Güzel bir sunum olmuş,tebrik ederim Ceren.

3 sonuç bulundu
3 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Re: Yemin EttimGüzel bir sunum olmuş,tebrik ederim Ceren. ![]()
Yemin EttimYEMİN ETTİM BEN Gözlerinin önünde solduğuma bakma sen Yaprak gibi kuruduğuma aldırma sen Aşkını kalbimde yaşatmaya yemin ettim benSözlerini yarınlarıma umut bildimDünyamdaki gökkuşağı rengisinBir gülüşün dünyama ömre bedel Sakın gözlerime bakıp ağlama senElâ gözlerin yaşlar akıtsın istememAcılarına kefen giydirdim Senin mutluluğuna yemin etim benGeceden düşen yıldızsın gözlerime Düşlerimde süslediğim en güzel yerden Saraylar yaptım sanaKalbimde yeşerttiğim kırların renklerisin sen Azrail beni ansızın alırsa kollarınaSon nefesimde mutluluğuna yemin ettim ben Bir nefesti çaldığım canından canımaBeni hayata bağlayan gözbebeğimsin Sensiz kaldırımlar özlem hasret koksa da mutluluğuna yemin etim ben Ansızın kapına geleceğim meltem rüzgarlarıylaHayatında ki acıları senden çalmak içinSustuğuma bakma yüreğim ağlıyor sanaOmuzlarımda ki sensizliğin fırtınasındaHaykırıyorum vuslatın baharlarına Ve sen Öyle bir gel ki alev düşmüş dudaklarından uğrunda ölmeyi göze aldığın kadınSenin mutluluğuna YEMİN...ETTİ
Alemlere RAHMETSİN !..Ümmetin üzerine titreyen sensin Müjdeci ,uyaran ,gel diyen sensin Kulu ALLAH' a sevdiren sensin Gecemi gündüze çeviren sensin Ey Hakk 'ın Şahidi yüzünü göster Kul Şahadetinle tanınmak ister KUTLU DOĞUM HAFTANIZ !.. KUTLU OLSUN
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|