illuminati ; kaostan dogan duzen
Uzerinde fazlaca gorus ve komplo teorisi bulanan bu konuyu , olabildigince mantik cercevesinde kalarak anlatmaya calisicam . Uzun suredir bu konuda buldugum her yaziyi okudugum icin buraya yazacaklarim da cok farkli kaynaklardan olacak ama kaynaklari eklemiyorum merak eden olursa yazarim . Ookudugum herseyi bir gunde buraya aktarmam imkansiz gibi bisey.Yani herseyi yazmam gunler su-re-bi-liiiiir . :shock: Ama konunun bolunmesini de istemedigimden , ben ''Bitti'' yazana kadar lutfen yorum yazmayin .Yazarsaniz yorumunuzu OP lara sildirmek zorunda kalicam .Ugrastirmayin beni ! isim gucum var :x :P
Kaostan Dogan Duzen ; iLLUMiNATi
Size dunya hala firavun soyu tarafindan yotetiliyor desem ...
Amerika ve Avrupa'yi yonetenler heeep akraba desem ...
Ingiliz kraliyet ailesinin soyu taa firavuna dayaniyor desem ...
Bir ahtapot binlerce koluyla dunyayi sarmis , gordugumuz ve sectigimizi sandigimiz hersey onlarin eseri desem ...
''Bilgi '' cok kucuk bi gurubun elinde , gostermek istedikleri kadarini bize gosteriyorlar aslinda bildikleri coooooooooook coooooook daha fazlasi desem ...
Doga kontrol eddilebiyor desem ...
''Ustun insanlar'' icin dunya nufusunun cook azalmasi gerekiyor ve savaslar bundan cikariliyor desem ...
en azindan bi kisminiz bana ''deli '' dersiniz :D anlatcam ...birazdan
3 sonuç bulundu
3 sonuç bulundu • 1 sayfadan 1. sayfa
Re: -illuminatiBisiy anlamadik diyorsaniz youtubeye ''illuminati '' yazp cikan videolari izleyin .Buradan eklenmiyor ne yazik ki
![]() ''Arrivals '' ya da ''Gelenler '' diye arayin , siteye de eklerim belki .Bu videolar cok ilginc .Dunya gorusunuz tamamiyla degisecek inanin .
Re: -illuminatibUYU ; HENUZ COZUMLENEMEMIS BILIMDIR .Nasil yani ? Bir sitede boyle okudum :) Simdi Afrikada bir kabileye elinizde laptopla gitseniz , onlara bu kucuk altten muzik dinletseniz , resim gosterseniz , resimlerini cekseniz, dunyanin bi ucundaki biriyle konustursaniz , yani onlara laptoptan gosterebilecegizniz herseyi gosterseniz size ne derler ? buyucuuuuuu.......derler . onlar icin bunlar ancak buyu ile yapilabilirler cunku :)
GUC KAYNAKLARI NELERDIR ? Kabala gibi meditasyon, simya gibi çok eski zamanlardan bu yana kullanılagelen bir büyü ilmi sayesinde döndürüyor çarkları şeytan ve onun bu zavallı dostları. İllimünati’nin gücü Kabala’dan geliyor. Aslında bu onların dini. Şeytan’a tapıyorlar, ayinler düzenliyorlar, masum kişiler kurban ediliyor ve kan içiyorlar. “Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz. Sarhoş oluncaya dek kan içeceksiniz.” (Tevrat, Hezekiel Bölümü 39 / 18-20) İLLUMİNATİ’NİN YAPISI VE İŞLEYİŞİ Bir piramit dizaynı içersinde yapılanmışlar. Işık noktası adını verdikleri tepe noktasında mason ilahı Lüzifer’in gözü bulunuyor. (amerikan dolarındada mevcuttur.)Ve hemen arkasında en üst yönetim meclisinde İLLUMİNATİ yer alıyor. Texe Marks bu işleyişi çemberlerle açıklamış. Pramitte de görüldüğü gibi üç kategori söz konusu. 1. kategoride; hiç görünmeyenler (gizli olanlar) 2. kategoride; ucu görünen ancak büyük kısmı gizli olanlar 3. kategoride ise halkın içine giren ve yukarının emirlerini uygulayan saçaklar yer alıyor.
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|