yav bııssıler karalıcam aklımda pek bısı yok bı yerlerden baslım
hayatın anlamı neydı hıc sordunuzmu kendınıze
duyamadım her sey olabılırmı .?
hımm...
hayattan bı anlam cıkaramadım hayatımın askını bulmak ısterdım belkıde bu sayede tarıhe bıle gecebılırdım belkı hıc kavusmamalıyım ferhat sırın gıbı bı ton ezıyete maruz bırakılıp sevdaamın pesınde her esaretın altın her acının tadında sevgıyı zıkrederdı butun bedenım
tarıhe gecmekte ıı bısı ınsanlar benı tanır saygı duyar hatta gıpta ıle bakardı..
ünlü bi artıste olabılırım sahsalı bı yasam saray kıvamınde bı ev luks yasam partıler kızlar yada erkekler cevrenızde ekonomık gucunuz hat safhada yılbasını yada dogum gununuzu ıster kutuplarda ıster avrupanın gobegınde kutlayabılır dunyanın butun zevklerınden nımetlenebılırım...
yada mucıt olmak arastırmacı insanlıgın yarrına buluslarda bulunmak guzel bı mezıyet
var edenın verdıgı nımetı yerınde kullanmak saygı duyulacak ımrenılecek bı sıfat ve ıbadetın farklı yonu sızı mutlu edermıydı
vsler cok cok guzel yada cok yakısıklı olmak cok zekı yada yeteneklı olmak her alanda bırıncılıkler edınmek kahraman olmak vatanını kurtarmak cok guzel duygular dımı
pekı siz mutlulugu nasıl yasardınız sızce bumu olmalı dunyadakı hedefımız gorevımız yada ınsan olarak varolusumuz.?
sındırılmeye calısan bır toplumun evlatlarıyız belkı pek yeteneklı yada cok akıllı dıılız bıreysel hıc bı konuda yetenegımızı ortaya koyamayabılırız yaazarımız bızi essek eder dusunurler koyun basımıza gecenler elımızdekı bı parca ekmekten hak ıddaa ederler
aptal konulu fılmlerde rol edınırız reklamlarda dahı anlayısı kıt spastıkmısız gıbı davranılır
kısılerı kendı benlıgınden etmek sozde gorulmeyen savasta kazanmaya buyuk adımlar atılır
devlet buyugu .... benım mılletım ısınden eve donecegı zaman evıme 1 ekmek fazla nasıl goturebılırım dusuncesı dısında baska bısı dusunmemelı der
yukarıyı okuyunca kımımız evet oyleyız yada kımımız .... diecektır olur ya hak verende cıkar
gecici heveslerden kacınalım..
oysa bızler cok sanslıyız dunyanın en guzel ulkesınde en guzel kulturunu en guzel ınsanlar olarak guzel bı sekılde yasamayı yasatmayı bılmıoruz tarafları yonlerı gozetmek sizin 2 dakıka koltugumuza yaslanıp ulkenı bayragını ınsanını kutsal saydıklarını dınını sevdıklerını kardeslıgı barısı huzuru en onemlısı bahsedılen en buyuk nımetı ınsanlıgını dusun fazla diil ıkı dakka
bız bunlarla bırız butunuz ıcımızdekı ımanla ve ınsan sevgısıyle bır oldukca turkıye varolmaya devam etcek
uyuyan adam uyanıor ...saygılar
gözlerimiz acıkmıYetkili: cengiz
1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|