Yüreğine sağlık Tutku Ablam
7 sonuç bulundu
7 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Re: İnsan...Bazı İnsanlar dua gibidir. Görünmez ama; dokunur sana Duyulmaz ama; Bırakmaz seni... Teşekkürler Tutku Ablam
Yeter Artık Yeter...Kanım dondu. şehit haberlerini duyunca kanım dondu. Şehit sayımız hergün yükseldi. Ne acı ! Kanallara bakayım da işin aslını öğreneyim dedim ama tek bi haber göremedim.Devlet kanalında yemek tarifleri, diğerlerinde diziler, evlilik programları, ve haber kanalında başkanlık tartışmaları...Şehitlerimizden daha önemli demek.Hoş her gün bir şehit haberi duya duya alıştık milletçe.Kanıksadık bu durumu sanırım ne acı... Nasıl olsa unutulacak bu yaşananlar biliyorum. Barı iki gün saygı duyalim. Acımızı paylaşalım. Birliğimizi gösterelim.
Elbette hayat devam ediyor, güçlü durmaliyiz fakat böyle derin bir acı varken kayıtsız kalmak ne kadar mantıklıdır ? Evinde, yatağında şehit edilen polisler gördü bu ülke,yolda, eşinin yanında yürürken, kapıda, evine girerken,dağda vatani görevini yaparken şehit edilen canları gördüğü gibi. Anlamıyorum. Ülkemizde bir şeylerin değişmesi için illa bir can kaybı mı olması gerek ? Biz hem can kaybediyoruz hem kan kaybediyoruz. Yeter artık yeter ! Başımız sağ olsun. Ruhları şad olsun.
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|