Sistem saati: Per Ekm 16, 2025 6:45 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Eğer Yalnızlığın Ayazında Titriyorsa YÜREĞİN,

YÜREĞİNİ al ve Gel SEVGİLİ..
Gecenin en Suskun Saatlerinde Paylaşırız Sessizliği..
Anlatır GÖZLERİN, İncinen RUHUN Kimsesizliğini..
Yıldızlar Kayarken Tüm Dileklerimi Unuturum GÖZLERİNDE..
Hüzünlerimize Meze Olur Tüm Şarkılar..
SEN bir Kere Çal Yeter KALBİMİN Kapısını..
İÇİMİN en Derin Köşesinde AĞIRLARIM SENİ...

Read more : Eğer Yalnızlığın Ayazında Titriyorsa YÜREĞİN, | Gösterim : 1448 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

YÜREĞİNİ al ve Gel SEVGİLİ..
Gecenin en Suskun Saatlerinde Paylaşırız Sessizliği..
Anlatır GÖZLERİN, İncinen RUHUN Kimsesizliğini..
Yıldızlar Kayarken Tüm Dileklerimi Unuturum GÖZLERİNDE..
Hüzünlerimize Meze Olur Tüm Şarkılar..
SEN bir Kere Çal Yeter KALBİMİN Kapısını..
İÇİMİN en Derin Köşesinde AĞIRLARIM SENİ...

Read more : Eğer Yalnızlığın Ayazında Titriyorsa YÜREĞİN, | Gösterim : 489 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

BєkLєmєk"

BєkLєmєk"
Bir Yarayı Kanatmak qibidir. Hєr Gєçєn Saat , Hєr Gєçєn Gün O Yarayı Kanatır.. An GєLir Sєvdiğinin SöyLєdiği Bir Söz Yaranın Yєrini , MutLuLuğa Bırakır..An GєLir SöyLєdiği Bir KєLimє Kuruyan Yaranı Kanatır.Ama Birgün GєLir ki Hєrşєy SonLanır..Gєriyє Sadєcє Vazqєçєmєdiğin Aşk vє KabuLLєnєmєdiğin YaLnızLık KaLır..

Read more : BєkLєmєk" | Gösterim : 747 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

4Aralık Dünya Madenciler Günü

Bilindiği üzere 4 Aralık tarihi tüm dünyada olduğu gibi  ülkemizde de "Dünya Madenciler Günü" olarak kullanılmaktadır. Uzun bir süreden  beri ülkemizin belli başlı metropollerinde ve çeşitli maden işletmelerinde,  kutlanmaktadır. 4 Aralık tarihi, madenciliğin piri olarak kabul edilen Santa Barbara'ya adanmış  olup, Roma İmparatorluğu zamanında babasının gazabından kaçarak, madencilerin  çalışmakta olduğu bir mağaraya sığınan ve bu madenciler ...
Read more : 4Aralık Dünya Madenciler Günü | Gösterim : 1298 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

TEŞEKÜRLER YEŞİL EVREN TŞKLER SANAL KAHVEM

CİĞERİM YANIYOR USTA severek ölmekse kaderim işte bugün onu yaşıyorum dün deli gibi severken yüreğim bugün ise bir mezara gömüldü kalbim

...
Read more : TEŞEKÜRLER YEŞİL EVREN TŞKLER SANAL KAHVEM | Gösterim : 671 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü.

Bundan 19 yıl önce Birleşmiş Milletler, insan haklarının daha adil ve eşit olarak yaşanması ve engelliler adına pozitif ayrımcılık yapılmasını sağlamak için 3 Aralık'ı "Engelliler Günü" ilan etti.

Dünyada engellilerin yaşam koşullarını iyileştirme ...

Read more : 3 Aralık Dünya Engelliler Günü | Gösterim : 1802 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Senem ce

Read more : Senem ce | Gösterim : 5281 | Cevaplar : 12 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

BEN TUTKU ABLAYI ÇOK SEVDİM

EVT  BEN   deli  kadir   bazılrın  atıp   tuturamıcagı  gibi  biri  degilim  ben   şomen  olmak  istemedim  dünyaya  geldigimde  ben  hep  neşeli   ama  acıyı  hep  içine  gömen  insanların içinde  olmak  istedim  ben   mutlugu  sanalda     100lerin  içinde  degil  sadece   onların  içinde  görmek  istedim  hep  arkamdan  konşuldu  dedimki  heo  agzı  var  konuşr  dedim  hep   kendime    kimi      beni   vezir   kimi  beni   rezil  etti    ama  yinede   üzüntülüyüm  bir  insan    jübüle  yapar  çeker  gider  ben  onun  yapmadan  gittimmm    benim  aslında  kimseye    hesap  vermek  ...

Read more : BEN TUTKU ABLAYI ÇOK SEVDİM | Gösterim : 1436 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Sen...

Gittiğin benimse bittiğim diye başlıyor sana yazdıklarım
Sana duyurmak istediklerim…
Yanlış okumuyorsun yalanda değil…
Bitmek yok sanırdım senden önce…
Sevmekse boş…
Ama öyle değilmiş işte…
Sevmekte varmış bitmekte…
Hemde öyle bir sevmek ki ;
Canın gibi her şeyin gibi…
Hemde öyle bir bitmek ki ;
Ölsem bundan iyi…
Nerdesin şimdi ? Kimlesin ? Hangi yürektesin ?
Bilmiyorum ama isterdim…
Eskisi gibi her şeyinden haberdar olmak senden bir haber değil de en ...

Read more : Sen... | Gösterim : 966 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN.

Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?
Nereden bileceksin?
Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım.

Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım.
Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni..
Ama SEN hiç benimle olmadın ki...
YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN.

Read more : YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN. | Gösterim : 998 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4