4 sonuç bulundu

Geri dön

Sonunda ögrettiniz

Hayallerin bittigi yerde Günlügümü okuyup geçmişi bir film şeridinde sorguluyorum.Ve anlıyorum ki !!Hayatıma giren bir parça alıp götürmüs benden.Her gidenle birlikte bir parça eksilmis sevgi dolu benligimden.Üzülen hep ben olmusum,yıkılan hep ben olmuşum.Üzülmüş, ara ara kızmışım amaAşkla,özlemle aramışım uzun süre Kazık atarak terk edip gidenleri, kinle nefretle degil hep saygı sevgiyle anmışım.Ruhumu bedenimden sökerek Ölmenin ne demek oldugunu ögrettinizDuygularimi katlederek.

Sonunda ögrettiniz bana da Sevmenin güvenmenin hep kaybetmek Sevilmeninse Boş oldugunu oldugunuYalama olmuş duygularınızı göstererekşimdi Sadece acıyorum .Gidenlerin ardından Haykırdıgım acı dolu özlem çıglıklarına.Sadece acıyorumHak edilmeden verdiğim,Dönek duygularından dolayı.Artık Ağlamak yoküzülmek,acı çekmek yok gidenlerin ardından Özleyecegim belki,Belki Acı bir tebessüm belirecek gözlerimde Ama geceleri yogunlaşıpAglayarak acı içinde kıvranarak ödemeyecegimAşkın sevginin bedelini Çünkü anladım kiiiYAŞANMIŞLIKLAR SADECE ANILARDA KALIYOR !!!

CanFeda_
Cmt Ekm 19, 2013 10:56 am

Foruma git
Konuya git

Re: Sonunda ögrettiniz

Destan emeklerine sağlık paylaşım için tşkler

Efe
Cmt Ekm 19, 2013 2:11 pm

Foruma git
Konuya git

Re: Sonunda ögrettiniz

Teşekkürler Efe adminim