3 sonuç bulundu
3 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Elde Var SıfırElde Var Sıfır Hayat bİr garip ne yaparsak yapalım Toplayan sıfır, çarpan sıfır, elde var sıfır İster sağa gidelim ister sola sapalım Giden sıfır, gidilen sıfır, elde var sıfır Zengin yok diyor elini göbekten bağlıyor Fakirde zaten yok ne yapsın derdine ağlıyor İyide bu millet geçimini nasıl sağlıyor Verende sıfır, alanda sıfır, elde var sıfır Küreğe asıl dur yaşam bir kayık Giden çok ama gelene cep büyük Aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık Üstü sıfır, altı sıfır, elde var sıfır Sevdalarda bir tuhaf sevmeyeni seviyoruz Seveni mi? sen haaa diyip dövüyoruz Güzeli yeriyoruz çirkini övüyoruz Seven sıfır, sevilen sıfır, elde var sıfır Maaş günü geleni cebimiz almıyor Ertesi günü sorarsan kuruş kalmıyor Eksisi artısı yakamızı salmıyor Girdi sıfır, çıktı sıfır, elde var sıfır Bitkisel hayattayız ot gibi yaşıyoruz Yolun yarısını alıyor yarısını boşuyoruz Ardımıza bakmıyoruz önümüze şaşıyoruz Başı sıfır, sonu sıfır, elde var sıfır Dursun derki; bu hayat hem bulanık hem duru Kiminin sırtı çıplak kiminin tuzu kuru Ölümü sorarsan daha çok, yürü yavrum yürü Ölsen sıfır, kalsan sıfır, elde var sıfır Dursun Mantar
Re: Crome Java Eklentisini Aktif Etmebilgilendirme için teşekürler arkadaşım bende google chromeden giriş yapamıyordum bir deneyeyim
YARIM KALANBir tek sen misin aşık,Sen misin yaralı yürek,Yandım, aşkınla ben,Sevdim sen bilmeden. Hayat denen bu pencere,Okursun sen hece hece,Gündüzüm oldu gece,Yaktı beni,senin sevdan. ''Seviyorum'' diyordun bana,''Yaşayamam'' diyordun sensiz,Şimdi başka kalplerdesin,Başka sevdalar peşindesin. Ne biçim hayat bu söyle?Aldı benden sevdiklerimi,Bana ne kaldı söylesene yar?Yarım kalan aşkdan başka.
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|