7 sonuç bulundu

Geri dön

Trip :)

Aslında, trip atmak dürüstlüktür..”Seni önemsiyorum” demektir.Sevmediğin birine trip atmazsınmeselâ.
Yani ona olan sevgini belliedersin içten içe.Onun için üzülebildiğini onagöstermektir trip.
”Beniüzebilecek kadar değerlisin, hadianla” demektir.Çocukçadır belki ama kalptendiraynı zamanda.
Trip atmaksevdiğini başka türlü söylemektir.Bir yerde vazgeçememektir .Su-sa-ma-mak-tır trip..
Susup gitmek yerine,
“Senden vazgeçemiyorum“ u tercihetmektir.Ve yalansızdır.Hülâsa..
Onu aklından, kalbinden,anılarından, hafızasındanatamayan insanların…Atabildiği yegâne şeydir trip...
FuNnDa
Çar Haz 05, 2013 10:23 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Yavuz Bingol - Gonul Calamazsan

Yaşamaya...Zaman ayır,Çünkü ömür bunun için yaratılmıştır...Düşünmeye...Zaman ayır,Çünkü Başarının anahtarı odur...Sevmeye...Zaman ayır,Çünkü bu seni daima güçlü kılar...İyiliğe...Zaman ayır,Çünkü insan olmanın sırrı budur... ✿ܓ
FuNnDa
Sal Kas 19, 2013 9:25 am

Foruma git
Konuya git

Yavuz Bingol - Gonul Calamazsan

Çiçeklerle hoş geçin, balı incitme gönül !..Bir küçük meyve için, dalı incitme gönül..!Başın olsada yüksek, gözün enginde gerek, kibirle yürüyerek, yolu incitme gönül !Mevlâ verince azma, geri alınca kızma, tüten ocağı bozma,külü incitme ey gönül..!Dokunur gayretine, karışma hikmetine, sahibi hürmetine,kulu incitme gönül !..Sevmekten geri kalma, yapan ol, yıkan olma sevene diken olma, gülü incitme gönül.  Konuşmak bize mahsus olsada bir güzel süs ; Ya hayır de, ya da sus, dili incitme !

Hiçbir insan öylesine girmiyor hayatımıza..Kimileri imtihan, kimileri ise armağan...!  
FuNnDa
Sal Kas 19, 2013 9:19 am

Foruma git
Konuya git

Re: Yavuz Bingol - Gonul Calamazsan

Canı yansa bile yüreğinin dediğinden şaşmayan insanlar ne güzel insanlardır.

- Çocuk gibi bakar gözleri..

Teşekkürler efe adminim; zaman ayırdığınız ve yorumunuzla renk kattığınız için...✿ܓ

FuNnDa
Sal Kas 19, 2013 5:10 pm

Foruma git
Konuya git

SEZEN AKSU-TANRI İSTEMEZSE

“Sakınılan göze çöp batar!” der eskiler. Öyledir gerçekten. Kaybetmekten korktuğunuz için daha çabuk kaybettikleriniz vardır. Elinizde sıkıca tutarken, avuçlarınızın arasından kayıp gidiveren... Niye gittiğini anlayamadığınız, giderken “Dur!” diyemedikleriniz vardır...

Kalbi kırılmış bir insanla konuşmak dikkat ister...Hangi cümle , hangi kelime kırıklarını sızlatır Bilemezsin . "Bilemezsin kaç kez tökezlediğini ...Kaç kez düşüp düşüp kalbini kanattığını"Cesaret ister...Sabırr ister...Dikkatt ister.Bir daha kırmadan...Kalbi kırılmış bir insanı sevmekk Yürek ister...

FuNnDa
Per Kas 28, 2013 6:16 pm

Foruma git
Konuya git

ONUR AKIN-ASİ ve MAVİ

Bazen susmak gerekiyormuş.. 
Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayaTın yaLanLarına.. AnLamaya çaLışmak saçmaLık..! AnLamadan yaşamak gerekiyormuş.. Ama bazen! UnuTmak gerekiyormuş unuTuLma pahasına.. Zaman değiLmiş gideni geTiren.. Ve asLında zamanmış var oLanı göTüren..!

Ben........ 
Güneşini yitirmiş son kardelenim.....Sen avuçlarına güneşi al da gel....Öyle gel ki sevda cicegim....Tenimde asırlık buzlar erisin...Öyle gel ki............Dallarım hep gülüşlerinde filizlensin...

Büyümekten sıkıldım.
Bana çocukluğumu geri verinOyunda kavga edeyim HAYATLA değilKendimi kaybetmeden saklambaç oynayayımsobelediğim BENİM olsunKalp yarası yerine dizlerim yaralansınAcıyı sadece Biberden bileyim, yüreğimde değilTek hedefim kiraz ağacının tepesine tırmanmak olsunKaranlık yine korkutsun beni kötü insanlar yerineNe zormuş büyük olmak!!Bana çocukluğumu verin. Büyüklük sizde kalsın…

Yüreğinde yeşil bir dal saklarsan, şarkı söylemeye bir kuş gelecektir..

Dışımdaki Kalabalıklar, İçimdeki Yalnızlıklardan Bihaber...!
Onur Akin - Asi ve Mavi 

FuNnDa
Sal Arl 24, 2013 6:49 pm

Foruma git
Konuya git