Eğer Yalnızlığın Ayazında Titriyorsa YÜREĞİN,
YÜREĞİNİ al ve Gel SEVGİLİ..
Gecenin en Suskun Saatlerinde Paylaşırız Sessizliği..
Anlatır GÖZLERİN, İncinen RUHUN Kimsesizliğini..
Yıldızlar Kayarken Tüm Dileklerimi Unuturum GÖZLERİNDE..
Hüzünlerimize Meze Olur Tüm Şarkılar..
SEN bir Kere Çal Yeter KALBİMİN Kapısını..
İÇİMİN en Derin Köşesinde AĞIRLARIM SENİ...
Sistem saati: Per Ekm 16, 2025 6:45 pm
|
Bilindiği üzere 4 Aralık tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de "Dünya Madenciler Günü" olarak kullanılmaktadır. Uzun bir süreden beri ülkemizin belli başlı metropollerinde ve çeşitli maden işletmelerinde, kutlanmaktadır. 4 Aralık tarihi, madenciliğin piri olarak kabul edilen Santa Barbara'ya adanmış olup, Roma İmparatorluğu zamanında babasının gazabından kaçarak, madencilerin çalışmakta olduğu bir mağaraya sığınan ve bu madenciler ...
Read more : 4Aralık Dünya Madenciler Günü | Gösterim : 1298 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
TEŞEKÜRLER YEŞİL EVREN TŞKLER SANAL KAHVEMCİĞERİM YANIYOR USTA severek ölmekse kaderim işte bugün onu yaşıyorum dün deli gibi severken yüreğim bugün ise bir mezara gömüldü kalbim ...
Read more : TEŞEKÜRLER YEŞİL EVREN TŞKLER SANAL KAHVEM | Gösterim : 671 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
3 Aralık Dünya Engelliler GünüBugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü.
Bundan 19 yıl önce Birleşmiş Milletler, insan haklarının daha adil ve eşit olarak yaşanması ve engelliler adına pozitif ayrımcılık yapılmasını sağlamak için 3 Aralık'ı "Engelliler Günü" ilan etti.Dünyada engellilerin yaşam koşullarını iyileştirme ...
Read more : 3 Aralık Dünya Engelliler Günü | Gösterim : 1802 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Senem ce
Read more : Senem ce | Gösterim : 5281 | Cevaplar : 12 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
BEN TUTKU ABLAYI ÇOK SEVDİMEVT BEN deli kadir bazılrın atıp tuturamıcagı gibi biri degilim ben şomen olmak istemedim dünyaya geldigimde ben hep neşeli ama acıyı hep içine gömen insanların içinde olmak istedim ben mutlugu sanalda 100lerin içinde degil sadece onların içinde görmek istedim hep arkamdan konşuldu dedimki heo agzı var konuşr dedim hep kendime kimi beni vezir kimi beni rezil etti ama yinede üzüntülüyüm bir insan jübüle yapar çeker gider ben onun yapmadan gittimmm benim aslında kimseye hesap vermek ...
Read more : BEN TUTKU ABLAYI ÇOK SEVDİM | Gösterim : 1436 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Okey
Sen...Gittiğin benimse bittiğim diye başlıyor sana yazdıklarım
Read more : Sen... | Gösterim : 966 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN.Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?
Read more : YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN. | Gösterim : 998 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi
Last 10 active topicsİstatistikToplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4 SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|