Hayatın İyi Tarafı |
![]()
Read more : Hayatın İyi Tarafı | Gösterim : 1534 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Anlatamadıklarım...
Read more : Anlatamadıklarım... | Gösterim : 1577 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Cocukların''ekran tutkusu''bağımlılığın başka bir boyutu
Read more : Cocukların''ekran tutkusu''bağımlılığın başka bir boyutu | Gösterim : 1220 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
yeniden
Benim için ..Siler misin yanağımdan
süzülen yaşı Dindirebilir misin gönlümdeki yası? Karalar giyinen göklerime güneş olup doğar mısın ?..... Atamadığım adımım olur musun ? Söyleyemediğim sözüm… Yarım kalan her neyim varsa,Tamamlar mısın ?.. Yüreğimdeki yangının sebebini bulabilir misin ? Ateşi kaynağından başlayarak söndürebilir misin ? Kırılmış dökülmüş olsa da dört bir yana parçalarım Toplayıp birleştirebilir misin ? Suya hasret toprak gibi, güneşe özlem duyan yaprak gibi Her ...
Read more : yeniden | Gösterim : 1332 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey
Özlüyorum Öyleyse Varım Hayattayım...Özlüyorum Öyleyse Varım Hayattayım Özlüyorum öyleyse varım, hayattayım.Hayatın bize sunduğu olağanüstü nimetlerin farkındayım. Bu ne hoş yolculuk? İyiki yola çıkmışım.
Read more : Özlüyorum Öyleyse Varım Hayattayım... | Gösterim : 2027 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı?Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı?
Read more : Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı? | Gösterim : 1901 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...
Read more : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun... | Gösterim : 2436 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız
Read more : Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız | Gösterim : 5383 | Cevaplar : 9 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Adına Aşk Dedim...Aşık yanım
Kalp ağrım Sancıyan yarım Gizli yaram Sana dair kimbilir kaçıncı sayıklayışım Kaçıncı iç çekişim Ve kaçıncı kaçıklığım Avuçlarıma hapsolmuş harflerimi kaçıncı sıkışım Gözyaşlarımın değdiği kaçıncı üç noktalı cümlelerimin acıyışı Sayfamın tenine değen kalemimin kaçıncı kırılışı ![]() ![]() ![]() Ellerimin arasında can bulan şakaklarımın kaçıncı atışı Ve kaçıncı ağrışı düşlerimin Akla ...
Read more : Adına Aşk Dedim... | Gösterim : 922 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Kadınlara Hitabe ))))* Pazardan süt alıp yoğurt yapmıyorsan, o marketlerden aldığın katkısının ne olduğu belli olmayan, yoğurt kılığındaki ürünü yiyeceksin, sevgili tembelciğim!
Read more : Kadınlara Hitabe )))) | Gösterim : 1669 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Last 10 active topicsİstatistikToplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4 SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|
Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 11:00 am
|