Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 10:51 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sevdim..

Tertemiz sevdim... Adımın anlamına mıhladım yüreğimi, adına astım Çok sevdim onu!.. Adamakıllı ...
Read more : Sevdim.. | Gösterim : 1751 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve Batak

Allah Hırsızlık Yapan Ellerini Kesin mi Diyor, Yoksa......

Kur’an bizlere indirilmiş bir yaşam kaynağıdır, rehberdir. Bu kaynaktan doğru istifade etmek isteyen, onun özünde yatan öğretiyi, mantığı ve hayata bakışını, önce anlamak adına çaba harcamalıdır. Bunu yaparken de, yine bizzat Kur’an dan istifade etmelidir. Bunu yapmıyor da, birilerinin etkisinde Kur’an ı anlamaya çalışıyorsak, asla doğru yol üzerinde olduğumuzdan emin olamayız.

Şimdi sizlere bir ayet hatırlatmak, daha sonrada bu ayet üzerinde sizleri çok hassas, dikkatle hiçbir etki altında kalmadan, Kur’an bütünlüğünde, düşünmeye davet ...

Read more : Allah Hırsızlık Yapan Ellerini Kesin mi Diyor, Yoksa...... | Gösterim : 2564 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular

Aglamayı Bilmeyenler

Ne çok şey anlatır gözyaşları...
Bazen söylenemeyen sözlerin sesi,
bazen bir pişmanlığın diyeti,
bazen de bir sevda nefesi...
Sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşları...
Anlatılamayanı anlatmak ister karşısındakine...
Eğer anlayabilirse...
...

Read more : Aglamayı Bilmeyenler | Gösterim : 1401 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Dönüşür

Read more : Dönüşür | Gösterim : 1236 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Baattin :)))) Yeni Fenomen...

...

Read more : Baattin :)))) Yeni Fenomen... | Gösterim : 1991 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

İçinde Yaşattığını Özlermi İnsan?

Gittin….
Ben seni özledimmi bilmiyorum…
İçinde yaşattığını özlermi insan??
Birlikte yaşadığını
Nefesini içine çektiğini
Birlikte ağlayıp birlikte güldüğünü
...

Read more : İçinde Yaşattığını Özlermi İnsan? | Gösterim : 2374 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve Batak

Tuzlu Kahve... Bir aşk Hikayesi

Tuzlu Kahve Bir aşk Hikayesi

Kıza bir partide rastlamıştı.. Harika birşeydi. O gün peşinde o kadar delikanlı vardı ki... Partinin sonunda kızı kahve içmeye davet etti. ...

Read more : Tuzlu Kahve... Bir aşk Hikayesi | Gösterim : 2741 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hayatımızda Yapacağımız Değişiklikler

Günlük koşuşturmalar, acele işler, hep bir yerlere yetişmeye çalışmalar ve de gecikme kaygıları… Hep panik halindeyiz.

Hep yapmamız gereken acele işler var. Bir şeylerin peşinden koşuyoruz. Böylece gelecek tüm şimdiki zamanımızı eritiyor.

Bir de bakıyoruz ki akşam olmuş. Ertesi gün yine aynı senaryoyu yaşıyoruz. Bütün bir ömür böyle geçiyor. Peki, böyle nereye kadar gider?

...

Read more : Hayatımızda Yapacağımız Değişiklikler | Gösterim : 1314 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4