3 sonuç bulundu

Geri dön

Seni Sevmek...!!!

Seni sevmek bir yudum su içmek gibidir
Seni sevmek sessiz soluksuz yaşamak gibidir
Seni sevmek gözleri olmayan birisinin resim cizmesi gibidir
Seni sevmek bir kadeh de 2 yudumu içmek gibidir
Seni sevmek geceleri uyuyumamak gibidir
Seni sevmek bir dilim ekmegi bölüşmek gibidir
Seni sevmek yaşarken ölmek gibidir
Seni sevmek yarınlara dogmamak gibidir
Seni sevmek yalanlarla yaşamak gibidir
Seni sevmek hayatta kalmak gibidir
Seni sevmek adını sayıklamak gibidir
Seni sevmek utanmadan haykırabilmektir sevgini
Seni sevmek aya karşı gelmek gibidir
Seni sevmek güneşin varlıgını kabul etmemek gibidir
Seni sevmek yücelerin yücesini sevmek gibidir
Seni sevmek bir şarkıda iki evli çift gibi dans etmek gibidir
Seni sevmek gözlerine bakmak gibidir
Seni sevmek ellerini tutarken hissettiğim sıcaklık gibidir
Seni sevmek bir sinemada film izlemek gibidir
Seni sevmek emeklemek gibidir
Seni sevmek güneşe çıplak gözle bakabilmek gibidir
Seni sevmek yağmurlara yoldaşlık etmek gibidir
Seni sevmek bir sözde birden çok şeyi anlatmak gibidir
Seni sevmek yağmurlu havada ıslanmak gibidir
Seni sevmek yaşamak gibidir
Seni sevmek bir silgi gibi her kötü şeyi silmek gibidir
Sana dediğim gibi
Seni sevmek bir ömür gibidir
Seni sevmek en kötüsü ölmek gibidir be gülüm
Seni sevmek hiç bir sevgiye benzemiyoRrRr....
efe_19
Sal Mar 27, 2012 1:37 am

Foruma git
Konuya git

Sen Yoksan Hikayemde Yok...!!!

yaşadığım onca şey var
söyleyecek hiç bir şey yok
belki cok sey gördüm amma
anlatmaya hiç gerek yok
yoklugun boşlugunu dolduracak takatım yok
sensizliği kabullenmek mümkün ama niyetim yok
sanki tek çarem senmişsin sen yoksan dermanım yok
içimdeki kahramanın kudreti çok amacı yok
sen yoksan hikayemdeyok
konuş desen bile hiç cümlem yok
çok sey yaşadım çok şey başardım
sanki başarının bile sensiz tadı yok
Sensiz hiç bişeyin tadı tuzu yok...RrRrRr
efe_19
Pzr Nis 01, 2012 12:02 am

Foruma git
Konuya git

Sevdigine Guvenmek mi ? Guvendigini Sevmek mi ?

Sevdiğine güvenmek mi ? Güvendiğini sevmek mi ?

Bir gün birisi çıkar karşınıza ve kalbiniz hoplar yerinden ... karnınızda kelebek uçuyor gibi olursunuz ... her söylediği doğru gelir ... her esprisine gülersiniz ... ilgilenirsiniz ... hemen her yaptıgı şeyde onu hayranlıkla izlersiniz...günler birbirini kovalar ve siz bu hislerin üzerine bina edebileceğiniz başka özellikler de aramaya başlarsınız...konusması , yürüyüşü , giyinişi ,elleri,gözleri kısaca herşeye birer anlam yüklersiniz...bu sürecin en başından beri kadın olsun erkek olsun , en çok üzerinde durulan şey güven duygusudur ... kimi kadın-erkek güvendiğim kişiyi severim derken, daha gözü kara olanları ise sevdiğime güvenirim düsturuna göre hareket ederler...ama her durumda en çok üzerinde durulan şey sevgiliye duyulan güven duygusudur ...
Hepimizin bir geçmişi olmakla beraber , mutluluklarımızı , hüzünlerimizi , aşklarımızı , hayallerimizi , özlemlerimizi yanımızda taşırız...Hayal kırıklıkları ise sanki tekrar tekrar yasayacakmışız hissiyle etrafımızı çepe çevre sarmalar...Korkutur bizi...Ama aşk korku işi değildir...Sadi Şirazi " Aşka uçma kanatların yanar " dediğinde Mevlana " Aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar " demiş.Ancak bu konuya son noktayı Yunus Emre koymuş : " aşka vardıktan sonra kanadı kim arar ." Kim olursan ol , ister Sadi Şirazi ister Mevlana , istersen de Yunus Emre , aşkı herkes kendine göre yorumlamıştır...Sende kendine göre yorumluyorsun...
Herkes aşkı kendine göre yorumluyor ve yaşamaya çalışıyor , o zaman aşkı devam ettirmek ve ayakta tutabilmek için en önemli şey güven olarak karşımıza çıkıyor... İşte burda da seçimler devreye giriyor ... Ya güvendiğin biri ile birlikte oluyosun ya da birlikte oldugun kişiye güveniyosun...peki ya bu güven sağlanamazsa ??? o zaman sen ne kadar seversen sev , ne kadar aşık olursan ol bitmeye mahkum bir ilişki yaşamaya başlıyorsun ve farkında olsan da olmasan da uçurumdan yuvarlanan kaya misali artık geri dönüşü olmadan büyük bir hızla uçurumun dibine doğru düşüyorsun ... böyle olmamak için ne yapmak lazım ? ya sevdiğine güveneceksin ya da güvendiğini seveceksin...ama hiç oynamadan , yalanlar söylemeden , arayışa girmeden , kısaca dürüstçe yaşayacaksın ki ilişkini her durumda güven vereceksin karşındaki kişiye ... sen tüm doğruları yaptın mı ? yaptıgını düşünüyorsan eğer o zaman takdir-i ilahi deyip gececeksin...olmuyorsa olmuyordur...cok da zorlamayacaksın ... şayet değmeyecekse ... ama değeceğini düşünüyosan sonuna kadar savasacaksın ... şimdi soru basit : sevdiğine mi güveneceksin ? güvendiğini mi seveceksin ?
efe_19
Cmt Mar 31, 2012 11:38 pm

Foruma git
Konuya git