4 sonuç bulundu

Geri dön

Aldırmıyorum...Ben buyum...

Aldırmıyorum

Aldırmıyorum...Kim ne düşünmüş ne söylemiş hakkımda umurumda değil.Dört dörtlük değilim elbet kimsenin de olamayacağını biliyorum.Herkesle konuşabilecek kadar fikrine saygılı,kendi söylediklerimin ardında duracak kadar tecrübeliyim diyorum.Öyle dürüstlük, yalan, samimiyet,kimse beni anlamıyor naralarıyla da dolaşmıyorum etrafta.Çünkü biliyorum en az onlar kadar benim de yanıldıklarım,güvenini kırdıklarım,samimiyetsiz olduklarım var.Herkesin yaşadıkları farklıyken,sen şu'sun ben bu'yum gibi hayatı sadece ben biliyormuş havasına da bürünemem.Her insan farklıdır,her insan yanılmıştır.Her insan kişiye göre doğru kişiye göre yanlıştır çoğu zaman.Aldırmıyorum yani.Kim sevmiş kim sevmemiş yada o şöyle biriymiş...Kim ne derse desin.Ben buyum.Olduğum gibiyim yani.Artık nasıl kabul ederseniz...

Kendini bulmak, başkalarının seninle ilgili ne düşündüklerinden kurtulmaktır.

Çocuk gibiyim şimdi,Aklımda anne nasihatları...İyi arkadaşlar ediniyorum kendime...Ağlamak yok,Düşünce, kalkıp siliyorum dizlerimi, geçiyor…!!
Kalp
KaIp
Pts Ekm 02, 2017 10:32 am

Foruma git
Konuya git

Mevsim Son Bahar Aylardan Kasım ve Özledim Seni..

Özledim

Mevsım sonbahar ,aylardan kasım....El'ayak çekilmiş ...Şehir susmuş çoktan...Benimse...Yine icimde bir yerlere ' sen ' yağdı...Sensizlik çöktü üstüme.....Ve birazda özledim galiba...Umarsızca dolaşıyorum....Şehrin alaca'karanlıgında.....Çiğ düşmüş yüreğime üşüyorum.....Kabz'ediyor yokluğun bir'yanımı...Ruhum dar geliyor bedenime.....Sıgmıyorum şu koca şehre...Kapı kapı her sokakta seni arıyorum...Seni sevmek benim hakkım...Eşikte koyma ne'olur....Mevsim son bahar aylardan kasım...Yüzüme yansımış yalnızlığım ve..Mutsuzlugum.öyle diyor dostlarım....meğer ne çok sevmişim senı.....Ne çok yanmışım...Mevsim son bahar aylardan kasım...Yorgun düşmüş bedenim...Taakatımde yok biliyorum...Ama yinede direniyorum.....Gücüm yettiğince zamana...Ağaçtaki son yaprak misali...Meydan okuyorum pervasızca...Güneşimi gizleyen karanlıklara....Gönlümde kopan fırtınalara...

Saatlerden sensizliği sonsuzluk geçiyor ,Hava soğuk,Üşüyor kalbim.Beyaz bulutlar yağıyor avuçlarıma,Bir hüzün kaplıyor ruhumu.Anlıyorum ki;Kalbim kalbini özlemiş...
Kalp
KaIp
Pzr Kas 05, 2017 2:31 pm

Foruma git
Konuya git

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...

BABAYI TANIDINIZ MI? 

3 oğlu ve 4 kızı olan bir BABA vardı. İlk oğlu 2 küsür yaşındayken vefat etti. 2 ci oğlu 1.5 yaşında vefat etti. 3 cü oğlu 17 aylıkken daha sütten kesilmeden vefat etti.

İlk kızı evlendi ama daha 28 yaşındayken vefat etti. 2 ci kızı da evlendi. Ancak daha 21 yaşındayken O da vefat etti. Sonra 3 cü kızı evlendi. O da 27 yaşında vefat etti. Kız ve erkeklerden hayatta sadece tek bir kızı kaldı.
Oğullarının isimleri: *Kasım, *Abdullah*İbrahim idi.
Kızlarının isimleri:*Zeyneb, *Rukiyye ve*Ümmü Gülsüm'dü.
  Babanın Fatıma'dan başka çocuğu kalmadı.
  BABAyı tanıdınız mı?
  BABA, AHMED-i MAHMUD-U MUHAMMED MUSTAFA Sallallahü aleyhi ve sellem
 Başına bir sıkıntı gelince o babayı hatırla...
❤ İşte O Allah Resulü Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in doğduğu mübarek gece 29 kasımı 30 kasıma bağlayan bu geceyi Kutlu Doğum Gecesi olarak idrak edeceğiz.
EY RABBİM!Güzel SEN'sin.Eşsiz kusursuz olan SEN'sin.Seven sevdiren SEN'sin.Sevmeyi öğret bu fakir kullarına inşaAllah. Amin.
ALLAH VE MELEKLERİ O'NA SALAT ve SELAM EDİYOR
ALLAHÜMME SALLİ ÂLÂ SEYYİDİNA MUHAMMED'İN VE ÂLÂ ÂLİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Dua; üç harf kadar küçük, içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür. Rabbim hayrimiza olan tüm dualari kabul etsin.
Kalp
KaIp
Çar Kas 29, 2017 3:05 pm

Foruma git
Konuya git