4 sonuç bulundu
4 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Maden İşçilerimiz Dualarımız Sizlerle...Somada Maden Faciası Allahım yardımcınız olsun. Ölenlerin ailelerine allahtan sabır diliyorum. mahsur kalanların bian önce çıkarılması dileği ile.. Dualarımız sizlerle Maden işçilerimiz.
Koray...'Mesleğiniz nedir acaba, nerelisiniz merak ettim?''Ne işinize yarayacak bu bilgiler peki? ...Ev kadınıyım desem ya da yazarım ya da gazeteciyim desem,daha az saygı, ya da daha cok itibar mı duyacaksınız?Hiç bir kariyerim yoksa eğer, boş konuşma arkadas mı diyeceksiniz?Yoksa fiyakalı kariyerim olsa ooo iyiymiş mi diyeceksiniz..Beni düşüncelerimle fikirlerimle degil de, meslegimle memleketimle yada ırkımla dinimle cinsimle degerlendirmek hangi önyargınıza tekabul edecek acaba?İnsan ne etten kemikten bir canlıdır, ne meslekle ölçülür ne memleketle ne dinle, ırkla cinsiyetle ölçülür..İnsan sadece düşündükleri ve davranışları üzerinden ölçülendirilir,en azından bana göre böyledir bu... Senin çöpçü oldugunda itibarın düşmez bende,yada müdür oldugunda itibarın artmaz.İnsanmısın degilmisin ona bakarım ..YANİ sözün tavrın fikrindir bende ki kimligin kariyerin ..böyle bak sende...Koray
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|