12 sonuç bulundu
12 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Re: FeNeRBaHCe..Canım valla ben bulamadım..Çevremdede fenerli yok cevabını senden alsam merak ettim inan..
Re: FeNeRBaHCe..Ablacım zaten fenerlilere değil 6s Lilere sorman gerekiyordu. :)
FeNeRBaHCe..F anatiğin olmuşum seninE n iyisisin cümle aleminN e yapsalar boşunaE mre’n Alex’in yeter sanaR enkli takım tutulmaz diyenlere inatB üyülersin asil renklerinle…A şık edersin herkesi kendineH ayranların artar günden güne…Ç ekemeyenler taksın antenE n büyük sensin FENERBAHÇEM….
İstiklal Marşı'nın Kabulünün 93 Yılı Kutlu Olsun...Mehmet Akif tarafından yazılan İstiklal Marşı, 12 Mart 1921'de TBMM tarafından 'Milli Marş' olarak kabul edildi. Türkiye'nin en zor günlerinde yazılan İstiklal Marşı halkın üzerinde en fazla mutabık kaldığı, aradan geçen bunca yıla rağmen heyecanla okuduğu bir metin oldu. İstiklal Marşı'nın kabul yıldönümlerinin resmen kutlanması için Türkiye Yazarlar Birliği öncülüğünde geniş bir gönüllü kuruluşlar topluluğu hükümetler ve Meclis başkanları nezdinde 1990'lardan itibaren teşebbüslerde bulundu. Nihayet TBMM, 4 Mayıs 2007'de güçlü bir adım attı, 'İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' Kanunu'nu kabul etti. Böylece 12 Mart milli günler arasına girdi.
Re: İstiklal Marşı'nın Kabulünün 93 Yılı Kutlu Olsun...emeğine yüreğine sağlık harika bir paylaşım olmuş her zamanki gibi...
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|