Sistem saati: Çar Oca 28, 2026 7:24 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Yazıyorum... İçimden Gelen Her Şeyi...

Yazıyorum….İçimden geçen her şeyi. Düşündüklerimi…Hissettiklerimi…Söyleyemediklerimi. ..

Elimdeki kalem “ben” oluyorum,kağıt da beni yargılamadan, eleştirmeden dinleyen ve anlayan kadim dostum.

Bazıları çok beğeniyor yazdıklarımı…Bazıları ” Eh! Fena değil, ama çalışman lazım .” diyor. Bazıları daha acımasız ” 20 yaş altı yazmak , gerçeklere hakarettir .” diyor.

Haklılar belki…Belki yazmamalıyım artık…En azından içimdeki çocuk büyüyünceye kadar, yazdıklarım yaşımı gösterinceye kadar, duygularım, düşüncelerim olgunlaşıncaya kadar yazmamalıyım belki…Koca koca adamlar gibi, koca koca laflar edebilinceye kadar yazmamalıyım…Hep kendimle konuşmalıyım ...
Read more : Yazıyorum... İçimden Gelen Her Şeyi... | Gösterim : 847 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

genç hacı adayları

iki erzurumlu genç hacca gitmek üzere, hava alanına gelir.bunlar uçağı beklerken, moskova-erzurum seferi yapan uçak alana iner. rus uçağından inen yolcuları gören hacı adaylarından biri diğerıne durterek; bu hac işi bıraz erkenmı oluyor sanki<< der:d:D:D
Read more : genç hacı adayları | Gösterim : 840 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bilgisayarınızın Güvenligini Ele Alın...

Bilgisayarınızın Güvenligini Ele Alın
Selam öncelikle..

İlk önce yapmanız gereken güvenlik duvarını kurmaktır,bu virüslere şu anda kapıyı açmış ve gelmelerini bekliyorsunuz.
Özellikle WORM virüsüne engel olmak için kurmanızı kesinlikle öneriyorum.
Güvenlik duvarı güvenlik konusunda en önemli noktadır,ne kadar programlarda kullansanız windows güvenlik duvarını kurmadıktan sonra size yararı olmıyacaktır.Güvenlik yamaları için yapmanız gereken windows update sitesine girip KRITİK GÜNCELLEMELER bölümüne gireceksiniz buradaki sizin bilgisayarınızda eksik olan tüm yamaları yüklemelisiniz.

Bu aşşagıda anlatıcaklarım sizlerin bir çok sorununa ...
Read more : Bilgisayarınızın Güvenligini Ele Alın... | Gösterim : 1751 | Cevaplar : 0 | Forum : Bilgisayar Programları

YAŞADIĞIMIZ DÜNYA....

Günümüzde bayanlar ve baylar arasında oluşan hırs, gün geçtikçe günaha dönük rekabete dönüşmekte ve çeşitli sapkınlıklara sebebiyet vermekte. Bu durum elbette bizler için üzücü olabiliyor.
Çocukluğumda sorardım büyüğüme ayaklarımı otururken uzatırsam ya da böyle oturursam, sizin gibi düzgünce oturmasam ayıp mı olur? diye. Annem de derdi ki ayıp değil sen erkeksin, erkeğim ben istediğim gibi otururum, konuşurum, gezerim, hatta bakarım der hale gelecekken içimdeki şey beni hep buldu ve adam etti çok şükür.
23- Mü’minûn ...
Read more : YAŞADIĞIMIZ DÜNYA.... | Gösterim : 856 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

HAYIRLISI OLSUN.....

Müminin en önemli özelliklerinden biri, bir olaydan, alınması gereken bir karardan, atılması gereken önemli bir adımdan önce “hakkımızda hayırlısı” demesidir. Bunu söyleyen mümin aslında şunu kabul eder: “Ben kendi istediğim olsun diye ısrar etmiyorum, benim için gerçekten hayırlısı neyse o olsun”. Peki mümin böyle bir şeyi neden yapar ki? Kendi istediği gerçekleşsin diye Allah’a yalvarmak, Allah’tan bu doğrultuda istekte bulunmak varken neden hayırlısı neyse o olsun der ki? Kuşkusuz ki bunun nedeni o konuda bir ...
Read more : HAYIRLISI OLSUN..... | Gösterim : 1098 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Bilmelisin ki...

Resim

Bilmelisin ki...
Duvarda asılı diplomalar
insani insan yapmaya yetmez.

Bilmelisin ki...
Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa,
anlam yükü o kadar azalır.

Bilmelisin ki...
Karşındakini kırmamak
ve inançlarını savunmak arasında
çizginin nereden geçtiğini bulmak zor.

Bilmelisin ki...
Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez.
Gerçek aşkların da!

Bilmelisin ki...
Tecrübenin
kaç yaş günü partisi yaşadığınızla ilgisi yok,
ne tür deneyimler yaşadığınızla var.

Bilmelisin ki...
Aile hep insanın yanında olmuyor.
Akrabanız olmayan insanlardan ilgi,
sevgi ve güven ...
Read more : Bilmelisin ki... | Gösterim : 1053 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

şikayet. :))))))

isteğim yok lobiden.... herşey mükemmel denecek düzeyde.... arkadaşlarım samimi içten.... ama bir şikayetim varrrrrrr... bu kadar iyi güzel hoş olmayın korkuyorummmmmm.. nazardan hasetlikten kıskançlıktan.... sağol tutkum çok teşekkürler bizi böyle güzel bir ortamda ağırladığın için.... sevgim seninle,sevgin benimle... ışığın bol olsunnnnnnnnnnn...
Read more : şikayet. :)))))) | Gösterim : 2102 | Cevaplar : 3 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

BUNLARI BİLİYORMUYUZ....

Görgü kuralları; toplumların inanç, eğitim, ekonomik güç, teknolojik seviye, örf ve âdetlerine göre farklılıklar gösterir. Dünyadaki toplumların görgü kuralları, değişik olabildiği gibi, zamanın geçmesi ve teknolojik ilerlemeler de bazı görgü kurallarını kaldırıp, yerlerine yenilerinin konulmasına sebep olur.

Görgüden maksat; bir toplumdaki insanların birbiriyle münasebetlerinde olgun, medenî davranışlar içinde bulunarak, fert ve toplumun huzurunu, rahatını temin eder. Ayrıca bunlar, çok sık karşılaşılan günlük işlerde bir nizam ve intizamın hâkim olmasını sağlar. Böylece toplum, belli bir rahatlığa ...
Read more : BUNLARI BİLİYORMUYUZ.... | Gösterim : 2409 | Cevaplar : 5 | Forum : Dini Konular

ANNE - BABA HAKKI

Dünyaya gelmemize vesile olan anne-babalarımız, bizler için hayat ve huzur kaynağıdır. Her birimiz güçsüz ve aciz bir konumda iken, Rabbimizin lütfuyla, anne-babamızın, sevgi, şefkat, merhamet dolu kucağında hayata başlarız. Evlatlarına anlatılamayacak bir zevkle kol kanat gererler. Öyle ki onlar, yemez yedirirler; giymez giydirirler; ağlatmaz, ağlarlar. Doğruyu, yanlışı, şefkati, merhameti, sevgiyi, fedakarlığı ve daha nice insanî erdemleri öncelikle onlardan öğreniriz. Bu itibarla anne-babalarımız, ilk rehberlerimizdir. Onun içindir ki, Kur’an-ı Kerim’de Yüce Allah kendisine gönül veren müminlere ...
Read more : ANNE - BABA HAKKI | Gösterim : 915 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Kursuni sozler

Bugün anladım. Herşeyin ne kadar basit olduğunu,
en büyük sevgilerin gün gelince unutulacağını..
Ne kadar göz yaşı döksemde, canımsın diyenlerin
canımı alacaklarını anladım.
Ne kadar çok seversem seveyim,
ne kadar çok değer verirsem vereyim,
yüreğimi en çok sevdiklerimin kanatacagınıda anladım
Read more : Kursuni sozler | Gösterim : 1845 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4