2 sonuç bulundu
2 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Soruyorum Kendime..![]() Nerden başlasam diye soruyorum kendime Nerden başlasam diye soruyorum kendime Sonra dalı veriyor gözlerim senin gözlerine ![]() Yıldızlardan dilek diye düşüyorsun kalbime Yağmur oluyor bir anda. sırıl sıksam ıslatıyorsun ![]() Düşlerim de bir melek gibi kanat çırpıyorsun Koşuyorum peşinden ![]() ![]() Korkuyorum seni kaybetmekten Sonra dünya duruyor yıldızlar dökülüyor ![]() Biri benim biri senin için düşüyor ![]() Kar beyaz duygularla akıyorsun içime Gelişin öyle güzel ki ![]() ![]() Rüzgârın saclarını okşamasını kıskandım Buz kesmiş parmaklarında soğuk ayazı kıskandım ![]() Sana giden yolarda soluduğun havayı kıskandım Yolar uzak sana hasret tuzak bana ![]() Gözlerin gözlerime baktıkça dalarım Geride kalan yüreğimle sana ağlarım ![]() ![]() Sanmaki senden uzaktır bu canim Bir nefes gibi her an senin yanindayım ![]() Güneş ısıtmıyor sen gibi ona yanarım ![]() Yıldızları topluyorum zifiri geceden Her birinde gözlerindeki ışığı arıyorum ![]() ![]() Hiç biri sen gibi parlatmıyor gözlerimi Ne kadar seviyorum desem yetmiyor ![]() Dilimde masum heceler seni soruyor Günden güne kalbim yokluğunu yasıyor ![]() Sukun geceler benimle sensizliğe ağlıyor ![]() ![]() Åžafakta bir güneş gibi hasretini çekerim Senin olmadığın zamanlara ben küskün gezerim ![]() Ah demeden vah etmeden sevgini içerim ![]() Dünya durdukça Ben senin için kendimden geçerim ![]() ![]()
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|