Hayat ayrıntılarda gizlidir. Bir insan düşünüldüğünü ve değer gördüğünü hissederse dünyanın en mutlu canlısı oluverir. Bu nedenle kendinize yapılmasını arzu ettiğiniz ve sizi mutlu edecek davranışları siz de çevrenizdeki bireye yaparsanız o da mutlu olur. Karşılıklı mutluluk da ortak mutluluktur ve huzuru sürekli kılar. Paylaşımlar arttıkça, ortak noktalarda huzur sağlandıkça taraflar birbirlerine sevgi bağı ile daha sıkı bağlanırlar. Birbirlerine bağlandıkça üzmemek için daha fazla fedakarlık yaparlar. Sevgi bağı güçlendikçe alevlenen bağ kutsallığını korur. Nihayetinde karşımızdaki insana derinden bağlanırız. Her yönden mantığımızın, kalbimizin, zihnimizin eş parçası olan eşimiz ile bir bütün oluveririz. Huzur ve mutluluğun sürekliliğini sağlamak bizlerin elindedir. Doğru seçimler sevgidolu bir yaşamın kapılarını bize açıyor. Herbiriniz için doğru anahtarlar kimde bilmiyorum. Ama bir gün gelecek, ruhumuzun kapısını açacak olan anahtarı bulacağız ve o an geldiğinde huzurumuzun ve mutluluğumuzun sürekliliğini sağlayabilmek için elimizden geleni yapmalıyız. Belki bu gün değil, belki yarın da değil. Ama yarından da yakın olmayacağının garantisi yoktur.
Sevgi, yürek ve cesaret ister! Ne istediğini bilen, bulduğunun kıymetini de bilir. Ne yaşınızı, ne de cinsiyetinizi engel görmeyiniz. Sevmek kutsaldır. Sevmenin yaşı yoktur. Sonucu ne olursa olsun, adım atmaktan korkmayınız. Bin adım, bir adım ile başlar. Hayat bir meydandır, mücadele etmeden huzur ve mutluluk kendiliğinden gerçekleşmez. Önce paylaşmayı bilmeli, bilmiyorsak da öğrenmeliyiz. Ben sevgi, aşk ve tutkunun karşılıklı bir bağ ile yaşanan ömür kadar gerçek ve sürekli olabileceğine inanmaktayım.
8 sonuç bulundu
8 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
DostlukDostluk Hayatı güzel kılan milyonlarca sebepten en önemlisi dostluktur. Onlar da bitermiş bir gün öğrendim. Menfaat ilişkileri bitince o dostluklar da bir yerlere gömülür gidermiş. Dostluğa mezar kazılan yerler de, bir daha hiç ziyaret edilmeksizin sadece acı izleri taşırmış insanların kalbinde. Benim bedduam ne kimsenin şahsi dostluğuna ne de kimsenin sadakat anlayışına. Bedduam, dost diye geçinip menfaatin son bulduğu durumlarda beni satan, kendi rahatı için beni harcayanlara... Bakın güzel insanlar, dostluk kavramını bilen güzel yürekli insanlar; şu dünyada gerçekten kimseyi dost edinmediyseniz eğer, "dostum", "can yoldaşım" diye kimseye bağlanmayın. Çünkü o iki güzel kelime ne kimsenin anlayacağı kadar basit, ne de pazarlarda satılmaya layık görülecek kadar ucuzdur. Bir kez daha, "bütün iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp astım. İhanetin suçlamasına dayanıp, kendi ruhlarına ihanet edenler, kendi kendilerine dürüst olmak için bir başkasını hayal kırıklığına uğratanlar sağ olsun." Babam benim onurumdur Onur... Endamlı kelime. Ne güzel de duruyor yerinde. Yakışıyor yakışanına. Ona anlam katan yüreklere, cesur sevdalara, yakamoz ruhlara, kişilik kokan dostluklara, entegre edilmiş beyinlilere yakışıyor hala. Ve hala onur, insan olabilmenin en büyük özelliklerinden biri. Onur bir isim değil sadece. Sadece bir yaşama biçimi de değil onur… Onur ben(im), benim babam(ın)dır. Bana, hak yememenin ve hakkımı yedirmenin gerekliliklerini öğreten babamdır onur. Yalan söyleme dedin bana.Söylemem babacığım. Onurunum ben senin, sende benim. Hırsızlık yapma dedin bana.Yapmam babacığım. Onurumsun sen benim, bende senin. Hor görme dedin insanları. Hor görmem babacığım. Onur sensin, onur ben. Dürüst ol demiştin her zaman. Dürüstüm babacığım. Onurlanabilirsin, onurlanabilirim. Adaletli ol da demiştin. Adaletliyim babacığım. Onurlan babam, onurlan yüreğim. Ve bir alıntı şiir... İki yüzlü insanlar almış yürümüş Hepsinin gözünü para bürümüş Namusu şerefi yere sürülmüş Kendi benliğini unutanlar var Karnı doymuş ama gözü doymamış Kimsenin derdine derman olmamış Yüreğinde sevgi şefkat kalmamış İnsan olduğunu unutanlar var Kimler gelip geçmiş fani dünyadan Ölümden öteden ne varsa yalan Ecel dinlemez ki para pul falan Ölümüde bir gün unutanlar var Deli söyler esirgemez sözünü İnsan olan gelir açar özünü Maskeyle saklayıp gerçek yüzünü Bir yılan misali dolaşanlar var.
Re: DostlukCanım Ablam Ben Tşkler Ederimm Destegin İçin
Re: ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ Unutma ✿ ✿ ✿ ✿ ✿Canım Ablam ... Emeğine Yüreğine Sağlık... Cansın Sen...,
Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? Belki hatıralar unutulup gidecek, Belki bu sevgier yok olup eriyecek, Ama şunu unutma, Bu kalp sonsuza dek seni sevecek… Aşkların En güzelini Sundum temiz Kalbine Lütfen geri Çevirme.. Ben Aşığım Sana Senin için Varım bu yalan Dünyada Sensiz yaşayamam Bunu Artık Anla.. Aşkların En büyüğünü Yaşıyorum Seninle Lütfen Sana oLan Aşkımı Küçültme . Ben Aşkı Çalan Şarkılarda Değil Seninle Yaşıyorum Ablam... Aşk Bir Çocuğu Sevmek Gibi Sevgi ise O çocuğun Gözlerindeki ıŞık Gibi Zaman Değiştiğinde Sana Olan Aşkımda Büyücek Hergün Olduğu Gibi.. Son Bir Acıyı Aldın içimden Sana Aşık Oldum Aşk Acısını Çıkardın Kalbimden Ablam.. Aşk iLe iLgili ne Varsa hayatta Sana Armağan Ediyorum Ablam ,, Bir gülüşünle Hayata geçer Bu Beden Ağlama Ne OLur Kahrolurum üzüntülerinde.. Canım Ablam... Damarlarımda yaşıyor Aşkın Kalbime geliyor Sevginin Akışı Parçalar Gözlerin Gözlerimi Canım Ablam.. Seni Gördükten Sonra Etrafımı Görmez Oldum Senin Elini Tuttuktan Sonra Senden Başkasını Hissetmez Oldum.. Yalan Sevgiler içinde Kaybolan Bu Dünyada Bir Sen gerçek Oldun hayatımda… Canım Ablam.. Okadar Güzel Gülüyorsunki Güldüğünde bile Aşkını Anlatıyorsun Gözlerime. Canım Ablam.... Ne Mevsimler Değiştircek Sana Olan Sevgimi Ne Zaman Etkileyecek Sana Olan Sevgimi Sen Benimsin Aşkınla Eriyeceğim Bu Dünyada.. Canım Ablam Bizim Sewgimiz Okadar Kocamanki Kimse Söndüremez Solduramaz.. Bir Söz yeter Sana Kul Köle Olamama Bir Gülüşün yeter Dünyaların Elime Almaya Birtanem Benim Herşeyimsin... Gök yüzündeki Martılar gibi Sevgimiz Beyaz ve Temiz Yıkılmaz ve bÖlünmez Aşkımız.. Aşkın Nekadar Büyük Olursa Olsun Samimiyetin Benim Olsun yeter Birtanem YaLansız Aşkımız Sevgimiz Canım Ablam... imkansızları başardık seninle artık sözlerimizi müziklere dökmenin zamanı geldi Aşkım… Aşkla Tanıştığımdan beri Adını Yazıyorum Oda Senn Senem Abalam Asla Unutmaa Seni Sewiyorum... Seni Sewiyorum Benim Sewgim Dünyalara Sımaz Biliyosunnn Seni Cokk Sewiyorummmmmmmmmmmmm... Not Bu Yazıyı Aslan Eniştem Görürse Canıma Mum Dikecek :))) Saygılarımla....
Re: ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ Unutma ✿ ✿ ✿ ✿ ✿Seniii Cokk Sewiyorum Canım Ablammmmmmmmmm Tşkler Ederimmmmmmmmmm...
İhtiyacım Var...Birine ihtiyacım var; omzunda saatlerce ağlayabilceğim, sonra gözyaşlarımı silip ağlama aptal bak ben hep yanındayım demesine ihtiyacım var, sonsuz güvenebilceğim birine, kimse olmasa bile bi tek o olsa kimseye ihtiyaç duymayacağım birine ihtiyacım var, her an yanımda olabilecek birine ihtiyacım var, üzüldüğümde güldürmek için bi ton şebeklik yapıp kahkahalara boğulabilceğim birine ihtiyacım var, kılıma zarar getirttirmeyecek birine ihtiyacım var, bütün gün deli gibi eğlenip gülmekten yorgun düşüp omzuna kafamı yaslayıp bütün günü gözümün önünden geçirerek yorgunluğumu atmak istiyorum, çok şey değil sadece ‘‘hep yanındayım’’ derken gözleri parlayan birine ihtiyacım var aslında
Re: Sanalkahve 101 Lobisine ÖzelMerhaba Senem Ablacım.. Öncelikle İfade Etmeliyimki Vidio Mükenmel Olmuş.. Müzik Ve Sözler beni Etkiledi .. Sanırım Baya Dugusalım Bu Aralar ..Gercekleri İfade Etmiş Oldundandır beni etkilemesi... Canım Ablam Sen Cok İyisin Seni Sewiyorum Emegine Yüreğine Sağlık ..... Ablammm Saygılarımla...
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|