2 sonuç bulundu

Geri dön

Yalan Dünyada...

Yalan Dünya

Çok küçük bir yalanı Çok büyük bir orantıda Dinlediniz mi.. Çok büyük bir yalanıÇok yalın bir doğrultudaSöylediniz mi.. Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi Sakladınız mı.. Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni Beklediniz mi.. Bir gerçeği erken, Bir açlığı tokken Anladınız mı.. Hep mi hep ölecekmiş gibi, Hiç mi hiç ölmeyecekmiş gibi Yaşadınız mı.. Yalanı sürmeye sürmeye, Yanlışı görmeye görmeye Saklandınız mı.. Doğruluğun yönünde, Doğruların önünde Aklandınız mı.. Ortamsız bir yaşamda, Yaşamsız bir ortamda Harcandınız mı..
Özdemir Asaf

Kalp
KaIp
Pts Kas 16, 2015 10:55 am

Foruma git
Konuya git

Sus Yazık Etme Nefesine..Ben Unutmadım ki Seni..

Sus Yazık Etme Nefesine

Güneşi karartan uykusuz gecelerimi, Kalın bir yorgan gibi örterim üstüme, Eğer anlatabilseydim sana düşüncelerimi,Bir sevda melodisi yüklerdim sesime, Ne zaman gönlümdeki aşktan konuşsam,Gem vuruyorsun çocuksu hevesime, Çırpınma boşuna F Tipi sana kalbim, Unutmadım unutmayacağım unutamam, Sus ne olursun sus yazık etme nefesine sus...
Bütün güzellikler senden almış ilhamınıYüzüne baktıgımda kesiliyor nefesimSevdan kızgın demir gibi daglar canımıBeni bir cocuk gibi avutuyor resminNice dergahlarda dilekler tuttumHasretini koynumda uyuttumBen unutmayı unuttumSeni nasıl unutayımSuss ne olursun sus yazık etme nefesine SussYalanım yok kanım aksınSen canımın cananısınHer saniye aklımdasınBeni seni unutamadımHaberin olsun ey yarSende başladı bende hayat sevgisiCan oldun ömrümün her saniyesineNefes alıp veriyosam sebebi sensinUnutmadım unutmuycam unutamamSuss ne olursun sus yazık etme nefesine SussMevsimleri degiştiren seyler var haniGüneş kızgınlıgı ile vurur kar tanesineAma sen sakın dokunma bendeki mangal yuregeBen benzemen daglardaki kar tanesineSeni unutmam için kıyameti bekleÇunku o gun herşey dönecek tersineBenki seni ruhumla sonsuz seviyorumUnutmadım unutmuycam unutamamSuss ne olursun sus yazık etme nefesine SussDerviş dergahında dilekler tuttumHasretini koynumda uyuttumBen unutmayı unuttumSeni nasıl unutayımSuss ne olursun sus yazık etme nefesine SussYalanım yok kanım aksınSen canımın cananısınHer saniye aklımdasınBeni seni unutamadımHaberin olsun ey yar

İbrahim Dizlek

Kalp
KaIp
Çar Arl 02, 2015 12:42 pm

Foruma git
Konuya git