9 sonuç bulundu

Geri dön

Re: BAZEN GİTMEKTİR SEVMEK

Güzel bir çalışma olmuş,kutlarım...

gezgin_07
Per Haz 26, 2014 8:39 am

Foruma git
Konuya git

Çok güzel emeklerinize sağlık

BiLeMeZSiN__
Per Haz 26, 2014 5:21 pm

Foruma git
Konuya git

Faili BEN... Meçhulü SEN...

Faili BEN... Meçhulü SEN...

Gidişimin ardından sessizlik çaLacak kapıLarını.. Tek başına kalacaksın hayatın dikenli yollarında.. Batacak,canın acıyacak.. SoracakLar sana beni,nerede diye? BişeyLer söyLemek isteyeceksin.. Boğazına takılan hıçkırıktan söyleyemeyeceksin.. SUSACAKSIN! Gidişimin ardından arayacaksın beni.. Ama bulamayacaksın. Benzin atacak,gözLerinin feri kaçacak, yere düşeceksin.. Gidişimin ardından ağLayacaksın için için, yoksun diye... Gidişimin ardından mahvolacak tüm hayatın.. ZamanLarın ikişer ikişer atLayacakLar,tarihten kopartacaksın bensizLiği.. SoracakLar neyin var? diye.. SuçLu yanın daLganacak tüm benLiğinde.. PişmanLığın saracak o gece renkLi gözLerini. Rengini kaybedecek göz bebeklerin.. ANLATAMAYACAKSIN..

Gidişimin ardından yıLgın rüzgarLar esecek,yağmurLar yağacak.. AnLamsız kalacaksın tüm bu hüzünLere.. Hiç dinmeyecek göz yaşların,giden bana ağLayacakLar ADİCE... Gidişimin ardından anıLar canLanacak bellegin de, kovacaksın gitmeyecekLer.. Oturup düşüneceksin yanLışını.. Savaşacaksın içindeki benLe.. Kendini başka şeyLerLe oyaLamaya çaLışacaksın fakat akLından çıkamayacağım.. ÖLüme yakLaşacak ruhun, öLümü hak edemeyeceksin! BensizLiğine. AĞLAYACAKSIN..

Gidişimin ardından zamanLar hızLı gecicek, sen unutmaya yüz tutmuş anılarımızı susturacaksın.. "O" sana dokundukça sen kaçacaksın, "Hadi bana şarkı söyLe güzeL sesinLe"diyecek, sen söyLemeyeceksin! Yapamayacaksın "O"nsuz..Sesim Sessizliğin olacak. KONUŞAMAYACAKSIN..

Gidişimin ardından seLe kapıLacaksın şehrinde.. Kurtaran oLmayacak yaLancı bedenini.. Kimsesiz kaLacaksın.. SokakLar küs,kaLdırımLar ısssız,sen yaLnız ve bensiz.. Saranın oLmayacak... ÜŞÜYECEKSİN..

Gidişimin ardından seneLer geçecek, ve sen UNUTTUM sonunda diyeceksin.. Ve bir gün teLefonun çaLacak..Bir ses! beni hatırLatacak ve sen işte o gün... ÖLECEKSİN..

Sebep; UNUTAMAMAK... Zanlı; HAYALIM... Faili BEN... Meçhulü SEN...
BiLeMeZSiN__
Çar Haz 25, 2014 7:45 pm

Foruma git
Konuya git

wonderfull life..

zxcvbb
Cum Haz 27, 2014 2:46 pm

Foruma git
Konuya git

Yalnizlik Usumekse Yalnizim Usuyorum