İnsanların verdiği hayat sevgidir. Niçin yalnız sana yazdığımı sorma, niçin yalnız sana geldiğimi...
Sana gelişim işte bundan. Sen aşkı anlatıyorsun, yaşatıyorsun bana. Çünkü yaşıyorsun.O sözlerin kalbinden geldiğini kalbime vuruşundan anlıyorum ben. Sözlerin değil beni sana bağlayan, O sözlerini manasına vurgunum.
Niçin mi sen?
Sen benden önce vardın, varoluşun bu yüzden. Ve sen benden sonrada varsın, sana tutunmam aşka ve varlığa duyduğum özlemden!
Sen benim sözlerimsin. Seni kalbime koyuşum bundan. Ve sen dostsun. Ruhuma sığınak ararken haykırmam hep bu yüzden...
Ve sen dostsun, arkadaşsın. Sen içimi koruyan bir elbisesin. Ben ruhunun çıplaklığını örtüğün tenim. Sen de bunları yaşıyorsun ama saklıyorsun kendinden. Kalbinin sesini dinle bir an. Duyacak o zaman sevginin ve aşkın sesini. Bir liman aradığını ve bu limana sığınmak istediğini...
3 sonuç bulundu
3 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Güllerin Efendisi[img]http://img-fotki.yandex.ru/get/4714/131624064.8c/0_70b47_a375b660_XL[/img]
Güllerin Efendisi Önce aşka dairdi, ne varsa yazılan Kitaplar Kitabı'ından ibretle okunan Sonra meleğe secde düştü, Adem'e tevbe düştü Şeytana haset düştü İsa'ya sofra, Musa'ya asa idi düşen; İsmail'e bıçak düştü, İbrahim'e ateş düştü Yusuf'u kimsesiz kuyuya attılar, Yakub'a sabır düştü Önce tevbe ettim ibret için, sonra secde Kalbime haset düştü, asa toprağa düştü Bahtıma hased düştü, sineme bıçak düştü Hepsi birden nevarsa kör kuyuya düştü Kuyuyu bir ateş sardı ifritten dumansız Güllerim ateşe düştü Ateşin bağrına iki damla yaş düştü güllerden, Sönüp giderken sessizce, ateşe küller düştü Bir köprüde uzunca dizilmişler Efendiler, Efendiler Efendi'si uzaklardan göründüler Kimine bir köşk düştü cennetten, Kiminin kendi cennete düştü Kimine bir yıldız düştü göklerden, Kiminin gökler yıldızına düştü Cümle hasenatı pay atmişler evvelde, Kimine bir damla düştü, kimi deryalara düştü Ey hüsnün, çilenin, sabrın sesi Sıcak çöllerin ılık nefesi Efendiler birer gül, sen GÜLLERİN EFENDİSİ Topraktan ateşe gül düştü, Gülden ateşe yaş düştü, Sonunda bizim payımıza Ateş gibi yanan güller düştü (Mustafa Yavuz)
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|