4 sonuç bulundu
4 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Re: Mutlu Bayramlar...HAYIRLI HUZURLU NESELI MUTLU KAZASIZ KAVGASIZ DERTSIZ AFETSIZ BIR BAYRAM SEVINCINDE BIR YAŞAM GEÇIRMENIZ DILEKLERIMLE.. SAGLIK HUZUR BEREKET MUTLULUK DİLİYORUM YÜREKLERİNİZE. .HER ANINIZ BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN.. BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.. SELAM VE DUÂ İLE....
Mutlu Bayramlar... İyi Bayramlar
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar... Yürüdüğüm o yollardan,Geçtiğim o yıllardan,Aldığım o yaşlardan..Bir bayram sabahı getir bana anne..Şekerlerim olsun, sütlü kahveli,Ninem okşasın başımı pamuk elleriyle,Dedem doldursun mendilimi demir paralarla,Uyuyayım yine başucumda ayakkabılarımla..Sen uyandır beni o sabahlara..Çocukluğuma götür beni anne..Ne güzel günlermiş o günler..Yaşarken bilinmeyen kıymetler..Acemi telaşlara denk gelmiş sevinçler..Ah annem ah..Minicik yüreğimin büyük mutluluklarıymış onlar..Şimdi ise kocaman yüreğimde;Ilık ılık sancılar..Tut elimi anne !Çocukluğumu özledim.. Kalp
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|