Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 10:08 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Koray...

senin için hayatındaki kadını aldatan erkek, yarın bir başkası için de seni aldatır.İhanet ve sadakat duygu değil, karakter meselesidir...Koray

Read more : Koray... | Gösterim : 1655 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sanalkahve Yönetimi

Read more : Sanalkahve Yönetimi | Gösterim : 4941 | Cevaplar : 9 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

Koray...

biri sizi sevsin diye bir sürü fedakarlık yapıp, kendinizden olur olmaz ödünler veriyorsunuz ya, onu yapmayın işte. sevgi öyle bişey değil.biri için fedakarlık yapılacak ve değişilecekse bu hayatınızda olan insan için olur.hayatınızda olsun diye olmaz.karakterinizi sabitleyin fikrinizi değil.her kişiye bukalemun gibi olup asena gibi karakterlerle dolu toplum ama fikre gelince değişmeyen takım taraftarı gibi ortalık... söz  Koray...

Read more : Koray... | Gösterim : 934 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Yeterki Amasız da Sevmeyi Öğren...

insanlarla bir sorunun oluyorsa bunun sorumlusu yine sen oluyorsundur. hersey sende başlar sende biter.her insan karşısındakine aynadır.  ...

Read more : Yeterki Amasız da Sevmeyi Öğren... | Gösterim : 821 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Uğur Mumcu

• Uğur Mumcu

OĞLUMA KIZIMA

Canım ....Oğluma/Kızıma.... Benim yaşlandığımı düşündüğün gün Sabırlı ol lütfen ve beni anlamaya çalış… Yemek yerken üstümü kirletirsem… üzerimi değiştir...ecek gücüm yoksa. Lütfen sabırlı ol. Benim sana bir şeyler öğretmek için seninle ilgilendiğim zamanları hatırla... Seninle konuşurken, sürekli aynı şeyleri 1000 kere tekrarlıyorsam… sözümü kesme beni dinle. Sen küçükken, uyuyana kadar sana aynı hikayeyi 1000 defa tekrar tekrar okumak zorunda kalıyordum. Banyo ...
Read more : OĞLUMA KIZIMA | Gösterim : 1830 | Cevaplar : 3 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Bir izim Kalsın..

Bir şair demiş ya Sen GiT aŞk BAna kALsın.. bende diyorum ki;

Ben kendime yeterimm sahTe aŞkın sendee kalsın...

Read more : Bir izim Kalsın.. | Gösterim : 2166 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Başörtüsü Konusu ve Kur'an.......

İslam inancında, kadınlarda başın örtülmesi Kur’an emri midir? Gelin bu soruya, farklı bir yoldan Kur’an a bakarak cevap arayalım.

Önce Kur’an ın bizlere verdiği hükümleri, nasıl izah ettiği konusuna-yöntemine bakalım Kur’an dan. Bu konuda sizlere bazı ayet örneklerini vereceğim ki, sizlerin başörtüsünün Allah emri olup olmadığını düşünürken, referans olsun. Bakın Allah ayetlerini nasıl göndermiş bizlere.

İsra 89: Muhakkak ki biz, bu Kur'an'da insanlara her türlü misali çeşitli şekillerde anlattık. Yine ...

Read more : Başörtüsü Konusu ve Kur'an....... | Gösterim : 2568 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular

Kadın Olmak Zordur...

Read more : Kadın Olmak Zordur... | Gösterim : 1188 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

ÖzLenen ÖzeLdir...!!!

Read more : ÖzLenen ÖzeLdir...!!! | Gösterim : 1778 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4