Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 5:57 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Günümüz KutLu OLsun...!!!

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana " sevgilim " diyebildiğim için kendimi çok şanslı
görüyorum.

...

Read more : Günümüz KutLu OLsun...!!! | Gösterim : 1685 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ali İmran 78. Ayetin Dikkatimizi Çektiği Uyarıları

İnsan düşünen, özgür iradesi olan bir varlıktır. Onun içindir ki Allah, yaptıklarınızdan, sorgu suale çekileceksiniz der Kur’an da. Madem sorgu suale çekileceğimiz kitap Kur’an, gelin onun içinden çok dikkat çekici bir ayet üzerinde, birlikte düşünelim.

Bakın Yaradan ayetinde ne diyor ve bizlerin dikkatini nasıl çekiyor.

Ali İmran 78: Onlardan bir grup var ki, KİTAPTA OLMAYAN BİR ŞEYİ SİZ KİTAPTAN SANASINIZ DİYE, ...

Read more : Ali İmran 78. Ayetin Dikkatimizi Çektiği Uyarıları | Gösterim : 1021 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Sevgililer Günü

Sevgiyedir benim saygım...
O halde Sevgiye,

Sevebilenlere
 Sevginin değerini bilenlere
sevilenlere ...
Sevgiyi kaybetmemek dileğiyle

...

Read more : Sevgililer Günü | Gösterim : 2878 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sevqililer Gününüz Kutlu OLsun..

1 sevqilim var ela ela bakar..

4 mevsim kalbim onun için atar..

Şımartır sevqisi beni yüreim havalara uçar

Uzatınca yanağımı tatlı tatlıı okşar..

Ball dudağından dökülen her bir kelime,

Açdırır çiçeklerimi kışın ortasında bile..

Tutar ...

Read more : Sevqililer Gününüz Kutlu OLsun.. | Gösterim : 1594 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Veteriner

İstanbul Küçükçekmecede petinizle gerçekten ilgilenicek bir veteriner kliniği arıyorsanız 

www.halkaliveteriner.com tavsiyemdir..

Read more : Veteriner | Gösterim : 2078 | Cevaplar : 0 | Forum : Evcil Hayvanlarımız

Koray...

yürüdüğün yolda görünürde herkes gibisin. her yeni günü,nefsinle şekillendirip, vicdanın kadar yaşıyor, sadece kendi  boşluğunu dolduruyorsun.Bilinçsiz bir sürgünün askerlerimiyiz, neyiz? Ne kurtuluşun var ne de duruşun olan bir savaşın.Sen kimsin sordunmu hiç kendine? Ne kadar seversen o kadar çoğalansın, Ne kadar nefret edersen o kadar azalansın.Cesedini için de taşıyanmısın? Yoksa içine çiçekler ekenmi... Koray

Read more : Koray... | Gösterim : 987 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Allah’ın sevgi ve rızasına kavuşmak için

Allah’ın sevgi ve rızasına kavuşmak için

Sual: Ne yaparsak Allah bizden razı olur?
CEVAP
İsrailoğulları benzer bir suali Musa aleyhisselama sual etmişlerdir. Allahü teâlâ, (Onlar benden razı olurlarsa, ben de onlardan razı olurum) buyurdu. Yani başına gelen belalara katlanmak, ona buna şikâyet etmemek, Allah’tan gelen her şeye razı olmaktır.

Musa aleyhisselam, (Ya Rabbi en çok ...
Read more : Allah’ın sevgi ve rızasına kavuşmak için | Gösterim : 1256 | Cevaplar : 0 | Forum : İslami Sorular ve Cevaplar

Cenneti Istemek

Cenneti istemek ve Allah rızası

Sual: Okuduğum muteber eserlerde, (Cenneti istemem; Allah’ı görmek isterim) demenin caiz olmadığı bildiriliyor. Yunus Emre ve daha başka evliyanın böyle sözler söylediği görülüyor. Bunların izahı nasıldır?
CEVAP
Allahü teâlâ, Cenneti beğenmekte ve onu övmektedir. Bir kimsenin, övülen, beğenilen Cenneti, beğenmemesi, istememesi, Allahü teâlânın beğendiğini beğenmemek, Onun isteyin dediği şeyi istememek ...
Read more : Cenneti Istemek | Gösterim : 833 | Cevaplar : 0 | Forum : İslami Sorular ve Cevaplar

Koray...

Adam sorar kaçınız çıplaklığınıza güvenmek yerine, karakterinize güvenecek kadar kadınsınız.Kadın cevap verir kaçınız çıplak bedeni sahiplenmek yerine,üstünü örtecek kadar adamsınız...Koray

Read more : Koray... | Gösterim : 1835 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4