SENİN YAPTIKLARINI GÖRMEZDEN GELENLERE HİTABEN ATAM....
Ayyaş bir sigara yaktı, bir kadeh rakı koydu, hava sıcak, çarptı tabii..Kalktı Muş ve Van’ı Ruslardan temizledi.Bir kadeh daha vapurda sanıyor kendini hoopp Samsun’a gitti kafa.Amasya’da Erzurum’da Sivas’ta kongreler.Bir de Türkiye Büyük Millet Meclisini kurdu ikinci kadeh bitmeden.Kafa çakır tabii Başkomutan olduKalktı ayağa tokatla denize döktü Yunan’ı.Gaza geldi, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu.Kafa gitti tabii, ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Saltanat kalkacak,Halifelik bitti,Kadın Erkek eşit,Şapkasız çıkmam abi,Tekke zaviye hikaye,SOY adın olacak,– Dur Ata’m yapma!!Derken biz Geometri kitabı yazmış ayyaş ama daha bitmedi.Türk dili,Türk harfi,Türk tarih kurumu,Ankara Hukuk,Merinos Halı,(Meze bitti o ara deniz börülcesi istedi ayyaş)Sümerbank,Chp,Çocuk Esirgeme Kurumu,Demiryolları,Havayolları,Limanlar Genel Müdürlüğü,Halkevleri,Etibank,İş bankası,Merkez bankası,Sağlık bakanlığı,Anadolu ajansı,Ziraat enstitüsü,Ayyaş iptal…Dedik “Ne gerek var Ata’m az ilerde 24 yaşında Subay Kubilay Öğretmeni öldürüyorlar, al eline Kuran’ı geç tabutun başına”Doğruldu ayyaş ve dedi ki:Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen,ben size hiç bir şey öğretmemişim demektir.
Menemen’i yakın !!
Kalp
2 sonuç bulundu
2 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Ya ne bileyim işte; artık bir şeyler değişsin...Ya ne bileyim işte; artık bir şeyler değişsin.
Bir kar yağsın istiyorum; Tüm kötülüklerin üstüne..Hiç biri kalmasın yeryüzünde..Bembeyaz olsun her taraf..Ve yeşermesin bir daha, Sonsuza kadar....Bir yağmur yağsın istiyorum; Tüm yüreklere.. Bütün kötülükleri temizlesin.. Tertemiz olsun köşe bucak..Kalmasın bir damla kin, haset...Bir rüzgâr essin istiyorum; Şiddetli bir kasırga..Tüm pislikleri alıp götürsün uzaklara.. Bir daha gelmemek üzere..Sonra dinsin rüzgâr...Bir güneş doğsun dünyaya; Pırıl pırıl, ışıl ışıl.. Tüm kalpleri ve beyinleri aydınlatsın.. Kalmasın karanlık bir yer.. Her yer aydınlık.. Her yer sevgi dolsun..Sevgi konuşulsun sevgi düşünülsün.. Ve dört mevsim böyle olsun.. Her taraf iyilik güzellik dolsun. Ya ne bileyim işte; artık bir şeyler değişsin...Mesela radyolar yarın sabah görüntülü yayın yapsın...O zengin kahvaltılarını yarın fakirler yapsın...Ve yarın tüm sokak çocukları zenginler gibi takılsın...Ve zenginleri dilendirelim parayı çok sevdikleri için...Haksızlık yapanlara ömür boyu haksızlık yapılsın...Ve yüreği fakir olanlara, gönül zenginliği nakledilsin...Eşeklere eşekliği bildirilip sayısı çoğaltılmasın eşeklerin...Değersizlerden geri alalım verdiğimiz değeri bilmedikleri için...Haksızlığa ne gerek herkes sevdiği kadar sevilsin...Birazda biz söyleyelim kendini sanatçı zannedenler dinlesin...En güzel şiirler en güzel aşklar ve aşıklara yazılsın...Ve en güzel şarkılar en çok sevenler için bestelensin...Ve ne olur yarın o çok gülenler ağlasın...Ve söyleyin o çok sevilenlere, sevenlerini ağlatmasın... Kalp
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|