25 sonuç bulundu

Geri dön

BiRLiK BERABERLiK ZAMANI...!!!

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin..Kahraman Mehmetçiğin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin, fedakar güvenlik güçlerimizin Polislerimizin verdiği mücadeleye destek olmak herkesin boynunun borcudur.  Bu ülkenin bölünmesine parçalanmasına asla müsaade etmeyeceğiz.Arkalarına aldıkları dış güçlerle  bölücülerin giriştikleri kanlı kalleş saldırılarla ülkemizi bölmeleri asla mümkün değildir.. Arkalarındaki iç ve dış destekler ne kadar fazla olursa olsun, sonucu değiştiremeyecektir.Evet, bu ülkeyi asla bölemeyecekler. Zira bu memleket benzeri sayısız ihanetler gördü ama her seferinde her türlü tezgâhı bozmasını bildi..Ne diyor Mehmet Akif..“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda..Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.”Sözün bittiği yerdir bu cümleler...!!!

Efe
Cmt Arl 17, 2016 5:59 pm

Foruma git
Konuya git

Bugün pazar ve ben seni çok özledim...

Bugün pazar ve ben seni çok özledim

Yağmur da var çok sevdiğim rüzgar daBugün pazar daha uyanmadı komşularGazetelerini açıp bakmadılar dahaDamların üzerinde kaldırımların üzerinde kuşlar henüz rahatlarEski şarkıları çalıyor bu saatlerde radyolarYağmur da var,çok sevdiğim rüzgar daBugün pazar ve ben seni çok özledimDışarı çıkmak istiyor canım tek başına haytalık etmekIslanmak pazar sabahında yağmurda Boş caddelerde dolaşmak Mağazaların vitrinlerine bakmakSinemaların afişlerine ,sokakların isimlerineTelefon kulübelerinde uyuyan çocuklaraBir merhaba demek, sessizceSahilde martılara simit atmakOtobüslerin ilk seferlerine binmekGitmek istiyor canım,hayatın gittiği yereIslık çalıp şarkılar uydurmak kendi keyfinceFırından taze ekmek alıp ,buğusunu çekmek içineVe ben seni çok özledimBelki eski bir dosta rastlamak,bir selam vermekKonuşmak eski güzel günlerden,böyle bir şey işteSabahçı kahvesine uğramak,bir bardak çay,taze dem kokusuHayatın atardamarlarında dolaşmakBölmeden şehrin uykusunu,bir şiir yazmakPazar bulmacasının boş karelerine,böyle bir şey işteHesapsız gölgesiz bedelsiz kimsesiz sensizBir şiir yazmak,sokaklarda gezmek,yağmurda ıslanmakVe ben seni çok özledimYağmur da var,çok sevdiğim rüzgar daBugün pazar,daha uyanmadı komşularGazetelerini açıp bakmadılar dahaDamların üzerinde kaldırımların üzerinde kuşlar,henüz rahatlarEski şarkıları çalıyor bu saatlerde radyolarYağmur da var çok sevdiğim rüzgar daBugün pazar ve ben seni çok özledim...Şiir : İbrahim Sadri

Kalp
KaIp
Pzr Şub 26, 2017 7:43 am

Foruma git
Konuya git

♥ Afrin'de Allah Ordumuzu Muzaffer Eylesin ♥

Elimde tüfek, gönlümde iman, Dileğim iki: Din ile vatan. Ocağım ordu, büyüğüm sultan, Sultana imdad eyle ya Rabbi! Ömrünü müzdad eyle ya Rabbi! Yolumuz gaza, sonu şehadet, Dinimiz ister sıdk ile hizmet, Anamız vatan, babamız millet, Vatanı ma'mur eyle Ya Rabbi! Milleti mesrur eyle ya Rabbi! Sancağım tevhid, bayrağım hilal, Birisi yeşil, ötekisi al, İslam'a acı düşmandan öc al, İslamı abad eyle ya Rabbi! Düşmanı berbad eyle ya Rabbi! Kumandan, zabit babalarımız, Çavuş, onbaşı ağalarımız, Sıra ve saygı yasalarımız, Orduyu düzgün eyle ya Rabbi! Sancağı üstün eyle ya Rabbi! Cenk meydanında nice koçyiğit,, Din ve yurt için oldular şehit, Ocağı tütsün, sönmesin ümit, Şehidi mahzun etme ya Rabbi! Soyunu zebun etme ya Rabbi! Şiir : Ziya GÖKALP
gezgin_07
Pzr Oca 21, 2018 12:36 pm

Foruma git
Konuya git