Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 8:57 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

DELİ KADINLAR...

İnsanlar vardır; Gelip geçerler hayatlarımızdan ... Kimi depremlerle gider, Kimi fırtınalarla... Ben kalanlardan yanayım... Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim, Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını..

Şems-i Tebrizi

Read more : DELİ KADINLAR... | Gösterim : 2622 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve Batak

Şekilcilik...

Şekilcilik

İnsanların literatüre geçmeyen en önemli felsefi akımlarından biridir şekilcilik.Şekilcilik o kadar ilerlemiştir ki geometrik versiyonu ders olarak okutulmaktadır.:PGünlük hayattaki şekilcilik ise daha çok fiziki yapı üzerine odaklanmaktadır.Şekilcilik sadece fiziki yapı olmamakla birlikte manevi olmayan tamamen maddesel öğeleri içerir.

Günümüzde malum insanlar maneviyattan uzaklaşıp.Ağlama ihtiyaçlarını bile sahte duygularla ve ...
Read more : Şekilcilik... | Gösterim : 1231 | Cevaplar : 0 | Forum : Makaleler

SAKIN DÜŞME

Düşme
...

Read more : SAKIN DÜŞME | Gösterim : 909 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

BENİ GÜZEL HATIRLA

Beni güzel hatırla 
...

Read more : BENİ GÜZEL HATIRLA | Gösterim : 1288 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

SİBELCE

Derin bir insanım ben...
Herkes anlayamaz...
Gülümsemelerim kahkahalarım çoktur.....
Ama bir o kadarda üzüntülerim, kederim
hayal kırıklıklarım da çoktur.....
Hepsini gülümsemelerimin arasına saklar, kendime mutluluk maskesi yaparım..... İyiyim derim soranlara,
bir şeyim yok her şey yolunda derim.....
Ama kimse bilmez yorgunluğumu,
suskunluğumu , sessizliğimi , kızgınlığımı ,
dargınlığımı , kırılmışlığımı icimde yanan yangını, vurup giden Fırtınamı, ve en başta hayallerimin intiharını...
Dedim ya herkes anlayamaz..

Read more : SİBELCE | Gösterim : 1237 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Benim Kalbime Bişey Olmuş.!

İnsanların yaptıklarına şaşırmamaya, umursamamaya, etkilenmemeye, hayal kırklığına uğramamaya, kimseyi kaybetmekten korkmamaya başladım. Sanki benim o duygusal ve kırılgan kalbimi söktüler

Kısa zaman öncesine kadar sevdiğim, güvendiğim, inandığım insanlardan gelen düşüncesizlik, kötülük, hainlik ve hatta utanmazlık temalı aksiyonlar beni fena incitirdi. Sonra birden; Sinan Akçıl’ın şarkısında dediği gibi “Benim kalbime bişey oldu”!

Benden sonrası tufan!
...

Read more : Benim Kalbime Bişey Olmuş.! | Gösterim : 1095 | Cevaplar : 0 | Forum : Makaleler

Kuklalar...

Kukla, özgürlüğün ne demek olduğunu bilmez. Birilerine ya da bir şeylere bağımlı olduklarını idrak bile edemezler. Özgürlük ve bağımlılık, ancak bir cümlede yan yana durabilir. Gerçekte böyle bir durum söz konusu değildir. Özgür olan bağımlı olup olmadığıyla ilgilenmez. Bağımlı olan ise özgürlüğün ne olduğunu kavrayamadığı için inkâr yoluna gider. Ve kendine özgür olduğuyla ilgili en büyük yalanı söyler.

Kuklalar bir nevi esirdirler. Bu esaretin ...

Read more : Kuklalar... | Gösterim : 1040 | Cevaplar : 0 | Forum : Makaleler

İnmemiştir Hele Kur'an, Bunu Hakkıyla Bilin......

Bizler dinimizi öğrenmek ve onun öğretisinde yaşamak için, bizzat elde Kur’an çaba harcıyor muyuz? Eğer hiçbir çaba harcamıyor da, birilerinin sözleriyle yaşıyorsak imanımızı, doğru bir yol üzerinde olduğumuza, asla emin olamamayız. Bu çok büyük bir risk, değil mi sizce?

Allah sizleri doğru yola ulaştıracak, FURKAN ı gönderdim diyorsa, onu anlayarak ve düşünerek mutlaka okumalı ve yalnız Kur’an ın hükümleri doğrultusunda mutlaka yaşamalıyız. Çünkü peygamberimiz ümmetine, yalnız Kur’an ile hükmetmiştir.

Nur 54: “Allah’a itaat edin, peygambere ...

Read more : İnmemiştir Hele Kur'an, Bunu Hakkıyla Bilin...... | Gösterim : 1123 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

bilki seni unutmadım

Gittin... 
gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. 
Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, 
bacağımı bu kadar acı duymazdım. 
Acım yaş olup akmalıydı gözümden. 
Ağlayamadım... 

Gittin... 
gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden. 
Ellerim değilmiydi her dokunuşunda seni ürperten? ! 
ürperirdin yine biliyorum. 
Bir kez dokunsam, bir kes tutsam ellerini, 
gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. 
Tutamadım... 

Gittin... 
bir yıkım gibiydi gidişin. 
Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde. 
Nice terk edişlere dayanan ...

Read more : bilki seni unutmadım | Gösterim : 2084 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

2014

Read more : 2014 | Gösterim : 3323 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4