Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 3:31 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

BU SON VEDAM

Kendimi bilmediğim bir sona hazırlıyorum. Tüm uğraşlar çabalar bunun için. Korkuyorum neyden korktuğumu bilemeden, ürküyorum. Hasret çekiyorum neye hasretim bilemeden, özlüyorum. Ve yaşıyorum ne için yaşadığımı bilemeden!! Öylesine bir hayat işte benimki.. tek başına tüm umutlardan mutluluklardan uzak. Sürekli bir şeylerden kaçıyor hissetmediğim duygular adına ...

Read more : BU SON VEDAM | Gösterim : 969 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Aslında Hiç Kimse Sevmedi..

Aslında hiç kimse sevmedi,

Bir ben sevdim seni...
... Severmiş gibi değil,

Kana kana sevdim seni.
Tıka basa ...sevdim...

Dolu dolu sevdim...

Aslında kimse sevmedi ...

Read more : Aslında Hiç Kimse Sevmedi.. | Gösterim : 2021 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Dedeme... :(

Sitemizin üyelerinden eski Batak Lobisi admini ve sevdiğimiz bir dostumuz olan Rızatekin_40-Gundem21 arkadaşımız vefat etmiştir...

Sevdiğim insanların vefat haberini vermek ne hikmetse bana rast geliyor..  seni tanımış olmaktan çok mutluyum ALLAH rahmet eylesin mekanın "Cennet" olsun dilerim...

Huzurla uyu Dedemm :(

...

Read more : Dedeme... :( | Gösterim : 1983 | Cevaplar : 3 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

ONUR AKIN-ASİ ve MAVİ

Bazen susmak gerekiyormuş.. 

Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayaTın yaLanLarına.. 
AnLamaya çaLışmak saçmaLık..! 
AnLamadan yaşamak gerekiyormuş.. 
Ama bazen! 
UnuTmak gerekiyormuş unuTuLma pahasına..  ...

Read more : ONUR AKIN-ASİ ve MAVİ | Gösterim : 3304 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve Batak

Sarıkamış Harekatı'nın Yıldönümü

Sarıkamış Harekatı'nın Yıldönümünde şehit olan askerlerimizi rahmet ve minnetle ile anıyoruz. Ruhları şad olsun. (22 Aralık 1914)

Read more : Sarıkamış Harekatı'nın Yıldönümü | Gösterim : 1564 | Cevaplar : 0 | Forum : Güncel Haber ve Olaylar

bu yıl nasıl geçti

Bu yılı iyi geçirdiniz mi?
...

Read more : bu yıl nasıl geçti | Gösterim : 983 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İkimiz...

Nasıl hissetiysem öyle yaşadım ben aşkımı,yüreğimi teslim etmiş olsaydım sana aşk olmazdı onun adı. Böyle yaşadım ben hep,sen beğensende beğenmesen de.
Hesaplı aşklar bana göre değil.. Ne verirsem ne alırım? sorusunu soranlardan olmadım,senin için attı yüreğim,bunu söylemektende hiç gocunmadım..
Umutlarımı verdim sana,hayallerimi verdim..Bir gelecek düşledim seninle hata mıydı? Yarım aşkları,kaç-kovala oyunlarını,göstermelik dargınlıkları bırakıp bir kenara bu günü dolu dolu yaşarken,
yarına dair umutlar besledim.Hepsinde ''SEN'' vardın,sensiz olmayacaktım.. ...

Read more : İkimiz... | Gösterim : 890 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

YOLDAŞIM

“Yoldaşım! Zamanla unutulur bu kalleş kahır, diner acısı ayrılığın. Gidilecek uzun bir yolumuz var daha; senin için senden vazgeçebilirim. Bir boşlukta karşılaşmıştık ilk kez, bir başıma başka bir boşlukta da yol alabilirim. Haydi, beni bulduğun eski, yalnız sokağa bırak yine. ...

Read more : YOLDAŞIM | Gösterim : 911 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

ANLADINMI YAR??

Beni sorarmışsın ya, gördüğün her kim varsa
...

Read more : ANLADINMI YAR?? | Gösterim : 798 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

MedCezir Dünya Sıralamsında 8 Oldu...

evet gerçektende herkesin merakla beklediği MEDCEZİR yine rekorlar kırmaya devam ediyor daha yayına girmeden bile çekimleri çekildiği sırada son 50 yılın en iyi dizisi olacak diyorlardı ve öylede oldu hem dizinin konusu hemde dizide oynayan karakterlerin gösterdiği başarı herkes tarafından takdirle karşılanıyor daha önce hepimizin gördüğü yazdığı okuduğu MEDCEZİR vardı fakat bir çoğumuz ne anlama geldiğini bile bilmiyorduk medcezir yapılan dünya araştırmsında en çok izlenen 8 dizi olduğu ortaya çıkmıştır bu ...

Read more : MedCezir Dünya Sıralamsında 8 Oldu... | Gösterim : 1951 | Cevaplar : 1 | Forum : Sinema

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4