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

ONKOLOG KANSER OLURSA..

Nice Mutlu Yıllara Aslan

...
Read more : Nice Mutlu Yıllara Aslan | Gösterim : 3343 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

İsyankar yüreğim

...

Read more : İsyankar yüreğim | Gösterim : 1144 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Başlarım,

Read more : Başlarım, | Gösterim : 2587 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Türkiye için korkutan idaa!

WHO'nun verilerine göre Türkiye'de her yıl tahmini 100 binin üzerinde kişi felç geçiriyor, felçin temelinde ise sağlıksız beslenme ve yüksek tansiyon yatıyor. Rakamlar bu haliyle dahi ürkütücü iken, Dr. Köksal Holoğlu ise felç ile ilgili daha korkutucu bir iddiayı gündeme getirdi...

...

Read more : Türkiye için korkutan idaa! | Gösterim : 449 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Nice Yıllara Efe Adminim

...

Read more : Nice Yıllara Efe Adminim | Gösterim : 5735 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

''' 1 MAYIS '''

Dünya çapında kutlanan ve işçi bayramı olarak kabul edilen 1 Mayıs nedir? 1 Mayıs ilk defa ne zaman bayram olarak kutlanmıştır? İşte 1 Mayıs'ın bilinmeyenleri...

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü. 1 Mayıs dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmî tatil olarak kabul edilmektedir. Türkiye'de ilk kez 1923'te resmî olarak ...

Read more : ''' 1 MAYIS ''' | Gösterim : 774 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4