SEN
SEN RESSAMSIN DEDİLER
KAĞIDI KALEMİ VERDİLER
GÖZLERİMİ PERDELEDİLER
ÇİZDİĞİME SEN DEDİLER.
*
HADİ ALİM OL DEDİLER
FENİ FİZİĞİ VERDİLER
KİMYA BİYOLOJİ DE AL DEDİLER
ÇALIŞ ÇABALA DEDİLER
TEK BULGUMA SEN DEDİLER.
*
BİREDE DELİ OL DEDİLER
DAĞA TAŞA DÜŞ DEDİLER
DERE TEPE GİT DEDİLER
VARDIĞIM YERE SEN DEDİLER.
*
E ARTIK ÖL DEDİLER
KEFENİ KABRİ VERDİLER
TABUTA TOPRAĞI SERDİLER
YANIMDAKİ YATANA SEN DEDİLER.
*
SORGUDA MELEKLER ZEBANİLER GELDİLER
SAĞIMDAN SOLUMDAN ÇEKİŞTİRDİLER
NEDİR BUNUN GÜNAHI DEDİLER
DEFTERİMDEKİNE SEN DEDİLER. SEVGİLERİMLE <KARE>
6 sonuç bulundu
6 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
~~ŞİİR~~SEN
SEN RESSAMSIN DEDİLER ELİME KAĞIDI KALEMİ VERDİLER GÖZLERİMİ PERDELEDİLER ÇİZDİĞİME SEN DEDİLER. * HADİ ALİM OL DEDİLER FENİ FİZİĞİ VERDİLER KİMYA BİYOLOJİDE AL DEDİLER ÇALIŞ ÇABALA DEDİLER TEK BULGUMA SEN DEDİLER. * BİRDE DELİ OL DEDİLER DAĞA TAŞA DÜŞ DEDİLER DERE TEPE GİT DEDİLER VARDIĞIM YERE SEN DEDİLER. * E ARTIK ÖL DEDİLER KEFENİ KABRİ VERDİLER TABUTA TOPRAĞI SERDİLER YANIMDA YATANA SEN DEDİLER. * SORGUDA MELEKLER ZEBANİLER GELDİLER SAĞIMDAN SOLUMDAN ÇEKİŞTİRDİLER NEDİR BUNUN GÜNAHI DEDİLER DEFTERİMDEKİNE SEN DEDİLER.< KARE> sevgilerimle
KARANLIKSabahı olmayan gecedeyim
söylenmemiş bir hecedeyim en derinlerde saklı hecedeyim sanki cevabı olmayan gecedeyim * yüzüm gülmez feryadım dinmez nasılsım nerdeyim kimseler bilmez bir bulut yüzümde hüznüm bitmez ahım içimde ateşim küllenmez * elim kolum bağlı yüreğim dağlı çıkmazdayım tüm yollarım kapalı içimde bir isyan duygularım sancılı ömür bitiyor ziyanım çok kalbim yaralı.
HEPSİ VARHEPSİ VAR
Sabrın sonu murada ermekse, Gönlü ihante köreltmekse, Vefasızlığı sineye çekmekse, Bende hepsi var, umut yok. * Sevmek herşeye çare demekse, Yürekte filizler yeşertmekse, Kanayan yaraya ilaç demekse, Bende hepsi var, çare yok. * Aşk büyüsü karanlığı delmekse, Uzakları yakın etmekse, Sevmese değer vermekse, Bende hepsi var, sevda yok.
KİM ALDI BENİBu durgunluğum neden
Benim mi bu cansız beden Umutlarım ufku aşardı Kim aldı beni hırçın benden. * Düşlerimimi kim arındırdı renklerden Sevdiklerimi kim soğuttu benden Ateşim ormanları boğardı Kim aldı beni hovarda benden. * Yıldıran nedir beni herşeyden Niçin kırarım sevdiklerimi bilmeden Oysa gönlüm şefkat taşardı Kim aldı beni özleyen benden. * Çöz beni hiç bir şey demeden Döndür beni bana üzmeden Herşeyimi seller alıp taşırdı Kim alır beni yalnız benden.
****** GELME BANA******BAHTIMDA GÜL AÇMAZ
FALİMDA YAR ÇIKMAZ YARADAN BANA ACIMAZ DERTLİYİM GELME BANA. SEBEPSİZ AĞLARIM HALİME DOKTORLAR YOK DER ÇAREME ACILAR TERK ETTİ KADERİME HÜZÜNLÜYÜM GELME BANA. ECELİM GELSEDE GÖÇSEM SEVENİM YOK DİYEREK ÖLSEM MAHŞERDE CENNETE GİTSEM ÜMİTSİZİM GELME BANA.
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|