Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 2:19 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Kasım'da Aşk Başkadır...ATAMIZIN anısına

10 Kasım Atatürk’ü Anma

Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ü ölümünün 75. Yılında saygıyla anıyoruz...

Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

Gençler cesaretimizi takviye ...
Read more : Kasım'da Aşk Başkadır...ATAMIZIN anısına | Gösterim : 3292 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

10 Kasım''ATAMIZI''Saygıyla Anıyoruz

Ulu Önder Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebedi aleme intikal edişi hiç kuşku yok ki Türk ulusunu derin bir üzüntüye sevketmiştir. O’nun ani ve apansız aramızdan ayrılışı bütün Türk halklarını da derinden sarsmakla kalmamış, dünya üzerinde diğer milletler arasında da büyük bir yankı uyandırmıştır. Atatürk’ün ölümünün hemen arkasından dünya liderleri tarafından yapılan tüm ...

Read more : 10 Kasım''ATAMIZI''Saygıyla Anıyoruz | Gösterim : 8638 | Cevaplar : 16 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SUSMAK..

Anladım ki susmak bir cüsse işi…

Derin denizlerin işi…

Serin sular en hafif rüzgârları bile coşturabiliyor..

Derin denizleri ise ancak derin sevdalar…

...

Read more : SUSMAK.. | Gösterim : 850 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Banka Faizi ve Kar Payı Aldatmacası

Yaşantımıza bizler Kur’an ile yön veremediğimiz için, birileri bu eksikliğimizi kullanarak, çok güzel bizleri yönetiyorlar.

Bizleri her konuda, kendi çıkarları doğrultusunda aldatanlar, kazandığımız paranın da bir şekilde peşine düşerek, kendi menfaatlerine kullanmanın yolunu bulmuşlardır. Yazımın konusu, bugün bankacılık sektöründe, faiz adıyla isimlendirilen nemalandırmanın/getirinin, Allah ın Kur’an da bahsettiği faizin, aynı anlamda olup olmadığı konusu üzerine olacaktır.

Önce Kur’an a bakalım, Allah faiz(Riba) konusunda neler söylüyor.

Ali İmran ...

Read more : Banka Faizi ve Kar Payı Aldatmacası | Gösterim : 1065 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Seni İçimden Terk Ediyorum...

Binmediğim hiç bir otobüs
Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde
Gittikçe azalıyor hayat
Neyi erken yaşadıysam
Hep ona geç kalıyorum
Sana göçüyorum her sonbahar
Yolların çıkmıyor aşkıma
Unuttuğun yağmurların adı saklımda
...

Read more : Seni İçimden Terk Ediyorum... | Gösterim : 1625 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bu Diziye Bayılıyorum...

Read more : Bu Diziye Bayılıyorum... | Gösterim : 2437 | Cevaplar : 4 | Forum : Sinema

Bir sey Beklemeden Seviyorum Seni...

Bir sey Beklemeden Seviyorum Seni

Telaşsız seviyorum seni

Bir şey beklemeden.

Sesini duyuyorum

Işığını tutuyorum

Biraz sokulup yanına

Sanki bir şey söyleyecekmiş gibi
...
Read more : Bir sey Beklemeden Seviyorum Seni... | Gösterim : 2466 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Yüreksiz sevdalar

İnsan dosdoğru sevmeli.. dürüstçe, hesapsız..
Sevebileceği kadar konuşmalı aşka dair..
Seviyorum demek o kadar kolay,
Yüreksiz sevdalar o kadar çok ki…
...

Read more : Yüreksiz sevdalar | Gösterim : 1853 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

40.Oda

Ne kadarınız gerçek sizin,
kırk odalı şatonuzun kırkıncı odasındaki
kilitler altında sakladığınız gerçek
duygularınızla,
gerçek düşüncelerinizin ne kadarı yansıyor
hayatınıza,
söylenmeyen neler var kuytularda,
hani kendinizden bile sakladığınız,
bir sinir kriziyle ya da büyük bir acıyla
yahut da muhteşem bir sevinçle kabuğunu çatlatıp da
ortalara dökülecek neler biriktiriyorsunuz
içinizde... 
Ne kadarınız kendi sahtekarlığınızın esiri?
Sevip de söyleyemediğiniz,
özleyip de ...

Read more : 40.Oda | Gösterim : 1637 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

KENDİSİ OLMALI İNSAN KENDİNİ BİLEN...

Bir kütlesi olmalı insanın!

Özündeki niceliklerin ölçütünü ayarlayabilen değer yargıları… Kendine saygısını muhafaza edecek sağlam ağlardan örülmüş kozası olmalı… Aynadaki aksine bakarken saçındaki akları değil, gözbebeklerindeki kişiliğini görebilmeli… Yarın yoktur diye bu günü yaşarken, sizsiz yarınlarda, adının başına ya da sonuna eklenecek sıfatlarla anılacağını hesap edebilmeli… Kendi zekâsına güvenmeli, ama başkalarının da aklıselim olabileceğini idrak edebilmeli...(?)

Read more : KENDİSİ OLMALI İNSAN KENDİNİ BİLEN... | Gösterim : 1017 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4