4 sonuç bulundu

Geri dön

Celilom'dan..

Dürüstlükten bahsedip " İKİ YÜZLÜ " olanlara, Sadakatten bahsedip " İHANET "edenlere, Merhametten bahsedip, " ACIMASIZ" olanlara,Adaletten bahsedip, " HAK " yiyenlere, Gururdan bahsedip, "YALAKALIĞIN " dibini vuranlara,... Aldığı paranın helalinden bahsedip, onun bunun sırtından geçinen " PARAZİTLERE" Allah korkusundan bahsedip menfaati uğruna " İFTİRA ATANLARA" Dostluktan bahsedip, dakikasında Arkadaşını "SATANLARA" MERT'im deyip, " DANSÖZ " gibi " KIVIRTANLARA "Canınız Cehenneme Diyesim Var.
Ah be yar..

AH YÂR, BİR BİLSEN SEVGİMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ !Ah yarr bir bilsen içimdekileri Kâğıda kaleme dökemediklerimi... Gözyaşlarımla yazmaya cesaret etmeden sildiklerimi Bir bilsen sevgimin büyüklüğünü Bir bilsen Bilsen bırakıp gider miydin sen Hani sevdiğini düşünür ya insan Her yerde onu görür ve hisseder ya Ahh yar günümde sen gecemde sen Esir olmuşum hayalinle gözyaşım ve ben Özlüyorum yarr özlüyorum seni ve sevgini Arafdayım sen gittin gideli Ne olur söyle bir daha dönmezmisin geri Eyy can düştün ya yine aklıma ateşi suzan oldun yanık sineme Ahh yar sen gittin gideli saatlere bakar oldum Acaba nerde ne yapıyor diye... Seni düşünmek çile olsan da gönlüme Düşünmeyi seviyorum kendimce Düşünürüm yar düşünürüm bazen saatlerce ilacını aldımı başı ağrıyor mu diye Hani geçen gece yine geldin ya düşlerime Küsmüydün yar neden bakmadın yüzüme Bilmez misin bu yürek bir bakışa hasret Bilmez misin bir bakışın bir can verir bu âcize Bilmez misin yar dargın olman zulüm olur gönlüme Gözyaşı olur boğar beni günlerce Ah yarr bana sorardın aşkın tarifini nasıldı diye Gülerdim ben mecnuna sor diye Unuttum yar unuttum Leylada severmiş diye leyla sevmese kays mecnun olmazdı diye Şimdi biliyorum aşkı ama tarife hacetim yok Aşkın tarifi düşünce dilime gözyaşı da yoldaş oluyor gözlerime Bu aşk hiç yalnız gezmez mi şöyle Gözyaşından başka yoldaşı yok mu neden bu beraberlik böyle Söyle yar bazen acı bir burukluk içini kemiren İç çekmek belki söylenmemiş sözlere Çekindiğim için söyleyemediklerime Artık söylüyorum yar söylüyorum Çekindiklerimi kalemle defterime söylüyorum Ey benim candan ötem Sessizlik düştü sevgimize Sükût düştü yanık yüreğimize Artık sükûtumuz haykırış olsun bizim gibi sevip de kavuşamayan yüreklere Ahh yar sevgin içimde bir alev yakıyor yüreğimi Ahh yarr özlüyorum seni :(

Diyorsunki bana..
Diyorsunki Ben Sana '' G Ö N L Ü M Ü '' Verdim..!İyide '' G Ö N Ü L '' Dediğin Nedirki Ey Sevgili.?BEN SANA GÖNLÜMÜ VERMEM.Çünkü GÖNÜL Dediğin Toprağa Girince Toz Olur,Toprak Olur.Ben SANA '' R U H U M U '' Veririm.ÇÜNKÜ '' R U H '' SENDE SONSUZLUK OLUR 

Kral tanımam..
Sen hiç ölümün gölgesinde özgürlügü yaşadınmı Bir garibanın elinden tutupta hiç kadere rest çektinmi Alçağın adisine ispiyoncusuna kurşun yağdırdınmı Dedim ya gülüm ben bu alemde kral tanımam Sen zevkini sefanı sürerken ben hayat okulunu okuyordum Sen elin cilalı mermer taşlarında kibar beylerlen dans ederken Ben hergün azraillen dans ediyordum Dedim ya gülüm ben bu alemde kral tanımam Sen sıcak yatağında rahat uyurken Ben ise parçalanmış vucudumun acısıyla mahkeme duvarlarına Yaslanmış,gelmeyi bilmiyen karanlığı bekliyordum Dedim ya gülüm ben bu alemde kral tanımam İdam sehpasında bir mahkum yaşamayı ne kadar çok istiyorsa Bende seni o kadar çok seviyorum.. Aşıma katmadım haram,güzel çirkin aramam Yanlış yapanı tanımam... bu senin içinde geçerlidir gülüm Dedim ya gülüm ben bu alemde kral tanımam..!
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi be güzelim..
.hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz, acısını acımız yaptık çünkü. Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı. Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk... Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili... Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım. Yaşamak ne güzeldir be sevgili...Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek... Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...
Farklıyız güzelim..
farkLıyız GüzeLİm birbirimizden apayrı dünyanın insanlarıyız tek suçu doğupta yaşamak olan bir anlık hevesin kurbanlarıyız Sen Senin oLacak Şeyi Seversin bEnse YALNIZ SENİ SENİ Severim Sen ALLAHTAN NELer NeLer iSterSin bEnSe YaLnıZ SENİ SENİ İSterim Dedimya GÜZELİM FARKLIYIZ BİRBİRİMİZDEN..!

CeLilom
Çar Ağu 14, 2013 10:07 am

Foruma git
Konuya git

Re: Celilom'dan..

Sonsuz Bi Çokgen Gibidir Yüreğim...İyi Kötü Herşeyin ve Herkesin Sahip Olduğu Bi Köşe Vardır... Kimse Hazıra Konamaz Benim Yüreğimde...! Ne Yarlığımı, Ne Dostluğumu, Hele ki Düşmanlığımı Kolay Kolay Edinemez Kimse... Herkes Şanslıdır Yani Herkese Vereceğim Son Bi Şansta Vardır Sonsuzluğuma Karışması Adına... İyi veya Kötü Kullanabilene... Bide Özel Olanlar Vardır.. Onlar da Ayrı Birer Dairenin İçinde.. Silmek Zordur.. Tahminim O ki; O Dairenin İçine Almak Kadar, En Az Silmekte Zaman Alır... Bir de Herşeyin Zamanı Vardır, Bende Zaman Çabuk Geçmez ... Herşey Sindire Sindire... İyilikleri Zaten -Er Geç- Karşılıksız Bırakmam... Kötülüklere ve Kötülere Gelince Hiç Birisini Unutmam... Ve Hepsine Zamanı Geldiğinde Söyleyecek Sözüm, Yapacağım Son Bir Hamlem Vardır...!
Desinyo
Çar Ağu 14, 2013 5:43 pm

Foruma git
Konuya git