10 sonuç bulundu
10 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Mutlu Bayramlar... İyi Bayramlar
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar... Yürüdüğüm o yollardan,Geçtiğim o yıllardan,Aldığım o yaşlardan..Bir bayram sabahı getir bana anne..Şekerlerim olsun, sütlü kahveli,Ninem okşasın başımı pamuk elleriyle,Dedem doldursun mendilimi demir paralarla,Uyuyayım yine başucumda ayakkabılarımla..Sen uyandır beni o sabahlara..Çocukluğuma götür beni anne..Ne güzel günlermiş o günler..Yaşarken bilinmeyen kıymetler..Acemi telaşlara denk gelmiş sevinçler..Ah annem ah..Minicik yüreğimin büyük mutluluklarıymış onlar..Şimdi ise kocaman yüreğimde;Ilık ılık sancılar..Tut elimi anne !Çocukluğumu özledim.. Kalp
Öğrendim Ki ;ÖĞRENDİM Kİ; Bir insanı sevmekle başlıyor hayat, doğmakla değil! ÖĞRENDİM Kİ; Değer verme konusunda fazla cömert olunca, Nankörlük ayyuka çıkıyor karşı tarafta. ÖĞRENDİM Kİ; Birine evet derken, kendine söylediğin hayır,törpülüyor ömrünü ince ince...
ÖĞRENDİM Ki; Her tatlı dil samimi değil. Bazı insanlar arı gibi, ağzından bal damlıyor ama iğne saklıyor en gizli yerinde. ÖĞRENDİM Kİ; insan "asla yapamam" dediği çok şeyi, yapmadan ölmüyor. ÖĞRENDİM Kİ; Affetmek, karşındakinden çok seni hafifletiyor. Uzun ömrün sırrı, biraz da bencil olmaktan geçiyor. ÖĞRENDİM Kİ; Anlaşılmadığın yerde konuşmak, kendini yormaktan başka bir şey değil. Sevmekten daha önemli, güvenmek! ÖĞRENDİM Kİ; Ne servet, ne şöhret. Bedenindeki sağlık, evinde ki huzur gibisi yok. ÖĞRENDİM Kİ; Dünya bir okul, Hayat öğretmen, Biz öğrenci. Son nefesimize kadar, Vermeye devam ediyor dersimizi...
10 Kasım ATATÜRKBugün 10 Kasım 2015 Ulu Önder
Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz! Büyük insanların ölümüne matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir’ düşüncesiyle hareket ederek, O’nun fiziki olarak aramızdan ayrıldığı 10 Kasım tarihini bir matem günü olarak kabul etmek yerine dikkatlerimizi bir kez daha O’nun düşüncelerine yöneltmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Demokratik, laik, çağdaş ve evrensel değerlerden oluşan dokusu, birleştirici ve bütünleştirici yapısı ve bilimsel doğruların rehberliğini esas alan anlayışı ile Atatürkçü düşünce sistemi, Türkiye Cumhuriyeti’ni ülkesi ve ulusuyla sonsuza dek bölünmez bir bütün olarak yaşatacak en büyük itici güçtür. Bu duygu düşüncelerle ölümünün 75.yılında Atamızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad ve mekanı cennet olsun''.
Re: SAGLIKLI HUZURLU YILLAR...!!!Yeni bir yıla girerken sağlık huzur ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice Yıllara TÜRKİYEMİN GÜZEL İNSANLARI...!!!
SANALKAHVE YÖNETİMİ
Nice Yıllara ( Yeni Yılınız Kutlu Olsun )BİR DİLEK TUTSessiz sedasız Derin duygular için de Sadece mutluluğu Düşünerek safça Bir dilek tutSevgi deryaları için Yakmayan ateşler Üşütmeyen soğuklar İçinde acı olmıyan Kısa,sade ayrılıklar için Kapat gözlerini Sadeliginle, bir dilek tutAkan suların sevgiler, Olması için Rüzgarların müjdeci Mutluluklar için estiği Çiçeklerin hiç bir mevsimde Solmaması için Kapat gözlerini bütün Bütün saflığın ile Bir dilek tut.İnsana olması için İnsanca hareketlerin Sevenlere ve sevilenlere Olması için,saygıların Gözlerin hiç bir zaman Ağlamaması için Kapat gözlerini Sadece sevgiler için Tüm saflıgın ile Bir dilek tutSevginin karşısında Açılmayacak kapının Kalmaması için Acıları çok derinlere Gömmek,orada kalması için Kapat gözlerini dualarınla Bir dilek tut.Hayat kaynağı mutluluk pınarlarının Kurumaması için Sevenlerin güçlü Sevdiklerin ile mutlu Olmak için Tüm kalbini vererek Sadece sevgi düşüncesi ile Bir dilek tut.
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|