Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 5:57 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bir Demet Alıntı..

. . . . . . . . . .12. . . . .
.. . . . . .11 . .|| . . 1 . . . . Şimdi şurda oturup...
.. . .1o . . \\ .||... . . .2. . . Saatin tik tak sesini dinlemek ...

Read more : Bir Demet Alıntı.. | Gösterim : 1270 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

AsiL Sevdam...!!!

Ne güzel bir duygudur birine içinden gelerek ve hissederek ''seni seviyorum'' diyebilmek. Hemde sıradanlaştırmadan, söylerken kanınınızın kaynayabilmesi , sözcüklerinizin tutkuyla bütünleşmesi , tüm vücudunuzu sararak sarfetmek bu iki kelimeyi...

Ve bunu söylemeye değecek insanı bulabilmek ise bambaşka bir ayrıcalıktır.Hepimiz hayatımızın değişik aşamalarında değişik sevdalara yelken açmışızdır. Bazen hakkımız olarak , bazen de bu hakkı ...

Read more : AsiL Sevdam...!!! | Gösterim : 1510 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SEVGİLİ...

Read more : SEVGİLİ... | Gösterim : 2517 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve Batak

Kur'an ı Ölmüşlerimize Okumak

Yapmak istediğimiz bir şeyi, eğer doğru yapmak istiyorsak, önce o işe en doğru yerden başlamalıyız ki, iyi bir sonuç alabilelim. Peki, bizler İslam ı yaşarken, doğru yerden başlıyor muyuz? İşte çok önemli bir soru. Bu sorunun genel anlamda cevabını bizler kendi nefsimize, doğruya en yakın bir şekilde verdiğimiz ölçüde, imtihanımız dan başarılı olarak çıkabilir ve İnancımıza da doğru yerden başlamış oluruz.

Sevap kazanmak, bir değer oluşturduğumuzda, alınacak mükâfattır Allah katından. Allah tan mükâfat alabilmemiz için, bizlere gönderdiği rehberinde geçen hükümlere uyduğumuz da, ...

Read more : Kur'an ı Ölmüşlerimize Okumak | Gösterim : 2263 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

masa ütsü

masa üstü exe alsam rica etsem acil

Read more : masa ütsü | Gösterim : 1432 | Cevaplar : 0 | Forum : Cafe Class Lobisi

İçimdeki Seni Öldürdüm

Read more : İçimdeki Seni Öldürdüm | Gösterim : 3909 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hepsi Bu.....

Bazen rüzgarın saçımı dağıtmasına,

yağmurun yüzümü ıslatmasına,

birilerinin kalbimi kırmasına izin veririm

sonra;

Saçımı TOPLARIM

...
Read more : Hepsi Bu..... | Gösterim : 3515 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Koray...

İnsan yaşadıklarına , gördüklerine, duyduklarına, öğrendiklerine aklı yüreği ve vicdanı ile anlam verebildiği kadar, o anlamlara bilinci ile mana yükliyebildiği kadardır.Kimse beni sevmiyor diyorsan, sen kendini sevmiyorsun önce bunu gör. Kimse beni anlamıyor diyorsan sen kendini çözemediğin içindir. Kimse dürüst değil diyorsan,sen kimseyi yargılamadan önce kendi vicdanında kendin le bir hesap gör.Başkalarının sözü çok önemli ise, başkalarının bakışı için kendine şekil veriyorsan sen kendin de iktidar değilsin ki.ve daha baştan yeniksindir ...

Read more : Koray... | Gösterim : 3107 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Senem cee

Read more : Senem cee | Gösterim : 3802 | Cevaplar : 9 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4