Sistem saati: Cum Ekm 10, 2025 9:48 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Aşksın SEN

ben olmayı seçtim. ..SUSMAYI  öğrendim çok konuşanlardan. ..alçak gönüllü olmanın erdemini tattım çok bilmişlere inat ettim gerçekten bilenlerin az konuştuğuna şahit oldum sessizce. ..her yaşakanın sadece bir deneyim olduğunu kavradim. ..değmeyenlere çok anlam yüklemenin ruhuma verdiği zararı keşfettim. ..kendim olmayı seçtim başkanlarından alınmış parçalardan oluşmayı değil. ..kendi hayatlarını YÖNETMEYENLERİN Diğer hayatlara müdahaleleRine güldüm sadece. ..kokuşmuş zihniyetleyin yalan gülümsemelerin içinde yer almaktansa uzaktan onlara  da seyirci kalıp İNSANLİĞİMİ korumayı öğrendim. ..Varlığımı Hakedenleyin hayatıma  dahil  etmeyi haketmeyenlere ...

Read more : Aşksın SEN | Gösterim : 943 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Liposuction ile Yeni Bir Görünüm Kazanın

Liposuction (Yağ Aldırma) diğer bir adı ile yağ aldırma operasyonudur. Egzersiz ya da diyete rağmen kilo veremeyen insanlar için uygun olan Liposuction kesinlikle bir zayıflama cerrahisi olarak tanımlanamaz. Bu yüzden kilosu fazla yüksek olan kişilere uygulanamaz.

Kilonuz normal vücut ağırlığına yakınsa, kilonuz 6 ay veya daha uzun süredir sabitse, karın, bel, iç ve dış uyluklar, kollar, dizler ve boyun gibi diyet ve egzersize dirençli bölgelerdeki yağ birikimlerinin alınmasını istiyorsanız, deri tonunuz ve elastikiyeti ...

Read more : Liposuction ile Yeni Bir Görünüm Kazanın | Gösterim : 896 | Cevaplar : 0 | Forum : Diyet - Sağlıklı Beslenme

Bir güzellik yap hadi kendine...

BİR GÜZELLİK YAP HADİ KENDİNE

Bir şarkın olsun.
Senin olsun.
Hayatına her giren insana
“bu benim şarkım bak” diye dinlet. ...

Read more : Bir güzellik yap hadi kendine... | Gösterim : 1144 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sırat-ı Müstakim Üzerinde Olmak, Ne Anlama Geliyor.

Allah Kur’an da, dikkatimizi özellikle çekmek istediği konuları, sürekli tekrar eder ki gözümüzden kaçırmayalım. Çok fazla tekrar edip dikkatimizi çektiği bir konu vardır ki, oda SIRAT-I MÜSTAKİM ÜZERE OLUN EMRİDİR. Peki, bu sözler ne anlamı geliyor, gelin önce onu anlayalım.

Sırat-ı Müstakim kelime anlamı olarak, EN DOĞRU İSTİKAMET, EN DOĞRU YOL anlamındadır. Bu durumda bizlerin bu uyarılar ışığında, Allah ın bizlerden istediği en doğru, en sağlam yolu ...

Read more : Sırat-ı Müstakim Üzerinde Olmak, Ne Anlama Geliyor. | Gösterim : 865 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

yok böyle sözler

matematik gibi olacaksın; etrafındaki iyi insanları topliyacaksin...çevrendeki kötü  insanları  hayatımdan çıkaracaksın. ..ekmeğini, aşını  dostlarınla  bölüşeceksin...

Read more : yok böyle sözler | Gösterim : 950 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

MOZiLLA FiREFOX SiTEYE GiRiŞ SORUNU GiDERME...!!!

Mozilladan giremeyen  arkadaşlarımız , pc de bulunan mozillayı ekle kaldırdan silin. Mozilla firefox 42 sürümünü indirip kurun. Kurulum bitince mozilla sayfasında sağ üstte 3 tane alt alta çizgi var menü çizgisi tıklayıp seçeneklere tıklayın ordan sol tarafta menüden en altta gelişmiş sekmesine tıklayın burdan güncelleme yazan yere tıklayıp 3. cü sırada Güncellemeleri hiçbir zaman denetleme (önerilmez: güvenlik riski) bu sekmeyi işaretleyin.sayfayı kapatın.  mozilla sekmesine tıkla sanalkahve sitesine giriş yap. ...

Read more : MOZiLLA FiREFOX SiTEYE GiRiŞ SORUNU GiDERME...!!! | Gösterim : 859 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

yok böyle sözler

bbazen ihtiyacım olan tek terapi; dostunla dertlesmektir. .

Read more : yok böyle sözler | Gösterim : 1010 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Ve işte böyle böyle iyileşiyorsun…

Ve işte böyle böyle iyileşiyorsun

Beklemeyince, ummayınca, vazgeçince hafifliyor hayat: Kocaman bir yük kalkıp gidiyor üzerinden… Kendi kendine kalınca, kimseden beklentin olmayınca, oluruna bırakınca kolaylaşıyor…
Hayatın dümeninin elinde olmadığını anladığında, vitesi boşa aldığında, rüzgara ...

Read more : Ve işte böyle böyle iyileşiyorsun… | Gösterim : 890 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4