Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 2:19 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ANNELER NEDEN ÇABUK AGLAR

ANNELER NEDEN ÇABUK AGLAR

Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: 'Niçin ağlıyorsun?' 'Çünkü ben kadınım.' Diye cevapladı annesi.
'Anlamadım!' dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp 'Hiç bir zaman anlayamayacaksın!' dedi. Babasına 'Baba, annem niçin ağlıyor?' diye sordu. Babanın cevabı: 'Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır' oldu.
Küçük çocuk büyüdü, yeti...şkin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. 'Allahım!' dedi: 'Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?' Allah:'Ben kadınları özel yarattım! Tüm ...

Read more : ANNELER NEDEN ÇABUK AGLAR | Gösterim : 2245 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Okey

bazen yanmak gerekir

Birbirini Çok Seven 3 Kelebek
...

Read more : bazen yanmak gerekir | Gösterim : 805 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

oda yukarıdan bakardı topraga

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor..  ...

Read more : oda yukarıdan bakardı topraga | Gösterim : 995 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

hoşçakal kahramanım

Hoşçakal KAHRAMANIM! Sonu getirilmemiş ne kadar cümle varsa Biriktirdim içimde.. Azatlığın hükmü verildi Duygularımın kalemi kırıldı bir kere.. . . . Geri dönüş yok..! Geliş yok..! Gidiş yok..! . . . Sayfa sayfa ayırdığım yarınlarımın sahibi Sanadır azatlığım.. Sanadır ölümlerim.. ...

Read more : hoşçakal kahramanım | Gösterim : 1004 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

24 Kasım Öğretmenler Günü

ÖĞRETMENİM

Kalkınma yolunda her ülke birtakım zenginlik kaynaklarına muhtaçtır. Bu kaynakların bulunması ise, o ülke insanlarının tutum ve davranışlarına sıkı sıkıya bağlıdır. Bu tutum ve davranışların iyi yönde gelişmesin! sağlayan eğitimdir.

Eğitimin temeli şüphesiz öğretmenlerdir. O öğretmenler ki, insanları cehaletten kurtarıp onlara gerçeği anlatırlar. Üzerinde yaşadığımız ve ...

Read more : 24 Kasım Öğretmenler Günü | Gösterim : 3749 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Hayat Sevgidir

Hayatın, yaşanılmak için var olduğu gerçeği, temelde bir genel-görüş olmasına rağmen; insanlar, birçok tabu-gerekçelerle ya bu gerçekten uzak durmakta ya da bu gerçeğe ulaşamamaktadırlar. İnsanların doğduğu günden itibaren, her zaman birilerine bağımlı olarak yasadığını da düşünürsek, öğrenmenin, yeni bir şey keşfetmenin ne kadar zor olduğunu sanırım ...
Read more : Hayat Sevgidir | Gösterim : 973 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Erkekler ve Kadınlar Üzerine birkaç Söz

1. Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar. 

2. Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük soruya ...
Read more : Erkekler ve Kadınlar Üzerine birkaç Söz | Gösterim : 1253 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Sosyal Bir Toplum Olmaktan Uzaklaşınca

Her Cuma günü, toplantı salâtına yani Cuma namazına giderken, içimde buruk bir duygu olur. Burukluğum un nedeni, Cuma namazına Allah ın, hiç bir ayrım yapmadan, kadın erkek tüm iman edenleri bu toplantıya davet etmesine rağmen, edindiğimiz yanlış itikatların, apaçık ayetlerin önüne geçerek, üstünü örterek bizlere yön vermesi, beni ziyadesi ile üzmektedir. Bu yanlış toplumu da, sosyal açıdan kötü yönde etkilemektedir.

Tüm Ehli kitaba baktığımızda, hepsinde haftada bir gün, toplantı günü ilan edilmiştir. Bu günde Kadın, ...

Read more : Sosyal Bir Toplum Olmaktan Uzaklaşınca | Gösterim : 1669 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

dua

Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir..
Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün..
RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Read more : dua | Gösterim : 829 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4