Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 8:58 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sen Her Şeyimsin Benim...

Sen karanlık dünyamda ışıksın sanki
Seninle olmak unutturuyor dertlerimi
Sen yaşama sevincim,umudum,yarınım...
Seninle varım ben havam,suyum,diğer yarım...

Sende bütün umutlar,hayaller
Sende o içi parlayan güzel gözler
Seninle varım ben,
adın ...
Read more : Sen Her Şeyimsin Benim... | Gösterim : 1237 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Ay Yüzlüm

AY YÜZLÜM
Aciyorum senden ayri kalan
bedenime
Aciyorum hissedemedigin butun
dusuncelere
...
Read more : Ay Yüzlüm | Gösterim : 874 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kırıldım

O kadar kırıldım ki, tükendi kelimelerim
Şimdi susma zamanlarım
Beşinci mevsimi yaşıyor yüreğim
Yağmur damlalarınla birleşti kirpiklerim
Benden geriye kalan, sadece aynalardaki izlerim
Aklandı yürek, gizlendi ilk sevmelerim ...

Read more : Kırıldım | Gösterim : 4944 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Nerdeyim

http://img1.dreamies.de/img/24/b/9v2x5l5ll9a.gif

Bilmiyorum Nerdeyim

Bilmiyorum nerdeyim ne
haldeyim ben kimim?
Ayrılırken kimliğim adresim
sende kalmış
...
Read more : Nerdeyim | Gösterim : 1861 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bulamasınlar Beni

http://img0.liveinternet.ru/images/foto/b/1/276/3429276/f_19247334.gif

bulamasınlar beni çıkaramasınlar kalbinden
unutmayasın sana olan aşkımı
nefesin olayım içine çek
sakla beni yar

http://img18.dreamies.de/img/448/b/0671jfu40ym.gif

...
Read more : Bulamasınlar Beni | Gösterim : 1602 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bela Çiçeğim

Bela Çiçeğim

Iyiki Sen Varsin Su Hayatimda
Gunumde Gecemde Ruyalarimda
Omrumun En Deli Ucurumunda
Adina ...
Read more : Bela Çiçeğim | Gösterim : 4106 | Cevaplar : 0 | Forum : Şarkı Sözleri

Gittin!...

Gittin..
Bir kez daha beni parçalara bölerek
ve her bir parçamı uçsuz bucaksız toparlanamayacak yerlere savurarak gittin.
Saniyeler önemliydi oysa benim için tek oksijenim nefesindi
"Bilerek beni ...
Read more : Gittin!... | Gösterim : 2771 | Cevaplar : 2 | Forum : Şarkı Sözleri

Koray...

sizin iyilik anlayışınız ancak alkışlanmak üzerinedir.ve insanları salak sanırsınız.Oysa hepimiz de otomatik olarak samimiyetsizliği anlama düğmesi vardır.siz bizi öyle salak ve kendinizide öyle akıllı zannedersiniz ki programladığınız iyiliklere neden bir türlü karşılık alamadığınızı anliyamassınız.Hırslarınızı sizleri  düşünüyorum ayaklarınızı maskelemeyin.Bunları yemiyoruz:) Dürüst olun,doğal olun,kötüyseniz kötü olun, olduğunuz gibi olun yani. sizi o zamanda sevmeyiz. en azından saygı duyarız... Koray

Read more : Koray... | Gösterim : 924 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Paradigma

Önemli bir toplantıda cep telefonuyla bağıra bağıra konuşan bir kişi garibinize gidiyorsa, paradigmanızı değiştirmeden onu değerlendirdiğiniz iç ...

Read more : Paradigma | Gösterim : 1669 | Cevaplar : 0 | Forum : Kişisel Gelişim

Sevginin Işığı Daima Seninle

Hayatımız öğretmenler ve öğrenileceklerle dolu. Etrafınızdaki sinirlendiğiniz her insana teşekkür edin. Onlar, sizin en iyi öğretmenlerinizdir. Sinirlendiğiniz her insan, kendinizle ilgili öğrenmeniz gereken bir dersi hatırlatıyordur. 

Emir veren, yöneten biriyseniz, etrafınızdaki emir veren insanlara sinirlenmeyin. Onlar sadece size kendinizi hatırlatıyor. Emir vermeden, yaşamın ne kadar ...

Read more : Sevginin Işığı Daima Seninle | Gösterim : 2120 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4