Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 2:19 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

- Hz. Mevlana

Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin..
Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak..

Read more : - Hz. Mevlana | Gösterim : 811 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

VAZGEÇTİM SEVGİLİiiii...

Artık seni aramayacağım...
Bunlar sana son sözlerimdir!
Bir daha olmayacağım yanında. Sevinç ve heyecanla sarılacağımız bir buluşma da olmayacak artık.
Kendinle gurur duy, ben vazgeçtim...
Biliyorum, aynı şeyi defalarca söylemek çok saçma. Yine de bilmem kaç milyonuncu kere çok sevdim seni. 
Incittiysem şayet, lütfen affet...
Kırdıysam bilmeden, beni bağışla...
Ve kırdığın için, ve incittiğin, ve ağlattığın, ve beni böylesine saçmasapan bir ruh haline soktuğun için kendinle gurur duyabilirsin!
Başın göğe ersin, boyun büyüsün, gönlün ...

Read more : VAZGEÇTİM SEVGİLİiiii... | Gösterim : 1110 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Şair susmuştur

Ve bazende Yazıcak bir Söz Bulamasın-Yazdıran Gitmiş ,- Şair susmuştur ..Kelimeler anlamsız Sözler hep B/aşka aşk/lara ilham olurOysa Kalemimden akan mürekebim bir seni YazmalıydıŞimdi iki Kelimeyi bir araya GetiremeyenBir acemi aşı/ğın yazarı gibiyim Yokluğunda Bilesin Yarrrrrr .. 

Read more : Şair susmuştur | Gösterim : 832 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

20 Kasım Dünya Çocuk Günü....

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ve ÇOCUK HAKLARI

Dünya Çocuk Günü Çocuk Hakları

Dünya Çocuk Günü 20 Kasım da tüm dünyada kutlanır. Dünya Çocuk Günü düşüncesi ilk kez 1925 yılında İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılan "Çocukların Refahı İçin Dünya Konferansı"nın yapılmasının ardından meydana gelmiştir. Böyle bir günün yapılmasındaki amaç çocuk işçiliği, eğitim, yoksulluk gibi çocukların gelişmesinde önemli rol oynayan ...

Read more : 20 Kasım Dünya Çocuk Günü.... | Gösterim : 2198 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Yavuz Bingol - Gonul Calamazsan

Çiçeklerle hoş geçin, balı incitme gönül !..
Bir küçük meyve için, dalı incitme gönül..!
Başın olsada yüksek, gözün enginde gerek, kibirle yürüyerek, yolu incitme gönül !
Mevlâ verince azma, geri alınca kızma, tüten ocağı ...
Read more : Yavuz Bingol - Gonul Calamazsan | Gösterim : 2775 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve Batak

Yalan Dostluklar Üzerine

Yalan Dostluklar Üzerine

Sahte dostluklar , sahte sevgiler , sahte insanlarla tüketilmiş zamanlar.. Hayatın ve insanların tüm ikiyüzlülüğüne rağmen yine de gerçek kalmak… Neden yaşamın içinde bir tek gün olsun ...
Read more : Yalan Dostluklar Üzerine | Gösterim : 1672 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

sence

Read more : sence | Gösterim : 1295 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

İsra 73 ve 74. Ayetlerden Alacağımız Dersler

Değerli din kardeşlerim, bugünkü yazımın konusu olan İsra 73. ayette, acaba Rabbimiz bizlere ne anlatıyor ve hangi konuda dikkatimizi çekiyor, uyarıyor gelin bu ayetin üzerinde birlikte düşünelim.

İsra 73: Müşrikler, sana vahyettiğimizden başka bir şeyi yalan yere bize isnat etmen için seni, nerdeyse, sana vahyettiğimizden saptıracaklar ve ancak o takdirde seni candan dost kabul edeceklerdi.

Ayetten de anlıyoruz ki, peygamberimiz Kur’an ı Ehli kitaba tebliğ etmeye çaba gösterirken, bazı şartlar öne sürerek, ...

Read more : İsra 73 ve 74. Ayetlerden Alacağımız Dersler | Gösterim : 1078 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4