15 sonuç bulundu

Geri dön

Karaktersiz İnsanın Karakteristik Özelliği

1.En belirgin karakteristik özelliği verdiği sözlerde durmaz, münafıktır filan diye giriyormuşum olaya şimdi. döneklik de var tabi, tam oturmadığı için birtakım şeyler. bak mesela karaktersiz bi insana, gözlemle az, her durumda her şeyi söyleyip yapabilme, sonra da bunları çok çabuk unutabilme yüzsüzlüğüne sahiptir kendisi.

elbette ki hepimiz karaktersiz bir insanla karşılaştığımızda belli derecelerde şaşırıyoruz. ben mesela şahsen 3-5 gün gelemiyorum kendime, üzülüyorum. Diyorum karakter kursu verilse insanlara, dünya daha güzel bi yer olmaz mıydı? gülsek eğlensek falan filan ne güzel olurdu dimi canlar?
2.çarpık ve yontulmamış bir karakteristik özelliğe sahip olmasıdır. bu kategorideki insanlar için en belirgin karakteristik özellikse, karakter bulanıklığıdır ruhlarını kirleten.
.karaktersizliğinin farkında değildir.
4.yalancıdır. kendini çok zeki zanneder.
5.nabza göre şerbet verir böyleleri.
 yalan söylerler, kendilerini ilgilendirmeyen meselelerde yorum yaparlar , dedikoducudurlar ve bu ortaya çıktığında çok alakasız birine bok atarak sıvışırlar.
 bir de nasıl olur anlamam bunların çok arkadaşı vardır.
 yalakadırlar. dışardan çok iyi,çok anlayışlı falan görünürler ama ben en azından bir kısmının suratına karakterini yansıttığı fikrindeyim. benim karşıma çıkanlarda genelde böyle bir durum vardı mesela.
 özellikle erkeklerde çok fena bir durumdur çok
6.her ortama hiç zorluk çekmeden uyum sağlayabilmeleri, yani bukelamun gibi olmalarıdır. arkadaşım, bir insan herkesle mi kanka muhabbetine girer yahu?
7.karaktersizdir
8.yüzsüzlüktür.
9.başkalarının hatta en yakınlarının mutsuzluğundan mutlu olurlar.
10.viskozitesi yüksektir.
: 11.karaktersizler genelde karşısındaki gibi davranır, o ne yaparsa karşı tepki olarak da aynısını verir kendisi bir tepki geliştiremez; insanları çileden çıkarma konusunda oldukça
12."gün gelecek bu liste öylesine uzayacak ki her birimizde bulunan karaktersiz özellikler bir bir dökülecek ve hepimiz karaktersiz olmuş olacağız."
13.şuursuzdur.ne kadar iğrenç ve yer yer değişen söylemlerde bulunduğunun hesabını tutmaz .boşuna yaşadığını şu dünyada gereksiz bir yer ve beden işgal ettiğini bilmez.kendine ve insanlığa karşı bir duruşu olmadığı anlaşıldığı halde bu karaktersizliğinin yüzüne vurulmamasının ona bir lütuf olduğunu anlamaksızın yaşar gider. bir toplulukta bir sohbette veya ilişkide gelişi ile değil gidişi ile mutluluk verenlerdendir.
14.bu insanlar dışarıdan okadar iyi gözükür ki adam zannedersiniz.insanları kendi merkezine çeker ve kullanır.ahlaksızdır ve haindir aynı zamanda yalancıdır.iki lafından birinde yemin eder.para için herkesi satar maddiyatı yüksek maneviyatı zayıftır.
15.kimseyi beğenmezken kendini bir şekilde otorite sahibi ilan eder;kendisi ile aynı fikirde olanları pek bir sever olmayanları zaten etrafında bile istemez..işine gelen insanlarla can ciğer kuzu sarması olurken ertesi gün başka kankalar bulmak da bir o kadar kolaydır bunlar için..
16.öncelikle diliyle beyni arasında bağlantı yoktur.
 karşılarına çıkan hemen her insanı araç olarak görürler, onları egoları doğrultusunda kullanırlar ve en önemlisi bunları o insanlara gaz verip hoş tutma yoluyla yapmaya çalışırlar.
Hayatında bir kere bile yürekten 'evet ben bu konuda haksızım/haksızdım, özür dilerim' dememiş insanlardan ardınıza bakmadan kaçınız.
Turku_Diyari
Per Nis 18, 2013 12:02 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Karaktersiz İnsanın Karakteristik Özelliği

Senem admin yazıyı Türkü Diyarı nikimle ben yazdım Tutku hanımla ne alakası var anlamış değilim

kalemimden kan damlamak değil her zaman karşılaştığımız bu tip kişileri kaleme almıştım.

Turku_Diyari
Per Nis 18, 2013 6:50 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Seker yemeyin!!!!

ustam emeğine sağlık

Turku_Diyari
Cmt Nis 20, 2013 1:58 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Göz noktanız aktifmi..Ne kadar gençsiniz..

Yüreğine sağlık sayende bilinçlendik ustam tşkrlerr

Turku_Diyari
Cmt Nis 20, 2013 3:28 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Fast Food'ta Astım riski..

Emeğine sağlık ustam

Turku_Diyari
Cmt Nis 20, 2013 3:26 pm

Foruma git
Konuya git

İmkansız Sevgiliye

Bugün ne yaptım biliyormusun?Papatyalar topladım senin için..Gökyüzünü izledim..Güneşin doğuşunu, sensizliğin sessiz hıçkırıyla haykırdım dağlara..Bir başkaydım bugün ey sevgili seni daha bir sevdim daha bir işledim yüreğime..Umutlar tükenmeden çaresiz bekledim seni... Sen bilmedin ne fayda..Bilme deli çocuk duyma olur mu?Ben yine aynı yollardan yürüyorum..Yine aynada gülüyorum kendime..yine ıslanıyor gözlerim sensizliğin ortasında..yine duyuyorum kuş seslerini..sen duyma beni olurmu?Ben herşeye rağmen yaşıyorum..Belki sensiz belki çaresiz ama inan mutlu bir aşığın hüznüyle yaşıyorum..Bir indi bir çıktı kayalara vuran dalgalarda yüreğim..Sensizliğin verdiği buruk acıyı çektim yine..Olsun be sevdalım sana değer..O en değerli duyguyu yaşattın ya bana senin için herşeye değer..Hayata aşka gülen alay eden beni ne hale çevirdin sen.Helal sana ey sevgili..kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak yerdesin..bilmedin bilmeyeceksin..Sevginin yerini riyakarlığın aldığı şu yaşamda bulamadığın kadar sevgi sunmuştum sana oysa..İmkansızımsın benim, gururum, aldığım soluk ve eski fotoğraflarımdaki çocuksu gülüşsün..Sana bu kadar yakınken uzaklaran izlemek koyuyor be sevdalım..Gözlerine bakamamak,sevdiğimi haykıramamak,seni hep uzaktan izlemek inan acıların en büyüğü..Hep ben yaşatırdım bu uyguları başkasına şimi neden ben?Belki de Allah'ın cezasısın bana..Görmediğim sevgilerin intikamı belki de bu kimbilir?Belkide tutan bir ah sın sen..Ahhh sevdiğim hayatıma bedel oldun sen..Yalnız seninle kurulu bir hayattayım şimdi..Sabah uyandığımda kahvaltımsın sen..Sokaktaki yaşlı amcasın..bir kuş sesisin..attığım adımsın..kitaplarımsın..mutluluğum,hüznümsà ?n..Yaşadığım her yerdesin sen..Ahh bir bilsen..Dünya bildi sen bilmedin be eşsiz sevdalım..Oysa birlikte yaşamak vardı tüm güzellikleri..dizine yatmak ve gözlerine dalmak sonun başlangıcı olurdu belki..ve sevdiğimi haykırmak sesim kesilene kadar..Çıldırtan yalnızlığın ortasındayım şimdi..Sen nerdesin, kimlerlesin aklıma düştün be ey sevgili..yüreğimde olman yetmedi..artık çözüm getiremediğim gibisoruda soramaz oldum..ne çekilmez çileymiş aşk acısı..ne acıymış imkansız sevgiyi yalnız yaşamak..Hayata dair istediğim tek şey sensin..İlkimsin benim ve sonum olacaksınSENİ SEVİYORUM EŞSİZ SEVGİLİ...
Turku_Diyari
Cmt Nis 20, 2013 5:29 pm

Foruma git
Konuya git

Re: ONKOLOG KANSER OLURSA..

Yüreğine sağlık yine mükemmel bir konuyu ele almişsin ustam

Turku_Diyari
Pts Nis 22, 2013 5:54 pm

Foruma git
Konuya git

Sevip de kavuşamayanlar

Sevip de kavuşanlardan daha mutlu olan insanlardır.zaten aşkı aşk yapanda bu ayrılık ve kavuşamama olgusu değil midir? acıklı bir tarafları vardır elbet. sevip de kavuşamamak insanın içini acıtır, yüreğini dağlar. dumanlı loş bir ortam, (duruma göre meyhanedir burası, duruma göre izbe ve kasvetli bir bekar odası) belki rakı, belki bira ve elbette radyoda az önce "sevip de kavuşamanlar" için çalındığı anons edilen damardan bir şarkı...
            sevip de kavuşamayanlar için madolyonun öteki yüzü, kavuşup da sevemeyenler'dir.vardır böyle bir topluluk ve madolyonun ilk yüzü barındırdığı acıya ve kedere rağmen ne kadar sahici, damardan ve asilse bu yüzü de bir o kadar renksiz, tatsız ve tutsuzdur. sevip de kavuşamayan, bir an önce sevdiğine kavuşmak ister. oysa o dumanlı kafayla farkına bir türlü varamadığı şey, sevdiğine kavuştuğu zaman kavuştuğu tek şeyin sevdiği olmayacağıdır, sevgili bereberinde bir ilişkinin, -ister flört olsun bu ister evlilik- tüm sorunları, dertleri ve tasalarıyla birlikte gelir. kritik nokta burasıdır.aşk ve tutkuyla değil ama serinkanlı ve samimi davranabilenler, bu sorunlarla başetmeyi öğrenir. altetmeyi demiyor ama. bu sorunlar hep olacaktır. mühim olan onlarla yaşamayı öğrenmektir.aşırı ihtiraslı olanların, aşkı her derde deva bir şifalı ot sananların yaşayacakları hayal kırıklığı ise onları sevip de kavuşamayanlar katından, kavuşup da sevemeyenler katına transfer eder.
  "kim bilir belki bu kadar sevmezdik birbirimiziuzaktan seyredemeseydik ruhunu birbirimizinkim bilir felek ayırmasaydı bizi birbirimizdenbelki bu kadar yakın olmazdık birbirimize tek problem her zaman mesafe olmaz.seversiniz ancak evlidir, seversiniz ancak yaş farkı vardır, seversiniz ancak yanlış kişidir...velhasıl iki insan birbirine aşıksa mutlaka bir sorun vardır*eğer sorun yoksa ortada aşk yoktur zaten.
Turku_Diyari
Sal Nis 23, 2013 1:02 pm

Foruma git
Konuya git

Re: ''Günde 10 bin adım atın''

Yüreğine sağlık ustam

Turku_Diyari
Sal Nis 23, 2013 7:48 pm

Foruma git
Konuya git

Re: veda..

Ustam emeğine yüreğine sağlık nur içinde yatsın ne güzel yorumlamiş

Turku_Diyari
Per Nis 25, 2013 3:42 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Kime Ne...

Gönül güzelliği ve yürek sesiyle yapmiş olduğun paylaşımlarının devamini bekliyoruz ustam

Turku_Diyari
Per Nis 25, 2013 6:24 pm

Foruma git
Konuya git

Re: KIRMIZI BEYAZ YARİM....

Bayrağıma Saygım Sonsuzdur Adına nice destanlar yazılmış canımsın bayrak Ay yıldızın üzerine ne güzel de yakışmış bayrakÜlkemin her yerinde uçar dalgalanırsın bayrak Benzeri olmayan bayrağıma saygım sonsuzdur… Genç kızlar seninle gelin olmak istiyor bayrakŞehitlerin tabutlarına örtülür hep sarılır bayrak Kale burçlarına dikilmiş dalgalanırsın bayrakŞehitler kanıdır bayrağıma saygım sonsuzdur….Düğün varsa biryerde yükseklere dikilir bayrak Bayramlarda törenlerde kurtuluşta asılır bayrak Hacdan dönenler evlerine asar sallanır bayrak Manevi değerli bayrağıma saygım sonsuzdur…Gönüllüyüm istekliyim bayraktarın olayım bayrak Gücün bize güç katsın hız versin millete bayrak Bayrağa hürmetsiz kimler varsa hepsi soysuzdur Atadan emanet bayrağıma saygım sonsuzdur…
Turku_Diyari
Pzr Nis 28, 2013 6:30 pm

Foruma git
Konuya git

Re: KIRMIZI BEYAZ YARİM....

Bayrak Hürriyet Güneş’imdir. Bayrak,istiklal ateşiyle yanışımdır Bayrak,Türk’lük için yarışımdır Bayrak; hürriyetim.bayrak destanım Bayrak,kardeşlikte yarışımdır. Bayrak en kutsal emanetim Bayrak,ölümüne sevdiğim Bayrak,düşünmeden öldüğüm Namusum, şerefimdir. Bayrak,al renkli kan kırmızıBayrak şehitler kanından kıpkırmızıBayrak,okyanuslarda çırpınışım Bayrak,dünyaya haykırışımdır. Bayrak,yoluna baş koyduğum Bayrak,Allah’ına kurban olduğum Bayrak, sonsuza dek tek tuğ’um Hürriyet güneşimdir. Bayrak,uğruna can verdiğim Bayrak,nice şehitlerini gördüğüm Bayrak,nice hainlerini gömdüğüm Bayrak,varlığımdır canımdır. Türkiye’m Anadolu toprağıSilkeleme düşmez tek bir yaprağıGücü yetmez kimsenin,indirmeye bu bayrağı.Bayrak,şerefimdir şanımdır
Turku_Diyari
Pzr Nis 28, 2013 6:34 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Sakarya..

yüreğine sağlık ustamm

Turku_Diyari
Çar May 01, 2013 11:00 am

Foruma git
Konuya git