Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 2:53 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Ne Olur Bir An Önce İyileş Nejat İşler...

Ne demiştin sen ‘Bir şeyler yanlış gidiyor , birileri açı çekiyor ’ işte o yanlış düzelecek ve sen , o kocaman gülüşünle çıkacaksın ordan! Hadi güzel insan seni bekliyoruz .

...
Read more : Ne Olur Bir An Önce İyileş Nejat İşler... | Gösterim : 2790 | Cevaplar : 3 | Forum : Medyadan Haberler

Günün Sözü...

Hayatında, karakterinde , ruhunda, beyninde seviye olmiyanların belinden yaşadığı ilişkilere seviyeli bir ilişkimiz var demesi  ben satıyorum kendimi satışımı onaylayın diktesidir... nokta Koray...

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 606 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Niye Kaybettik

Niye KAYBETTİK biliyor musunuz..?
İçtenlikle,
SEVDİĞİMİZİ

Söylediğimiz için kaybettik..
Her TARTIŞMA' nın ardından;
HAKLI' ...

Read more : Niye Kaybettik | Gösterim : 3107 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Papatyam..

Read more : Papatyam.. | Gösterim : 949 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Koray...

Herkesin içinde bir “BEN” var… Kimi çıplak farklı… Kimi ürkek saklı… Ama ikisi de kendince haklı..! Ne acıdır ki; içteki “BEN” Dışa vurulamamakta kararlı..! Kimileri hayat boyu parçalar kendiniAnlatabilmek için, Kimileri de çabalar kendini Saklamak için… Sonuçta sebep her ne olursa olsun; İçteki “BEN” içte kalır. Hem de yapayalnız ve öksüz... Ve bu diyardan anlaşılamadan, Öbür diyara ...

Read more : Koray... | Gösterim : 1317 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SanalKahve 101' e ÖzeL..

Read more : SanalKahve 101' e ÖzeL.. | Gösterim : 965 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Dj Seneme ÖzeL..

Read more : Dj Seneme ÖzeL.. | Gösterim : 730 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Vecihi Abime Özel..

H ep beni avlamak istiyorsun ama

I stakada taş dizmeye benzemez beni avlamak

R enkli renkli lastikler alırsın pazardan

C ivan olarak hissedersin kendini

...

Read more : Vecihi Abime Özel.. | Gösterim : 6085 | Cevaplar : 11 | Forum : SanalKahve 101 Okey

GaLaTaSaRaY..

Read more : GaLaTaSaRaY.. | Gösterim : 3440 | Cevaplar : 9 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4