2 sonuç bulundu

Geri dön

Re: SAHTE SEVGİLER...

Nefsinin tutkularını gözeten insanların sevgileri çok yüzeyseldir. Çünkü sevgileri bazı değerlere göre değişkenlik gösterir. Bu değerler azaldığında, örneğin beklenti ve çıkarlarına ters bir durum oluştuğunda, sevgileri de bir anda yok olabilir.

Sevgilerinde sadık değildirler; kendilerine sevgi gösterilse karşılık vermez, değerini de bilmezler. Samimi inanan insanlar gibi vefa göstermezler; doğru sözlü, dürüst, güvenilir değildirler. Sorumluluklarını yüklenmekten kaçınıken, hayatları boyunca küçük dünyevi çıkarlar ardında koşarlar.
Nur___
Pts Nis 09, 2012 6:55 pm

Foruma git
Konuya git

Zordur Benim Gibi Kadınları Sevmek

Zordur benim gibi kadınları sevmek!
Hangi taşı sıksa suyunu çıkartabilen kadınlarız biz.
Kimseye eyvallahımız da yok, aminimiz de!

Zordur benim gibi kadınları sevmek çünkü kavanoz kapağı açmak için sana ihtiyaç duymayız. Ampulü de kendimiz takarız, çamaşır makinesinin giderini de kendimiz bağlarız. Kamyonun geçebileceği mesafeden küçücük arabamızla nasıl geçeceğiz diye trafiği birbirine katmayız; bayan diye bizi sıkıştırmak isteyen şoförün üstüne sürer, altta kalmayız.

Yalandan yere erkeğe ihtiyacımız varmış gibi davranmayız.
Zordur benim gibi kadınları sevmek çünkü oturduğun yerden televizyonda kanal değiştirir gibi yönetemezsin, ezemezsin, diş geçiremezsin.
O istemedikçe başını önüne eğemez...

Doğru; zordur benim gibi kadınları sevmek çünkü seviyormuş gibi yapamazsın, kandırmazsın.
Sevdanın da, acının da, ihtirasın da, tutkunun da en dibini, en yükseğini yaşamış bir kadını,sadakatin olmadan hangi duygunla elinde tutacaksın?

Zordur benim gibi kadınları sevmek çünkü biz gerçekten kadın gibi kadınız, yanımızda, kolumuzda ,yüreğimizde yakışanı mert olanı,cesur olanı bizden daha güçlü birini ararız.

Zordur benim gibi kadınları sevmek çünkü hem mangalda, hem tartıda, hem çarşıda adam gibi durmayı, adam olmayı, adam gibi sahiplenip sevmeyi gerektirir böyle kadınlarla yaşayabilmek.

Ama bir de seversen….
Nur___
Pts Nis 09, 2012 7:17 pm

Foruma git
Konuya git