13 sonuç bulundu

Geri dön

Re: Burçlar Ve Erkekler :)

YENGEÇ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Yenğeç Burcu Özellikleri

Tutucu ve kırılgan Yengeç erkeğine ulaşmak istiyorsanız, önce onun annesinin kalbini fethetmeniz gerekiyor. Çünkü o gerçek bir ana kuzusudur. Ayrıca evine çok düşkündür ve bazen hastalık derecesinde titiz olabilir.

Pasif bir erkek olan Yengeç'e ürkütmeden yaklaşıp sevgi göstermeli, danteller ve kadifelerle onu tahrik etmelisiniz. Bir ilişkiye girdiğinizde ise son derece sadık ve dürüsttür. Bu yüzden onu kıskanmanıza hiç gerek yoktur. Ancak son derece kırılgan olan Yengeç erkeğinin size güvenmesi için onu dürüstlüğünüze inandırmanız gerekiyor. Şehvetli, bebeksi ve ufak tefek kadınlardan hoşlandığım hatırlatalım. öncelikle seni forumda görmek çok güzel  paylaşımda harika olmuş  emeğine yüreğine sağlık bir yengeç burcu olarak)))
Koray
Pts Kas 04, 2013 1:07 pm

Foruma git
Konuya git

Benim Yüreğim...

Keşke kendimi içinde bulunduğum durumu anlatabilseydim sana; korkularımı umutlarımı bazı geceler nasıl çaresizliğime sarıldığımı... Sana göre ben hep çok güçlüydüm. Ben hayata devam ediyor üzülmüyor acı çekmiyorum sence. Çünkü ben her şeye rağmen gülümsüyorum hayata inadına. Ama unuttuğun ne biliyor musun? Ben ağlayamam ki... Benim gözyaşlarım gülüşlerimdir. Kendi mutsuzluğuma kendi karanlığıma kimse ortak olmasın insanlar mutlu olsun isterim. İnsanlar gülsün... İnsanlar sevsin sevilsin; gözlerinden hırs yüreklerinden nefret silinsin! Bilmen lazımdı sana bir şey olursa yanında olacağımı; elini tutup gözlerinin içine bakarak "geçti!" diyeceğimi... Bir anlık sevmediğimi sevdiğime yalan söylemediğimi... Umutsuzluk bir hastalıktır bilirim gün gelir mutsuzluğa alışır insan kılını kıpırdatmaz kurtulmak için! Cevabı verilecek sorular artık yoktur.. Ama Vazgeçmelisin Artık... Yürekler daha fazla yanmadan kırmadan incitip incinmeden ve hala seviyorken vazgeçmen gerekir. Biliyorum kolay değil istediğim.. Sen beni ben seni bu kadar severken kolay değil bu istediğim.. Birbirimiz için kendimizi yıprattık hep.. Hep diğerimiz için di düşündüklerimiz. Mutlu olmalı onun istedikleri olmalı.. Sanırım bu yüzden "biz" olmayı beceremedik bir aradayken... Ve biliyorum ki artık "biz" hiç var olmayacak.. Ama benim için değişmeyen ve asla değişmeyecek bir "Sen" var bir de ölümüne istediğim senin mutluluğun.....
Koray
Çar Kas 06, 2013 2:34 pm

Foruma git
Konuya git

Re: 40.Oda

emeğine yüreğine sağlık harika bir paylaşım olmuş bence foruma paylaşımlarına devam et fb ajanı)))))

Koray
Per Kas 07, 2013 10:59 am

Foruma git
Konuya git

Keşke...

Gözyaşında saklı olmak vardı şimdi Hani içini acıtmak istemezdim ama ama ağlamak da başka yakışıyor sana içinde olmak vardı şimdi Gözyaşınla kalbine akmak ve orda öylece durmak istedi şimdi bütün ruhum Ağlamana kıyamazdım ben aslında Ama dalgalar vurunca deniz kıyılarına Bir de ayışığı vuruyorsa camdan gözlerin içine ve yakomozlar oluşuyorsa göz bebeğinde Ağlatmak geliyor seni içimden bir bebek masumiyetinde..... bir anne şefkatiyle..... Sen ağla ve içindeki tek acı ben olayım diyorum... Gözyaşını bile paylaşmak istemiyorum aslında kimseyle... Ben den baskası sızlatmasın istiyorum yüreğini... Keşke dedim içimden ve ısırdım gönlümün dilini Ben ağlamıyorum ne zamandır içime akıtıyorum seni Aynadaki ağlayan ben den hoşlanmıyorum çünkü... benim denizim deki dalgalar senin gibi alımlı vurmuyor kıyılarıma ve ay ışığı vurmuyor panjurları kapalı camımdan odama... Karanlıktayım suan aklımda sen kulağımda kendince birşeyler anlatan sözler Yine geceyi sana yazıyorum resimlerine bakıp Bilmiyorsun kaç gece ölüp sabah döndüm hayata mecburiyyeten Keşke diyorum mecburiyetler olmasaydı hayatımızda... Keşkeler sarmasaydı dilimizi Ve son keşkemi kullanıyorum bu gece Keşke benim için ağlasan bir kere ....
Koray
Cum Kas 15, 2013 8:40 am

Foruma git
Konuya git

Re: Keşke...

Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına
düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte.
Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan
başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler...

Koray
Cum Kas 15, 2013 8:42 am

Foruma git
Konuya git

VAZGEÇTİM SEVGİLİiiii...

Artık seni aramayacağım...Bunlar sana son sözlerimdir!Bir daha olmayacağım yanında. Sevinç ve heyecanla sarılacağımız bir buluşma da olmayacak artık.Kendinle gurur duy, ben vazgeçtim...Biliyorum, aynı şeyi defalarca söylemek çok saçma. Yine de bilmem kaç milyonuncu kere çok sevdim seni. Incittiysem şayet, lütfen affet...Kırdıysam bilmeden, beni bağışla...Ve kırdığın için, ve incittiğin, ve ağlattığın, ve beni böylesine saçmasapan bir ruh haline soktuğun için kendinle gurur duyabilirsin!Başın göğe ersin, boyun büyüsün, gönlün olsun... Yenildin de, yoruldun de, zaten hiç sevmedin ki de...Ne istersen söyle!Ben artık vazgeçtim...
Sibel
Cum Kas 22, 2013 8:09 pm

Foruma git
Konuya git

Bunu Lütfen Okuyun...

Şunu iyi algılamak gerek, bireysel olarak herkesin yapacağı yardımlar bir yere kadardır. Ama toplum olarak el ele verirsek çok şey değişebilir..Umudum en azından bu kış günlerinde o insanların yanında olduğumuzu hissettirebilmek. Yolda mutlaka karşılaşıyorsunuzdur bir çorba ikram et!Ne bileyim baktın ayakkabısı yok, bir ayakkabı, bir hırka, eldiven o da olmadı bir simit ile bile onların üşüyen bedenlerini ısıtabilirsiniz...Ama o üşüyen bedende ki üşüyen yüreğe dokunmalı , onları görmeli onların farkına varmalıyız, farkındalığımız azaldıkça ölüyor insanlığımız...Gözümüz görmediğinde geçmiyor ne acılar, ne yokluklar , görmezden geldikçe birikiyor,görmezden geldikçe uçurumlar büyüyor...En yakınımızdan başlasak, bir yerden bir yürekten başlasak bir ele, bir bedene ısı olsak, güneş olsak ,umud olsak . Olsak be...İnsan olsak.Sokakta çocuklar var yanıbaşımızdalar farkındamıyız? Koray...
Koray
Cmt Arl 14, 2013 5:36 pm

Foruma git
Konuya git

Bir Dostu Olmalı İnsanın...

"Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın.'Nereden çıktın bu vakitte' dememeli bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;

'Gözünün dilini' bilmeli; dinlemeli sormadan söylemeden anlamalı.

Arka bahçede varlığını sezdirmeden mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli kovuklarına saklanabilmelisin.Kucaklamalı seni güvenli kolları dalları bitkin başına omuz yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı.En mahrem sırlarını verebilmeli en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz.Onca dalkavuk arasında bir tek o sözünü eğip bükmeden söylemeli yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.Alkışlandığında değil sadece asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.Övmeli alem içinde baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin 'hak ettim' diyebilmelisin.Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi.

Seni senden iyi bilen sana senden çok güvenen bir sırdaş.

Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.Ve sen ağladığında onun gözünden gelmeli yaş."
Koray
Çar Arl 18, 2013 1:37 pm

Foruma git
Konuya git