Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.
Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.
11 sonuç bulundu
11 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
BEN KADINIMBEN KADINIM…
Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal... BEN KADINIM… Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzından . Ne kadar inansam da beni sevdiğine her zaman o iki kelimeyi duymak beni BEN yapar. Çok zor değil ki bunu söylemek ; ”SENİ SEVİYORUM” diyebilmek. Ama öylesine değil, laf olsun diye değil, içten gelerek! BEN KADINIM… Beni ben yapan özelliklerin başında gelir “sevgi”. Çok şey beklemem senden. Bilirim gün boyu yoğunluğunu, iş gücünü, çalışmandaki güçlükleri. Suskun ve sabırla beklerim. Özgür kalmak istediğin zamanlar olduğunun da farkındayım. Orada başlar belki kıskançlık duygularım. Ama her seven kadın gibi ben de kıskanırım . Biraz hoşgörü ve dürüstlük beni sana çeker. Biter kıskançlık krizlerim. Beni anlamaya çaba gösterdiğin anda yüreğim affeder her hatayı. BEN KADINIM… Sana senin canından can verebilir, o canlara gözümün bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hâlâ sana baktığım gibi. BEN KADINIM… Sevgimin ve gücümün farkına vardığın vakit, yere göğe sığmaz umutlarım. Hiç düşünmeden, bir tek sözünle dünyanın diğer ucuna giderim. Seninle bir olduktan sonra her yer aynıdır benim için. BEN KADINIM… Çelik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İçime karlar yağar bazen, üşür yüreğim, incinirim ufacık bir sözden. Sevgini hissetmek ısıtır beni, yakar bedenimi kulağıma fısıldadığın o iki kelime!!!
Sanalkahve oyun salonlarımızda en çok hangi oyunu oynuyorsuuOKEY
101 TANLA BATAK PİŞTİ
HAYATA NASIL BAKARSAN ÖYLE YAŞARSINHayat bir mücadeleden ibarettir
Bundan dolayı hayatta Yalnız iki şey vardır Galip olmak,mağlup olmak M. Kemal ATATÜRK.. Hayata bakış açımız. Nasıl yaşamak isteriz?Hayat mı bizi yoruyor,yoksa biz mi hayatı zorluyoruz?kazandıklarımız,kaybettiklerimiz ve su misali akıp giden ömrümüz.Kıymetini bildiklerimiz neler!Nelere sahip çıkıyoruz. Hiç düşündünüz mü? Hayatımızdan hiç eksik etmediğimiz insanlar birilerinin olması ve onlar için yaşamak,hep başkalarını düşünerek yaşamak... Söylemek isteyip de söylemeye bir türlü cesaret edemediğimiz,ne garip bir duygu değil mi? Hayatın içinde bir futbol topu gibi yuvarlanıp gidiyoruz. Mesela biz kadınlar,güzel bir gelecek için eğitimler alıyoruz ileride daha sağlam ayaklar üzerinde duralım diye.Sonrası güzel bir iş ve kariyer sahibi olmak için, kimi insanlar bunu başarır kimi insanda uzaktan baka kalır.Sonra aşk kapını çalar,mutlu bir yuva kurma hayallerine dalarsın onun hayalini kurar ve evlenirsin. Evlilik kutsal bir görev der,sevgi,saygı,sadakat içinde sürdüre bilmek için başlarsın kendinden ödünler vermeye...Eğitim,iş,kariyer her zaman ikinci planda kalır.Sebep iyi bir eş olabilmek!Saçını süpürge etmek aslında. Bazen şımarmak istersin ama içindeki korkular buna izin vermez.Hayatı dikenli bir telin üzerinde yürürmüş gibi yaşarsın. Neden yaşarsın? Çünkü hayat basit değil basit olmamalı,sorumlulukların olduğunu asla unutmamalısın. Bazen çılgınlık yapmak yalın ayak koşmak, haykırmak istersin hayata yapamazsın, çevrendeki insanlar ne düşünür,hayata bir adım geriden baka kalırsın... Kimi zaman da çocuk olmak istersin,yaramaz bir çocuk zırıl,zırıl ağlamak şımarmak ve şımartılmak istersin...Bence şımar,çok şımardığında da etrafına bak ve hayattan ders al! Bir yerlerde tıkanıp kalıveriyoruz,gel gittiler yaşaya bilmekmiş hayat.Ne kadar kaçmak istesen de kaçamazsın hayatın gerçeklerinden... Bazen çok renkli bir çiçek gibi görünür içinde ne ararsan var,bazen de bir kör kuyuya benzetirsin hayatı bom boş! Kendini değersiz hissedersin,etrafında kimseleri göremezsin.Hayat aslında ikiyüzlü bir yüzünde mutluluklar gizli diğer tarafta da hüzünler.Siz siz olun HAYATIN HEP GÜZELLİKLERİNDEN GİDİN...YARIN HAYATIN BİZLERE NE SUNACAĞI BELLİ OLMAZ!HAYATINIZ MUTLULUK ÜZERİNE OLSUN.Yüreğinizden sevgi yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.SEVGİ,BARIŞ,DOSTLUK içinde bir dünyanız olsun.. Nedersiniz? Saygılar...
Vefa Nedir Bilirmisiniz..._Vefa nedir, bilir misin? Vefa arkanda bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamandır. Vefa; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefa; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır.
Vefa, sözünü yerine getirme, sözünde durma, sevgi, dostluk ve bağlılıkta kararlılık ve dini sorumluluklarını yerine getirme anlamlarına gelir. Tabiki Ama Anlaya Bilene Bu Vefaaa.. Saygılarrr
Kuzeyde Bir GüneyliABD'de 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polis...i arabasından yolu izlerken bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini fark etmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var. Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle:
-Polis bey, çok mu hızlı gidiyordum? Polis: -Hanımefendi, hızlı değil, tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etki! liyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz. Yaşlı teyze: -Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim! Polis: -Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz. Yaşlı teyze: -Tamam, bundan sonra hızlanacağım. Polis tam kendi arabasına giderken gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücüye sormaya karar vermiş: -Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arka da oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi! Yaşlı teyze: -Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler... :lol:
Re: 18 MARTEMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN CANE...
Re: MeLeqimDerin duygular besliyorum sana karşı
Elerimi tut bırakma özlediğim meleqim Nasıl girdin kalbime bilmiyorum İnşallah orda kalırsın diyorum Zaten seni çok ama çok seviyorum
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|