ülkemizin başı sagolsun şehitler ölmez vatan bölünmez emeyinesaglık senem bitanem seninle gururduyuyorum cunki bir askerde bizdevar
UYAN TüRK EVLADI UYUMA UYANNNNNNN
6 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYANNNNNNNülkemizin başı sagolsun şehitler ölmez vatan bölünmez emeyinesaglık senem bitanem seninle gururduyuyorum cunki bir askerde bizdevar
UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYANNNNNNNÅžEHİDİM ![]() ÅžEHİDİM ![]() Selam olsun sana, canı gönülden Nurdan yüzlü cennet gülü ÅžEHİDİM. ![]() Her duada düşürmem seni dilden Güzel sözlü, cennet gülü ÅžEHİDİM, ![]() ömrünün baharı henüz dolmadan Anneye, babaya, yare doymadan, Minicik yavruna isim koymadan Zalimin kurşunu değdi, ÅžEHİDİM.
Annen, baban resminle avunurken Sevdiklerin feryat edip dururken, Ciğer yakan ölüm, acı ve erken. Yere düştü cennet gülü ÅžEHİDİM. ![]() Çanakkale, Uhud, Bedir, Sakarya.. Åžehidin kanına, karıştı derya Senin gibi cesur yürekler var ya, Başımız dik, gururluyuz, ÅžEHİDİM. ![]() Åžehit ölmez! Rabbim öyle buyurdu. Sana kıyan eller, kendini vurdu. Cennet-i Ala’dır, şehidin yurdu Kanın şahidindir, yürü ÅžEHİDİM. Merak etme! Vatan bize emanet, Cennet seferine, durma, devam et! Vatan, yiğitlerle bulur selamet. Dualar seninle, güzel ÅžEHİDİM. ![]() UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 kupona alınmadı Bu VATAN Senem
6 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|