Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 10:07 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Koray...

yazdıkça okudukça düşündükçe sorguladıkça açılır dimağı insanın, düşünceler su gibi akmalı insan beyninde, enpati yapmalı herdaim insan. Akan su pislik barındırmaz durgun su kokuşur.beyin çalıştırılmadıkça düşünemez, düşünemeyen insan önce kendini sonra insanlığını çevresini ve toplumu çürütür. bu toplumun kokuşmuşluğu da düşünememektendir. su çürüdü çünkü...Koray

Read more : Koray... | Gösterim : 1021 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

ÜSTÜME GELSENDE HAYAT

Üstüme Gelsene Hayat! Ne canımı yakacak kudrete sahipsin! Ne kanımı akıtacak bıçağa! Yazılanı kaderim der yaşar,Alnım acik,basim ...

Read more : ÜSTÜME GELSENDE HAYAT | Gösterim : 1398 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

zormuş sevmek

..... Zormuş Sevmek.... Adını Koyamamak..... Benim Diyememek.... Hep Yakın Hissedipte Hiç Yakın Olamamak...... Ne Zormuş Sevmek..... Sevdiğine Bir El Uzatıpta Yavaş Yavaş Geri Çekmek.... Ne Zormuş Ona Dokunup Kokusunu Hissedememek...... Adı Hasret Bunun....... Adı Özlem.... Adı Riya.... Adı Hayal.... Adı ...

Read more : zormuş sevmek | Gösterim : 1367 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

BEN SENİN HANGİ YANINDIM

.Ben Senin Hangi Yanındım..? Eksik Olan Yanın Mı? Fazla Gelen YaNın mı? Ya Da Karanlık Yanın mı? Ben Senin Günah Yanın mıyım,Yoksa Senin Günahların mı..? Senin Olmayanın mıyım? Senin Kalmayacak Olanın mıyım..? Ben Senin Ağlayanın mıyım? Senin Göz Yaşların mı..? ...

Read more : BEN SENİN HANGİ YANINDIM | Gösterim : 703 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Şah Piyon

ÇÖZÜMDE GÖREV ALMAYANLAR

PROBLEMİN BİR PARÇASI OLURLAR

BOŞLUKLARI DOLDURAN DEĞİL,

YERİ DOLDURULAMAYAN OL!

İNSANLAR KENDİLERİNE FISILDANARAK

...

Read more : Şah Piyon | Gösterim : 1844 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sevgili...

SEVGİLİ
...

Read more : Sevgili... | Gösterim : 654 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Peygamberimizin Veda Hutbesinden Alacağımız Dersler

Peygamberimizin veda hutbesini okudunuz mu bilmiyorum, ama okumanızı tavsiye ederim. Çünkü peygamberimizin sözlerinde, çok dikkat çekici uyarılar ve açıklamalar var. Tabi düşünerek, aklını kullanarak iman edenlere.

Peygamberimizin veda hutbesini, yüz binden fazla kişinin dinlediği rivayet edilir. İlginçtir bunca kalabalığın dinlediği veda hutbesi, günümüze birçok değişik şekilde ulaşmıştır. Elbette bunun bile bizlere vereceği, çok önemli dersler vardır. Bunca kalabalık bir halka söylenen sözler, günümüze çok farklı şekillerde naklediliyorsa, iki ya da üç kişinin şahit olduğu iddia ...

Read more : Peygamberimizin Veda Hutbesinden Alacağımız Dersler | Gösterim : 639 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Konya Çıkışını Sürdürüyor

İç Anadolu ekibi, geçtiğimiz hafat Fenerbahçe'yi evinde zorlamış fakat yenememişti. Yeni transferleriyle beraber oynadığı futbolla göz dolduran Konyaspor bu hafta evinde ligin golcü ekiplerinden Sivas'a karşı 3-0 lık net bir galibiyet aldı.

...
Read more : Konya Çıkışını Sürdürüyor | Gösterim : 995 | Cevaplar : 0 | Forum : Anadolu Kulüpleri

Beşiktaş'da Tolga Şoku

Beşiktaş’ın file bekçileri siyah beyazlıların yüreğine su serpti. Kayseri Erciyes maçında sakatlanan milli eldiven, meslektaşının çok iyi bir kaleci olduğunu belirtti. Cenk ise yedek beklerken hep çalıştığını ve kendisini her daim hazır tuttuğunu ifade etti.

BEŞİKTAŞ, Erciyes’i 3-2 yenerek ligde rahat bir nefes alsa da kale-i Tolga’dan gelen ‘En az 2 hafta oynamayacak’ haberiyle sarsıldı. Sezon başından beri bütün maçlara ilk 11’de başlayan tecrübeli eldiven sadece ilk yarıda oynanan Kayseri Erciyes maçında devre ...

Read more : Beşiktaş'da Tolga Şoku | Gösterim : 954 | Cevaplar : 0 | Forum : Beşiktaş

Metin Oktay Ruhu

TT Arena'da Bursaspor'u misafir eden Galatasaray rakibini sürklase etti ve sahadan 6-0 galip ayrıldı. Sneijder'in hat-trick yaptığı karşılaşmada diğer golleri Eboue, Drogba ve Selçuk kaydetti. Maç öncesi Metin Oktay'ın doğum gününü kutlayan sarı kırmızılı camia, her golden sonra taraftarların Metin Oktay'ın ismini haykırmasıyla daha da coştu. Futbolcular ise maç öncesi seramonide İstiklal Marşı'nı Metin Oktay duruşuyla söyledi.

...
Read more : Metin Oktay Ruhu | Gösterim : 878 | Cevaplar : 0 | Forum : Galatasaray

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4