![]() |
Tertemiz sevdim... Adımın anlamına mıhladım yüreğimi, adına astım Çok sevdim onu!.. Adamakıllı ...
Read more : Sevdim.. | Gösterim : 1751 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve Batak
Allah Hırsızlık Yapan Ellerini Kesin mi Diyor, Yoksa......Kur’an bizlere indirilmiş bir yaşam kaynağıdır, rehberdir. Bu kaynaktan doğru istifade etmek isteyen, onun özünde yatan öğretiyi, mantığı ve hayata bakışını, önce anlamak adına çaba harcamalıdır. Bunu yaparken de, yine bizzat Kur’an dan istifade etmelidir. Bunu yapmıyor da, birilerinin etkisinde Kur’an ı anlamaya çalışıyorsak, asla doğru yol üzerinde olduğumuzdan emin olamayız.
Read more : Allah Hırsızlık Yapan Ellerini Kesin mi Diyor, Yoksa...... | Gösterim : 2564 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular
Yüregim Ellerimde Kapına Geldim.
Read more : Yüregim Ellerimde Kapına Geldim. | Gösterim : 1885 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Aglamayı BilmeyenlerNe çok şey anlatır gözyaşları...
Read more : Aglamayı Bilmeyenler | Gösterim : 1401 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Baattin :)))) Yeni Fenomen...
Read more : Baattin :)))) Yeni Fenomen... | Gösterim : 1991 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey
İçinde Yaşattığını Özlermi İnsan?Gittin
.
Read more : İçinde Yaşattığını Özlermi İnsan? | Gösterim : 2374 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve Batak
Tuzlu Kahve... Bir aşk HikayesiTuzlu Kahve Bir aşk Hikayesi Kıza bir partide rastlamıştı.. Harika birşeydi. O gün peşinde o kadar delikanlı vardı ki... Partinin sonunda kızı kahve içmeye davet etti. ...
Read more : Tuzlu Kahve... Bir aşk Hikayesi | Gösterim : 2741 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
Gülşen, Yatcaz Kalkcaz Ordayım...
Read more : Gülşen, Yatcaz Kalkcaz Ordayım... | Gösterim : 2275 | Cevaplar : 0 | Forum : Pop Muzik
Hayatımızda Yapacağımız DeğişikliklerGünlük koşuşturmalar, acele işler, hep bir yerlere yetişmeye çalışmalar ve de gecikme kaygıları… Hep panik halindeyiz. Hep yapmamız gereken acele işler var. Bir şeylerin peşinden koşuyoruz. Böylece gelecek tüm şimdiki zamanımızı eritiyor. Bir de bakıyoruz ki akşam olmuş. Ertesi gün yine aynı senaryoyu yaşıyoruz. Bütün bir ömür böyle geçiyor. Peki, böyle nereye kadar gider? ...
Read more : Hayatımızda Yapacağımız Değişiklikler | Gösterim : 1314 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Last 10 active topicsİstatistikToplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4 SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|