Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 3:31 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Peygamberimizin ÜMMİ Oluşundan Alacağımız Dersler

Kur’an öyle rehber ve yol gösterici bir kitap ki, onu anlayarak, bilerek ve düşünerek okuduğumuzda, gönül gözümüzü açacağını ve o Kur’an ın NURU ile gönlümüzü aydınlatacağını anlatır bizlere.

Yazıma başlamadan önce, sizleri peygamberimizin yaşadığı dönemi düşünmeye davet ediyorum. Acaba peygamberimiz, Allah tan elçilik görevini almadan önce ne konumdaydı. Yani peygamberimiz yoldan sapmış, sanı ve rivayetlerle yaşanan Yahudi ya da Hıristiyanlık inancına tabi miydi?

Bu sorunun cevabını vermeden önce, Yahudilerin ...

Read more : Peygamberimizin ÜMMİ Oluşundan Alacağımız Dersler | Gösterim : 1257 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

SABIR GÜCÜ ...!!!

Hayatımız meşakkatli, zor ve sarp yamaçlarla doludur. Doğal engeller, beklenmedik olaylar, çeşitli güçlükler ve bazı insanlar, yaşadığımız sürece bizi ziyadesiyle yorar ve yıpratırlar.

Sabır, erişebileceğimize inandığımız bir hedefe varmak için, usulünce çalışıp çabalamak, geçirilmesi gereken süreyi telaşsız ve sükunetle beklemektir. Baştan çıkartıcı etkilere karşı direnebilmek, zorluk ve sıkıntılara, şikayet etmeden katlanabilmektir. Kısaca sabır, acılara ve zorluklara dayanma gücüdür, manevi bir terbiyedir. Yakınlarımızın can kaybı, mal ...
Read more : SABIR GÜCÜ ...!!! | Gösterim : 5278 | Cevaplar : 10 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

USTAM

Ustam!
...

Read more : USTAM | Gösterim : 1673 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

yüregimin sol yanı

Yüreğimin soL kenarında açıLan her bir yarayı,
...

Read more : yüregimin sol yanı | Gösterim : 857 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

ALIŞMA BANA((((

ALIŞMA BANA; Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum… DOKUNMA BANA; Kapanmamış yaralarla doluyum,canımı acıtma bi yara da sen açma… SEVME BENİ; ...Yoğun duygularımda kaybolursun,tutuştururum… İSTEME BENİ; Yasaklarla boğuşursun,engellerle doluyum… ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN; Seninle karışır iyice kördüğüm olurum… ...

Read more : ALIŞMA BANA(((( | Gösterim : 775 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Mutlu ve Temiz Hayat.....

Cenab-ı Mevla müberrâ kitabımız Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyurmuştur:

“(Rasulüm!) Mümin erkeklere gözlerini (harama) dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah onların yapmakta olduklarından haberdardır. Mümin kadınlara da söyle, gözlerini harama bakmaktan çeksinler, namus ve iffetlerini korusunlar.” (Nur, 30, 31)

Peygamberimiz s.a.v. de bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmuştur:

...
Read more : Mutlu ve Temiz Hayat..... | Gösterim : 978 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Fırtına Sonrası Sessizlik...

Zamansız akşamın hafif karartısı hayallerimin üzerinde beliriveriyordu sanki. Üzerinde oynak buharların uçuştuğu çayım içilmeyi bekliyordu, zaten bende onun istediği şeyi yapacaktım. İçimde anlamsız büyük bir oyuk vardı. Her an ayağımın takılıp o oyuğun içine düşecekmişim gibi hissediyordum kendimi. ...
Read more : Fırtına Sonrası Sessizlik... | Gösterim : 1064 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

BEN SENİ BÖYLE SEVDİM

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. ...

Read more : BEN SENİ BÖYLE SEVDİM | Gösterim : 950 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sevmem Ben Kışı...!

Read more : Sevmem Ben Kışı...! | Gösterim : 1769 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Bir Dostu Olmalı İnsanın...

"Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın.
'Nereden çıktın bu vakitte' dememeli bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;

...
Read more : Bir Dostu Olmalı İnsanın... | Gösterim : 2705 | Cevaplar : 5 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4