Sistem saati: Çar Ekm 15, 2025 3:31 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Hayat der ki;

Hayat der ki;
sevdiğin insanda arayacağın ilk şey iyi niyet olmalıdır.O
yoksa başka özelliklerinin anlamı kalmayacaktır çünkü.

Hayat der ki;
dost dediğin sadece kötü gününde yanında olan değildir, aynı zamanda sevincine de ...
Read more : Hayat der ki; | Gösterim : 780 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

TemeL ve Bahşiş

Read more : TemeL ve Bahşiş | Gösterim : 11163 | Cevaplar : 14 | Forum : Fıkralar

Her Koyun Kendi Bacağından Asılır...

Her Koyun Kendi Bacağından Asılır

Osmanli zamaninda bir beldede bir Allah dostu yasarmis.Bu zati herkes çok sever ve sayarmis.
Yasida oldukça fazla olan bu zat Cami'den ...

Read more : Her Koyun Kendi Bacağından Asılır... | Gösterim : 1511 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

----- Sevgi Ve Beğeni ----

Sevgi Ve Beğeni

Kişi sevdiğiyle olmak ister!.

Sevdiğinin hâliyle hâllenir… Sevgisi kadarıyla, onunla yaşar!.
...
Read more : ----- Sevgi Ve Beğeni ---- | Gösterim : 1792 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ya Sen...

Kalbimin vuruşundaki endişeler gül yaprağında bıraktığım sevincim gözü yaşlı hazin akşamlardaki perişan düşüncelerimle bu itirafımı yapıyorum. ...

Read more : Ya Sen... | Gösterim : 1223 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

sol yanım

YANINDA DEĞİLİM diye beni " SEVMEMEZLİK YAPMA !!!. Beni UNUTMAYA ÇALIŞMA ..!. Ne nefesin nefesimle nede ellerin ellerimle KAVUŞMAYACAK bilirim bilirimde yinede UNUTTUM deme .... Bakarsın bir gün bir yerde hep hayalini kurduğumuz şeyi yapar  ...

Read more : sol yanım | Gösterim : 685 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Günün Sözü...

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 919 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kur'an Müslümanlığı Sa.....?

Sizlere şöyle bir söz söylesem ve desem ki, Kur’an Müslümanlığı diye bir sapıklık çıktı, sakın bu düşünceye alet olmayın, sözlerine inanmayın. Bana ne dersiniz? Ne yazık bu sözleri söyleyen, büyük bir çoğunluk ve toplumda söz sahibi önemli kişiler var.

Gelin bu sözler üzerinde birlikte, Kur’an ı rehber alarak düşünelim. Acaba bir Müslüman, yalnız Kur’an Müslüman ı olmayıp da, başka kaynak ve bilgilerinde içine aldığı bir Müslümanlığın içinde mi olmalı? Çünkü bu sözleri söyleyenler, sünnet ...

Read more : Kur'an Müslümanlığı Sa.....? | Gösterim : 629 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Bunu Lütfen Okuyun...

Şunu iyi algılamak gerek, bireysel olarak herkesin yapacağı yardımlar bir yere kadardır. Ama toplum olarak el ele verirsek çok şey değişebilir..
Umudum en azından bu kış günlerinde o insanların yanında olduğumuzu hissettirebilmek. Yolda mutlaka karşılaşıyorsunuzdur bir çorba ikram et!
Ne bileyim baktın ayakkabısı yok, bir ayakkabı, bir hırka, eldiven o da olmadı bir simit ile bile onların üşüyen bedenlerini ısıtabilirsiniz...
Ama o üşüyen bedende ki üşüyen yüreğe dokunmalı , onları ...

Read more : Bunu Lütfen Okuyun... | Gösterim : 2624 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ümidini yitirme..

Fotoğraf: Ümidini yitirme!
<br />
<br />
<br />“Bir çocuğun elinden şekerlemesini alırsanız,
<br />
<br />o hırsından geriye kalanları da fırlatır!”
<br />
<br />Yaşamında yeni bir sayfa açmayı beceremeyenlerin en büyük hatası budur işte!
<br />
<br />Geçmişlerinden ötürü bütün hayatlarını mahvetmeye çalışanların…
<br />
<br />Nasıl tevbe edeceklerini bilmeyenlerin…
<br />
<br />Nedir o hata?
<br />
<br />İşlenen günahların ceremesini bütün hayata ödetmek!
<br />
<br />Kendini kendinden ötürü cezalandırmak!
<br />
<br />Kısaca, gelecekten ümid kesmek!
<br />
<br />Gelecekten, yani O’ndan!
<br />
<br />Hakkın rahmetinden! .
<br />
<br />Dücane Cündioğlu

...
Read more : Ümidini yitirme.. | Gösterim : 2862 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4