Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 8:58 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Yasin Suresi 6. Ayeti Nasıl Anlamalıyız

Allah Yasin suresinde, hikmet dolu Kur’an ın Allah tarafından, elçisi yoluyla bizlere tebliğ edildiğinden bahseder. Ayrıca 6. ayetinde de çok dikkat çekici bir söz söyler. Önce ayeti yazalım, daha sonra üzerinde birlikte düşünelim.

Yasin 6: Babaları/ataları uyarılmamış, bu yüzden kendileri de gaflet içinde kalmış bir toplumu uyarman için (seni gönderdik).

Önce babaları ya da ataları uyarılmamış cümlesini, Kur’an bütünlüğünde doğru anlamaya çalışalım. Bu ayetin indirildiği zamanı düşünelim önce. Allah o günkü toplumu uyarmak ...

Read more : Yasin Suresi 6. Ayeti Nasıl Anlamalıyız | Gösterim : 1203 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Günün Sözü...

herkesin bildiği bir dili kullanıp, kimsenin bilmediği şeyler  söyliyebilmenin yolu henüz kimsenin duymadığı cümleleri kurmaktan geçiyor...VİCDAN VE ORTAK AKIL LAZIM ARTIK BU TOPLUMA...bizi nefret mahfediyor, nefret ve kin öldürüyor... Koray

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 843 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bana Yalan Söle Yeni Yıl...

Bana yalan söyle yeni yıl. Her şeyin daha iyi olacağını söyle. Bütün sıkıntıların geride kalacağını, şu yaşlı 2013 ile üzüntülerin biteceğini, gelecek günlerin çok parlak olacağını söyle bana ne olur. Çocuk olduğum zamanlar ne güzeldi. Annem babam bana en akıllı çocuk olduğumu, en güzel çocuk olduğumu, ilerde en güzel yerlerde olacağımı söylerlerdi. Bana dileklerini söylerlermiş de ben de sahi sanırmışım. Olsun, iyi etmişler de ...

Read more : Bana Yalan Söle Yeni Yıl... | Gösterim : 1751 | Cevaplar : 0 | Forum : Makaleler

Hoş Geldin 2014...

YENİ YILIN ÜLKEMİZE ÖNCELİKLE SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİM VE UMARIZ Kİ 2014 YILI  2013 GİBİ REZİL BİR YIL OLMAZ YENİ YIL BİZE YOLSUZLUK SAVAŞSIZ SÖMÜRGESİZ BARIŞ DOLU KARDEŞLİK DOLU BİR YIL GETİRSİN...

Read more : Hoş Geldin 2014... | Gösterim : 1491 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

MERHABA GÜZELİM

Merhaba güzel gözlüm!
...

Read more : MERHABA GÜZELİM | Gösterim : 1884 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

BU GECE((

Bu Gece Sabaha Kadar Ağlayıp ,Güneşi Gözyaşlarımla Selamladım...Söylesene Ben Seni Severken Nerede Yanlış Yaptım...! Çok Mu Sevdim...? Çok mu Değer Verdim...? Canıma Can Bildiğim İçin mi Gittin....? Çok mu Geldi Sana Benim Sevgim...? Taşıyamadında Ağır mı Geldi Sana Yüreğim...? Ne İçin Bırakıp Gittin..? Hiç Mi Görmedin Kocamandı Sana Olan Sevgim....? Sana İdi Bütün Sevgim....! Ben İlk Defa Birisini Yanımdayken Özlemekteydim..!Seninle Dolmuştu Küçücük Yüreğim..! Ama Kocamand...ı Sana Olan Sevgim.. Ben Bir Seni Bu Kadar ...

Read more : BU GECE(( | Gösterim : 837 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

bir gün söz((((

_________Bir gün cansız bedenimle getirecekler beni sanaa......   ____ Sımsıkı giyin üşütme derdin ya banaa, incecik bir kefende getirecekler beni sana.......   _________ Ne ölümü benden önce tadan annem, ne de gözlerinden hüznün pırıltıları dökülen babam verebilecek beni sanaa.........   ______ Küsünce yûzüme bakmazdın yaa ......   ____________Bak son defa kara toprak alıyor vermez beni sana   ________ Cesedimden korkma dokun son defa....   ___________ Camide okunan ezan ...
Read more : bir gün söz(((( | Gösterim : 735 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Nice Yıllara

Arkadaşlarına güven,

Sevgine sarıl..

Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..

Mutlu Yıllar olsun!!

...

Read more : Nice Yıllara | Gösterim : 1266 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

kırlangıç ve adamın aşkı

Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş. Pencerenin önüne konmuş, bütün cesaretini toplamış, röfleli tüylerini kabartmış, güzel durduğuna ikna olduktan sonra, küçük sevimli gagasıyla cama vurmuş. Tık….. Tık……Tık.. .. ...

Read more : kırlangıç ve adamın aşkı | Gösterim : 705 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

YAGMUR İLE RÜZGARIN AŞKI

İçimde bir sıkıntı kalbimde hüzün... Pencereme vuran yağmur damlacıklarını izliyorum dalıp gitmişim uzaklara derinliklere doğru bir rüzgarın seline kapılıp... Çok eski bir aşk hikayesi geldi aklıma rüzgar ile yağmurun ...

Read more : YAGMUR İLE RÜZGARIN AŞKI | Gösterim : 705 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4