Kalemine saglık furim
zaman ayırıp okudum
Rica ederim
11 sonuç bulundu
11 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Re: Yorgunum yorgun ey hayatKalemine saglık furim zaman ayırıp okudum Rica ederim
Re: Yorgunum yorgun ey hayatZAMAN AYIRIP OKUDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EFE KARDEŞİM
Re: Yorgunum yorgun ey hayatfurim emeklerine sağlık
SanalKahve Kompozisyon Yarışması DetaylarıSevgili SanalKahve Dostları...
Sitemizde kompozisyon yarışması yapılacaktır. Sitemizde yapılacak OLan kompozisyon yarışmasında sitemizi kendi duygu ve düşünceleri ile en iyi anlatan yarışmacıya çift kişilik 2 Gün 2 Gece tam pansiyon tatil Ödülü Verilecektir. Bunun için tek yapmanız gereken sanalkahve.com sitesini anlatan güzel bir kompozisyon hazırlayıp yazınızı aşagıdaki mail adresine göndermenizdir. 1 ay sürecek Olan yarışmamıza birden çok yazı ile katılım yapabilirsiniz. Jürimiz tarafından incelenecek olan kompozisyon'lar degerlendirilip yine jürimiz tarafından oy Verilecektir. Birinci seçilen kompozisyon 1 ay süresince sitemizin ana sayfasında ve 500 ayrı sitede yayınlanacaktır. Kazanan üyemize Çift Kişilik 2 Gün 2 Gece tam pansiyon tatil ödülü verilecektir. Mail Adresimiz: sanalkahveyonetim@hotmail.com Not : Alıntı kompozisyon VE 1 defa yolladıgınız kompozisyon 'un aynısı'nın kullanımı yasaktır.Bu gibi durumların olması halinde katılımcı elenecektir. Örnek Kompozisyon çalışması aşağıda bulunmaktadır. Tüm düşünceler bizim için değerli, bu sebeble onlarla yaptığımız her iş birliği bizim için özeldir. Katılımlarınızı beklemekteyiz. Yarışmaya katılacak tüm üyelerimize bol şanslar diliyoruz. SanalKahve YöNeTiM
Re: Yüregim Ellerimde Kapına Geldim.Her Suskunlugumun Arkasına Bir İhanet Sakladım...! Her Kahkahamın Ardına Bir Acı Gülmekten Gözümden Yaş, Geldi, Dedim. Oysa, İçim, Kan, Aglarken... Kahkahalarıma Gömdüm Tüm Acılarımı İki Çift, Söz, Edeni Dost, Her Tatlı, Lafı, Aşk, Sananlardan Olmadım. Sahte, Dünyanın Sahte, Yüzlerini Ezberimde Tuttum. Bekledim Beklemek, Hep Bana Düştü... Zaman, Beklemeyi Ögretti... Sabırlı Olmanın Kavramnı Keşfettim. Sabırla Beklemenin Meyvasını da Yedim... Güvendim, Güvenildim, de Gururuma Yenildim, Duygularıma, Asla...! Saygımı da Gösterdim, Sevgimi de Hakedeni Baş, Tacı, Etmeyeni İse... Ne Tahtıma, Nede Bahtıma, Katmadım. Gün, Geldi Gittim, Gün, Geldi İlk, Adımı Ben, Attım. Yoruldu Yürek, Kırıldı... Çok Kez Kendi Yaramı Kendim Sardım. Kimi Yerde Geç Kaldım, Kimine Erken, Ugradım Yelkovan, İle Akrebin Yarışı Gibiydi ''Benim Hayatım'' Dönüp Dolaşıp Aynı Noktayı Buldum..
İyi ki ben benimKusurlarımı seviyorum.!
Darılınca suratımı asmayı, Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı, Kıskançlık krizlerimi, Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı, Normal olmamayı seviyorum. Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,tembelliğimi.. Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi, Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı. Öfkelerimi. Kızınca küsmeyi. Heyecanlarımı. Benden iyi olduklarını düşündüklerimi ki, yok.. :) Yatakta tembellik yapmayı. Gereksiz para harcamayı. Bazıları haketmediği halde, sevmeyi. İçimdeki çocuğu, Beni seviyorum. İyi ki varım. İyi ki ben benim. Ne mutlu! Çok mükemmel değilim. Ama benden bir tane daha yok! Beni seven böyle sevsin! Sevmeyene de zaten yol verdim, gitsin!
Vefa Nedir Bilirmisiniz..._ http://yusufonal.com/wp-content/uploads/2012/01/vefa-ah-vefa.jpg
>>>>vefasız yıllara sitemim...<<<< umutlarımı çıkarıp attığım günden beri yalnızlıklarım ne çok üşütüyor beni gitmeler yaşatıyorum karanlık sabahlarımda kaybolmuş zamanların azaplarıyla kavrularak >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cephesi belli olmayan savaşlardan geçerek ilk gençliğimi kaybetim tutunamadıklarımla habersizce geçen hayat serüvenimde kül rengi yorgunluklar saklıyorum yüreğimde <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< cümleler kuramıyorum donmuş dimağımla kalp ağrılarım oluyor geçmişin kalan tortuları omuzlarımda ağırlaştıkça acıtan hayallerim ellerimde kalan ise sadece perişan ümitlerim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mutluluk uzak diyarlarda,yolum düşmez o menzillere tükendikçe katre katre düşüncelerimde her tükenişte ahlar yükselmekte ölesiye yalnızlıklarla kahır yüklendi günlerime <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< sol yanımda atamadığım acıyan bir yanımla zindanlarımda boğdum sevgi zerrelerini asırlık ateşlerde sevgi pişmez diye acı zehrini içirdim bedenime bade niyetine >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> yalancı tebessümler eşlik ederken gözlerime masumluğu katledilmiş duygularımın ceset haliyle sessizce ölü toprağı değmişçesine çöküyor üzerime sığınağını arayan yorgun biçare hayallerimde ><><><><><><><><><><><><><><><><> http://fikrifirarda.com/wp-content/uploads/2011/05/yaln%C4%B1z-adam.jpg EMEGİNE SAGLIK LİANA'M
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|